- 19 Şubat 2015
- 1.190
- 1.112
- 34
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #4.361
Teşekkür ederim cümlemizin. Rabbim tum isteyenlere saglıkla evlat mujdelesinBnde bu test markasiyla ogrendm bebisimi tanidm heemen icini soktugm icin hayrli olsn sag salim kucagina al ins:)
Testin pozitif ve eğer son adet tarihini baz alırsak 7+2 haftalik falan oluyor. Ki doktora haftaya gidecekmissin bebegın kalp atıslarinı rahatlikla duyarsinnSelam anne adayları uzun bekleyiş ve 1 kaybın sonunda işte burdayım
Bu sabah test yaptım
Son adet tarihim 01.09.2015
Dua edin bana
Bulgaristan'dan ım burada kan testi yapılmadıgı icin haftaya doktor randevum var
Benim adet biraz karışık cnm.Testin pozitif ve eğer son adet tarihini baz alırsak 7+2 haftalik falan oluyor. Ki doktora haftaya gidecekmissin bebegın kalp atıslarinı rahatlikla duyarsinn)
Anladimmm o zaman o kadar büyük olmayabilir haklisin ama boyuta göre karar verir zaten doktorrBenim adet biraz karışık cnm.
Ben 28 gunde bir adet olmuyorum.
42-45 gun arası oluyorum.
Kafam karıştı bu yuzden nasıl hesaplayacagımı bilemedim
Çokk gecmis olsun. Kanama çok zor bir süreç haklısin. Ama duymussun ya kalp atısını devam eder artık. Gözün aydınnnMerhabalar :) onca sıkıntının arkasından bebeğimin kalp atışlarını duydum tıkır tıkır7+1 de :) böyle bir duygu yok yani isteyen herkese nasip etsin allahımmm
Normal dedi notmal gebelikten farkı yok dedi kanama alanı görüldü yine çok küçük bi yerde .. Ama her şey normal bi gebelikten farksız kalp atımıda hızlıymış
SON ADET TARİHİMİZ AYNI BUGÜN 7+2 OLUYOR. HAFTAYA HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRSIN İNŞALLAHSelam anne adayları uzun bekleyiş ve 1 kaybın sonunda işte burdayım
Bu sabah test yaptım
Son adet tarihim 01.09.2015
Dua edin bana
Bulgaristan'dan ım burada kan testi yapılmadıgı icin haftaya doktor randevum var
Evet bu sabah beraber yaptık testi.Anladimmm o zaman o kadar büyük olmayabilir haklisin ama boyuta göre karar verir zaten doktorrcok heyecanli bir durum esine soyledin mi?
Canım nw demek yaşadığını ogeenirsek neyi var bebeginincanım eşim de hekim . öylebirşey yok .proteinsiz olur mu hiç. ama deiğin gibi sucuk salam sonra ciğer vs paça işkembe mumbar vs zararlı değil ama olabilir özellikle ciğer. o yuzden yememek de fayda var. kırmızı et yenmezmi ama tavuk pek iyi değil. birde balık çok yemeliyiz. haftanın üç günü kırmızı et üç günü balık yemeliyz ama balık burda pek yoknadir ayrıca kuzu eti çok faydalı gebeye dedi eşim. biz kuzu kestik ama inan bi haftadır bişe yiyemiyorum moralsizliklten yarın bebeğimin yaşadığını öğrenirsek iştahım açılır inş.
Haklisın tabiki ama kendini iyi düsuncelerle bul. Ben hala hamile değilde hasta gibi hissediyorum kendimi mesela. Ne zaman döner normale bilmiyorum ama çok zor durumlar bunlar.Evet bu sabah beraber yaptık testi.
Ben mutlu olamıyorum şu an korkudan.
Tekrar aynı acıları yaşamaktan çok korkuyorum.
Inşallah canım dr garanti olsun dye geç çağırdı heralde ama ben o kadar bklemeden giderim heraldeHayırlı olsun inşallah :) doktorum bana 1500 lerden sonra görürüz demişti. 2.kan Testimony 924 çıkmıştı ondan sonra ki 4. Gün cagirmisti beni hemen hemen 2000 küsür ü bulmuştu benim ki
Kalp atışı duymadan rahatlamam.Haklisın tabiki ama kendini iyi düsuncelerle bul. Ben hala hamile değilde hasta gibi hissediyorum kendimi mesela. Ne zaman döner normale bilmiyorum ama çok zor durumlar bunlar.
Teşekkür ederim canıımm :))Çokk gecmis olsun. Kanama çok zor bir süreç haklısin. Ama duymussun ya kalp atısını devam eder artık. Gözün aydınnn
Yolculuk yapma ya daha zor. Ben kalp atısı duyamadan kanama yaşadım cok zordu. Sonra bıraktım Allahım hayirlisini ver dedim simdi iyiyiz çok sükur. Rabbim bize bağislasın.Kalp atışı duymadan rahatlamam.
Türkiyeye gelesik var sırf bu kan testleri için :)
Migde bulantısı basladımı?Yolculuk yapma ya daha zor. Ben kalp atısı duyamadan kanama yaşadım cok zordu. Sonra bıraktım Allahım hayirlisini ver dedim simdi iyiyiz çok sükur. Rabbim bize bağislasın.
Herkesin farkli tabi ama erken haklısın. Daha çok kramplarım oluyordu benim ama simdi geçti onlarda. 8+1 oldum artık doktorda 8. Haftada kramplar geçer demisti. Mide bulantısı genelde 6. Haftadan sonra başlıyormus ama.Migde bulantısı basladımı?
Aslnda bence erken gibime geliyor
Bende kasık agrısı var cok gögüslerime dokunamıyorum. Ve hafif migdem bulanıyor 1 haftadır
Kaç çıktı kalp atışı söyledi öi. Ultrason görüntüsünde de yazarMerhabalar :) onca sıkıntının arkasından bebeğimin kalp atışlarını duydum tıkır tıkır7+1 de :) böyle bir duygu yok yani isteyen herkese nasip etsin allahımmm
Normal gebelikten farkı yok dedi kanama alanı görüldü yine çok küçük bi yerde .. Ama her şey normal kalp atımıda hızlıymış
Hayırlı olsun o zaman muhtemelen 7. haftadasın. İnşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsınMigde bulantısı basladımı?
Aslnda bence erken gibime geliyor
Bende kasık agrısı var cok gögüslerime dokunamıyorum. Ve hafif migdem bulanıyor 1 haftadır
Usg ye baktım anlamadım canım doktorum da söylemedi canım. Hızlı dediğim yavaş değil dedi iyi maksadında yani.Kaç çıktı kalp atışı söyledi öi. Ultrason görüntüsünde de yazar