2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Günaydın arkadaşlar, 7+3 teyim ancak mide bulantıları kusma derken hiçbir şey yiyemez oldum ama asıl korkum şu; kapalı ve penceresi olmayan bir yerde çaluşıyorum ve bu havasız ortamda 30 kişi fln var. Havalandıramıyoruz pencere olmadığı için ve herkes hapşurup duruyor. Grip vs olmaktan çok korkuyorum. Ne yapabilirim siz olsanız naparsınız. Çok taktım buna sabah burnum akıyordu. Böyle nasıl geçecek bu kış:KK43:(( helppp me!!!!!!
yoğurda limon sık ye arada.mikrop kırar artı güçlendirir.

Günaydın arkadaşlar, 7+3 teyim ancak mide bulantıları kusma derken hiçbir şey yiyemez oldum ama asıl korkum şu; kapalı ve penceresi olmayan bir yerde çaluşıyorum ve bu havasız ortamda 30 kişi fln var. Havalandıramıyoruz pencere olmadığı için ve herkes hapşurup duruyor. Grip vs olmaktan çok korkuyorum. Ne yapabilirim siz olsanız naparsınız. Çok taktım buna sabah burnum akıyordu. Böyle nasıl geçecek bu kış:KK43:(( helppp me!!!!!!
Ben de grip oldum 2 gündür fenayım, antibiyotik verdi doktor zararı yok dedi.. Çok iyi korunmak lazım yaa bende çok sık hastalanıyorum :KK43: Bir de üstüne sabah istifraları, hiçbirşey yemek gelmiyor içimden.

canım inş bebişimz iyidir ama bnmkinin kalb atışını duyamadılar henüz 6. haftasında ama bir arkadaş karnında bebeği ölmüş dediki ağzında ki tat çok kötü ayrıca ter basması halsizlik oluyordu dedi. bilmiyorumseni ama aynen ağzım keş gibi sürekli ne içersem geçmiyor. birde ateş basıyo birden ve sürekli halsizlik var öğleden önce gidicem aynı hastanede batırcambeta ya inş. 10000 den yüksek çıkar ozaman bu tad normaldir. lütfen Allahım
Vay arkadaş herkesin de bebeği karnında ölen arkadaşı var. Arkadaşlar yapmayın böyle yorumlar. Kızcağızın ağzındaki kötü tadı nerelere getirmişsiniz pes. Korku filmi gibi.

günaydın herkese dün sabahtan beri mahvoldum kızlar ne yediysem çıkartıyorm midem bişeyi kabul etmiyor gece doktorumu aradım hastaneye gel yatışını yapalım serum verelim dedi evime epey uzakta hastane gidemedim çubuk krakerle besleniyorum.bugün yanıma patates haşladım öğlen de onu yemeye çalışıcam.
bu durumda oln var mı?mide bulantı ve kusma aynı anda çok fenaymış kızlar.:KK12:
şükret kardeş.benimde bebişim inş. yaşıyordur hala öğrenemedik ama inan mide bulantısı olsa okadar sevinidimki. çünkü bebeğin sağlıklı geliştiğiiçin bu kusmalar.mide bulantıları . bendeki çok hafif hiç etkilemiyor.

Vay arkadaş herkesin de bebeği karnında ölen arkadaşı var. Arkadaşlar yapmayın böyle yorumlar. Kızcağızın ağzındaki kötü tadı nerelere getirmişsiniz pes. Korku filmi gibi.
dün konuştum bir arkadaşla niye moralimiz bozulsunki normaldir inş ..ama bende ağızda tatta değişiklik değil sıcak basması aşırı halszlikde var. inşaallah bebişlerimizsağlıklıdır. bende dr lar da insanlar ümit bırakmadı. :KK43: ama inş sevinçlihaberle dönerim öğlen.

dün konuştum bir arkadaşla niye moralimiz bozulsunki normaldir inş ..ama bende ağızda tatta değişiklik değil sıcak basması aşırı halszlikde var. inşaallah bebişlerimizsağlıklıdır. bende dr lar da insanlar ümit bırakmadı. :KK43: ama inş sevinçlihaberle dönerim öğlen.
Arkadaşım çok pimpirik olmayın. Herkesin gebelik hikayesi farklıdır. Grip gibi hissetmek normal gebelikte. Bana doktorum söyledi. O arkadaşının başka sorunu vardır. Başkalarının yaşadıklarını üstünüze biçmeyin. Endişe normal herkeste var ama pozitif dülünmezsek bebişler etkilenir. Kalp atışını 7 de 8 de duyan var. Müsterih olun. Hayırlı haberlerle inşallah

Unisex bi isim olarak geçiyor her yerde ama Ahsen diye de erkeğe seslenildiğini hiç duymadım açıkcası :) teşekkür ederim bilgi için Çevremde ahsen isminde kız çok ama erkeğine denk gelmedim.
ben arapça kökeninden bahsettim kullanilista evet kiza veriliyo ama ayni ahmet gibi kalip olarak ziyade hamdeden erkek ahsen de ziyade güzel olan erkek demek :)

images

Benim de sizinle aynı . Bugün doktordan geldim. 5+6 dedi . 5 tüp kan verdim tahlil için idrar da aldılar. Siz yaptınız mı . Bana haftaya gene gel dedi.

yok ben yarın gidicem Allah nasip ederse bakalım isticekmi birde muayeneyi ultrasondanmı yapıyor vajinalmi ? ona göre çok su içip gidiyim :)

Benim doktorum bebeğin haftasını söylemedi sadece geç döllenmiş dedi ama her şey normal dedi. Yalnız ultrason görüntüsünde hafta bilgisi yaxıyodu. Odur herhalde değil mi? Yani orda çıkıyodur

kızlar kızkardeşimde hamileymis :)) bebeğime arkadaş geliyo garip bi mutluluk duydum dua edin tüm bebeklerimiz sağlıkla sıhhatle gelsin yuvalarimiza huzur getirsin <3
aaa süperrrrr :) amin canım aminnnnn. benimde en yakım arkadaşlarımdan birisi hamileymiş 2 gün ara ile öğrendik :)

kızlar kızkardeşimde hamileymis :)) bebeğime arkadaş geliyo garip bi mutluluk duydum dua edin tüm bebeklerimiz sağlıkla sıhhatle gelsin yuvalarimiza huzur getirsin <3
Ne güzel çok sevindim Allah kucağınıza almayıda nasip etsin. Benimde hem kuzenim hemde görümcemin gelini hamile. Daha eşimin tarafına söylemedik.

Gunaydnn kizlar dun geceden beri hic uyumadm bulantidab sabah 2saat uyumusm Allah yardmmcimZ olsun bugun igne yazdrmaya gidicem doktruma solicem su bile icemiorm bsy yiyemedm kotu yani neyse bebekler iyi olsnda katlanrz

X