- 2 Ekim 2015
- 1.800
- 2.028
- 36
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #3.901
Ben 6+5 te gittim ultrason kagidinda 7+0 yaziyomus eve gelince farkettim. Ama o an doktora sormustum zamanindami normalmi diye evet dedi ileri falan demedikızlarr .. ultrason ve satınıza göre haftanız uyumlu mu ?
Hafta olarakmı 6+5 çıktı canım ? Hayırlı olsnKizlar smdi cktm dinledk kalp sesini 6+5 cikti boyu allah hepimze nasip etsn kucagmza alalm
İyi aksamlar canim ayni durum bendede var ve surekli devam edermi diye korkuyorum. Suyun tadi bile garip geliyoİyi akşamlar kızlar..
Benim ağzımda kötü hir tat var bir kaç gündür. Yemek yiyorum bişeyler içiyorum ama geçmiyor. Bu tat çok hafif bulantı da yapıyor. Aynı durumda olan var mı?
ahsen muzekker ismi tefdil yani erkek ismi Hüsna kız olani yinede sen bilirsin biz yeğenim Şevval ayinda dogdu diye Şevval istedik Hocaefendi erkek ismi kiza koymayn dedi :) isim hassasiyet isteyen bo konu yani dini açıdanBenimde gördüğüm bütün zehra lar şımarıktı :) Bende Ahsen istiyorum kız olursa :)
boyu mu :)) görüntüsudur hayırlı olsun canim senin ki de sattan 2 gun geride o zaman doğum tarihi ne yaziyo ultrasondaKizlar smdi cktm dinledk kalp sesini 6+5 cikti boyu allah hepimze nasip etsn kucagmza alalm
Evet canım normalde 7+1 im ve perşembe günü nasip se duyacağımCanm 8 haftaliksn ve yeni mi dduyacaksn kalp atisini merak ettim benm 5 haftalik ta
Banada haftaya fel duyarz dedi ama korkuyyrm cnku bnm gec dollenme normalde 7 haftalik olmali ama 5 haftalikEvet canım normalde 7+1 im ve perşembe günü nasip se duyacağım
İyi aksamlar canim ayni durum bendede var ve surekli devam edermi diye korkuyorum. Suyun tadi bile garip geliyo
Hiç korkma canım duyarsın sende inşallah pıt pıtları bende çok heyecanlı yımBanada haftaya fel duyarz dedi ama korkuyyrm cnku bnm gec dollenme normalde 7 haftalik olmali ama 5 haftalik
Evet 9haziran cikti beklenn dogum hayirlisi bakalm braz geride ciktiHafta olarakmı 6+5 çıktı canım ? Hayırlı olsn
olsun benimki de geride yeterki sağlıklı sıhhatli olsunlarda varsın biraz geriden gelsin :)Evet 9haziran cikti beklenn dogum hayirlisi bakalm braz geride cikti
ahsen muzekker ismi tefdil yani erkek ismi Hüsna kız olani yinede sen bilirsin biz yeğenim Şevval ayinda dogdu diye Şevval istedik Hocaefendi erkek ismi kiza koymayn dedi :) isim hassasiyet isteyen bo konu yani dini açıdan
Mide bulantısı iyidir dedi benim doktor ben de şimdiye kdr 2 kez kustum. Mide uzun zaman boş olunca oluyor. Ben de püre ve leblebi yiyorum. Arada meyve o kadargünaydın herkese dün sabahtan beri mahvoldum kızlar ne yediysem çıkartıyorm midem bişeyi kabul etmiyor gece doktorumu aradım hastaneye gel yatışını yapalım serum verelim dedi evime epey uzakta hastane gidemedim çubuk krakerle besleniyorum.bugün yanıma patates haşladım öğlen de onu yemeye çalışıcam.
bu durumda oln var mı?mide bulantı ve kusma aynı anda çok fenaymış kızlar.
bende de kusma yoktu hatta seviniyordum geçenlerde otobüste kötü oldum sallanmaya bağlamıştım o gün kusmuştum ama dün sabahtan geceye kadar yediğimi çıkardım en son armut yiyeyim bari çocuğa vitamin olsun dedim yemez olaydım 10 dk durmadı içimde.bugün buralardaki acile gidip serum taktırmayı düşünüyorum çünkü sıvı da alamıyorum su bile midemi bulandrıyor.Mide bulantısı iyidir dedi benim doktor ben de şimdiye kdr 2 kez kustum. Mide uzun zaman boş olunca oluyor. Ben de püre ve leblebi yiyorum. Arada meyve o kadarama ilk üç ay yediinin önemi yokmuş. Sıvı almaya çalış mutlaka.
Ben de su içeöiyorum. Suyun içine limon sık. Aromatik olunca içebiliyorsun. Yoksa ben de içemiyorum. Limonlu olunca gidiyor. 1 litre suya çeyrek limon fln. Sadece hafif aroma olsunbende de kusma yoktu hatta seviniyordum geçenlerde otobüste kötü oldum sallanmaya bağlamıştım o gün kusmuştum ama dün sabahtan geceye kadar yediğimi çıkardım en son armut yiyeyim bari çocuğa vitamin olsun dedim yemez olaydım 10 dk durmadı içimde.bugün buralardaki acile gidip serum taktırmayı düşünüyorum çünkü sıvı da alamıyorum su bile midemi bulandrıyor.
canım inş bebişimz iyidir ama bnmkinin kalb atışını duyamadılar henüz 6. haftasında ama bir arkadaş karnında bebeği ölmüş dediki ağzında ki tat çok kötü ayrıca ter basması halsizlik oluyordu dedi. bilmiyorumseni ama aynen ağzım keş gibi sürekli ne içersem geçmiyor. birde ateş basıyo birden ve sürekli halsizlik var öğleden önce gidicem aynı hastanede batırcambeta ya inş. 10000 den yüksek çıkar ozaman bu tad normaldir. lütfen Allahımİyi akşamlar kızlar..
Benim ağzımda kötü hir tat var bir kaç gündür. Yemek yiyorum bişeyler içiyorum ama geçmiyor. Bu tat çok hafif bulantı da yapıyor. Aynı durumda olan var mı?