- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #3.941
Ultrasondan canım. Tahliller için aç gitmek gerekyok ben yarın gidicem Allah nasip ederse bakalım isticekmi birde muayeneyi ultrasondanmı yapıyor vajinalmi ? ona göre çok su içip gidiyim :)
al benden de o kadar canım ya az önce sabah yediğim çubuk krakerleri de çıkardım yok mide kabul etmiyor hiçbir şeyiGunaydnn kizlar dun geceden beri hic uyumadm bulantidab sabah 2saat uyumusm Allah yardmmcimZ olsun bugun igne yazdrmaya gidicem doktruma solicem su bile icemiorm bsy yiyemedm kotu yani neyse bebekler iyi olsnda katlanrz
benimde aynı sekılde duragan :)cnm iyiyim sorun yok cok sukur sen nasilsin? nasil gidiyor
Karından ultrasonlà diyeçektimaynı şeyi bende soracaktım. bende cumartesi gidicem. vajinadan mı bakarlar karından mı acaba?
Tek tesellim saglikli devam ediyo olmasinin belirtisi yoksa heralde daha kotu olurdum sorucm dr a haber verrm sanada cnmal benden de o kadar canım ya az önce sabah yediğim çubuk krakerleri de çıkardım yok mide kabul etmiyor hiçbir şeyi
tamam canım sor bakalım ne dicek benimkisi serum tedavisi dediTek tesellim saglikli devam ediyo olmasinin belirtisi yoksa heralde daha kotu olurdum sorucm dr a haber verrm sanada cnm
Ultrasondan canım. Tahliller için aç gitmek gerek
gecmis olsunGunaydnn kizlar dun geceden beri hic uyumadm bulantidab sabah 2saat uyumusm Allah yardmmcimZ olsun bugun igne yazdrmaya gidicem doktruma solicem su bile icemiorm bsy yiyemedm kotu yani neyse bebekler iyi olsnda katlanrz
teşekkürler :)Gozun aydin canim. Darisi duymak isteyenlere insallah..
benim de ayaklarım üşüyor canım .. karnım da ağrıyor kistten miş benimkiAyaklarım çok üşüyoKarnım ağrıyo
Ayaklarım çok üşüyoKarnım ağrıyo
Ayy ne mutlu size duymuşsunuz :) Bizi 2 Kasım'da çağırdı doktor, aslında aynı gidiyor günümüz, bende doktoru arayıp bir yoklasamı mı acaba :)Gunaydin guzel anne adaylari nasılsınız ? Biz de bugun dra gittik bebisimizin kalp atislari cok şükür baslamis :) darisi kalp atisini duyamamis herkesin basina :)
Normal belirtiler, bende de oluyor, sordum doktora..Ayaklarım çok üşüyoKarnım ağrıyo
Ay evet aynenbenimde ayaklarım çok üşüyor. ve ara ara karın ağrım oluyor. adet ağrısı gibi