2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benimde pazartesi randevum var..inşallah Bebegim tutunmuştur anneciğine... Rabbim herkesin bebeğini bağışlasın..
Herkese gunaydun kızlar sat a göre 6+1 oldum bugün ama hla hiç belirti hissetmiyorum bulantı falan yok ben de uyku da yok hatta tam aksi sabahlari hava agarmadan uyaniyorum hep çok az uyur oldum. Haftaya gitcez kalp atışı için ama çok tedirginim bol bol dua ediyorum rabbim bize bagislasin diye inşaallah herkesinikini tabi. Birbirimize dua edelim arkasadalar

Herkese gunaydun kızlar sat a göre 6+1 oldum bugün ama hla hiç belirti hissetmiyorum bulantı falan yok ben de uyku da yok hatta tam aksi sabahlari hava agarmadan uyaniyorum hep çok az uyur oldum. Haftaya gitcez kalp atışı için ama çok tedirginim bol bol dua ediyorum rabbim bize bagislasin diye inşaallah herkesinikini tabi. Birbirimize dua edelim arkasadalar
Valla benim ne ablamda ne annemde bulantı olmuş. Benimse çok fena. Şaşırıp kalıyorlar bana. Zaten bulantı olacaksa da 6-7. Haftalarda birden başlıyor :KK43: dilerim böyle sorunsuz hamilelik geçirirsin. Allah sağ sağlim kucağına almak nasip etsin

Önce den düşüğunz oldu mu belki de ondan vermiştir bn iki kere dusugum var ve ilk öğrendiğim andan itibaren 8 saat te bir ve 200 ml olarak kullanıyorum ayrıca progestan çok iyi birsey bence bebekleri besliyirmus ve daha iyi tutunmasini sağlıyormus çevremdeki neredeyse bütün hamileler ilk 3 ay kullanıyor bnce bi zararı yok

hiç düşüğüm ve başka gebeliğim olmadı ilk kez oluyo. faydalı bişeydir muhakkak ama yan etkilerindem dolayı kullanmak istemiyorum.bünyem çok hassas ve ilaçların yan etkilerini genelde zirvede yaşıyorum. Olası bi kanama lekelenme olsa bi dk. bile beklemem riske atmam kesinlikle ne olursa olsun kullanırım. o başka tabi :anneadayı:

Progestanin bebeğe hicbir zararı yok ama düşük riski varsa veriyor doktorlar. Ki birçok hamilede progestan kullaniyor. Hatta kanamasi olmayip rahimde çok küçük bir kanama alani olsa bile verilen bir ilaç.

evet canım dün çojk araştırdım. hatta tanıdığımız kadın doğum doktoru vardı sordurdum riskin yoksa kullanmak zorunda değilsin ama kullanırsanda çok faydalı bebeğin için dedi.

bende 6+1 im şuan doktorun hesabına göre bendede hiç belirti yok canım inşallahta böle geçer. bitek kabızlık çekiyorum o kadar. doktor bulantımın başlarsa haftaya başlıcağını başlamazsada büyük ihtimalle bulantısız geçirceğimi söledi. genelde bulantın olcaksa 7.haftada başlarmış inşallah başlamaz hayırlısıyla.

kızlar yarın nasıl olacak yıllardır işkencede gibiyim. cuma öğrendim yarın 8 gün oluyo.bakalım doçent ne diyecek. lütfen dua edin yarın . sabah 7 de çıkıcaz yola . inşaallah bebbeğim sağlıklı yaşıyordur. sizlerin güzel haberleri destek oldu . rabbim bizleri bebeklerimizi korusun.yoktn vareden Rabbim mercimek tanelerni lutfettiğin yavrularımızı bizlere bağışlamasan da islama bağışla ne olur.
Cnmbende seni merak etmistm ins guzel haberler getirirsin icini ferah tut Allah ne derse o olur oyuzden dua et baska yapcak biseymz olmuyo boyle durumlarda

6+2 olduğumun sabahı yataktan öyle zor kalktım ki bulantılr dün başladı yani hiç bişeyim yoktu. Nazar etme kendine

günaydın, sonunda bizde kalp atışlarını duyduk:nazar:çok şükür, darısı hepinizin başına hanımlar.:KK9:eşimin işinden dolayı yine gece gittik hastaneye ultrasona göre 6+4 çıktık, demek ki benim de geç döllenme olmuş. Bebeğimiz 7.4 mm daha 1 cm olamamış:anneadayı:
rayha rayha iyi haberlerini bekliyoruz ve dua ediyoruz sana canım
Maşallah yaa ne güzel çok sevindim sizin adınıza.. Bende bir duysam ikna olacağım sağlıklı bir hamileliğim olduğuna.. Bulantılar hiç unutturmuyor gerrçi ama.. Allah herkese sağlıklı bir gebelik geçirmeyi ve sağlıklı bir bebek kucağına almayı nasip etsin..

günaydın, sonunda bizde kalp atışlarını duyduk:nazar:çok şükür, darısı hepinizin başına hanımlar.:KK9:eşimin işinden dolayı yine gece gittik hastaneye ultrasona göre 6+4 çıktık, demek ki benim de geç döllenme olmuş. Bebeğimiz 7.4 mm daha 1 cm olamamış:anneadayı:
rayha rayha iyi haberlerini bekliyoruz ve dua ediyoruz sana canım
Hadi hayırlı olsun canım demekki bende duyabilcem inşallah :)

Maşallah yaa ne güzel çok sevindim sizin adınıza.. Bende bir duysam ikna olacağım sağlıklı bir hamileliğim olduğuna.. Bulantılar hiç unutturmuyor gerrçi ama.. Allah herkese sağlıklı bir gebelik geçirmeyi ve sağlıklı bir bebek kucağına almayı nasip etsin..
aminn, çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. sizdende duyucaz bu haberleri yakında inşallah:nazar:

teşekkür ederim canım:KK200: bu arada fotoğraf çektim biraz ama telefonun şarjı yok yanımda pcye nasıl aktarıcam bilmiyorum. bakalım bi yol bulabilicemmi:110:
Telefondan girebiliyorsan nete ordan aktarabilirsin buraya :) merak ettim hastaneyi şuan. Bide demin çamaşırımda sarı leke gördüm inşallah kahverengiye dönmez.

X