- 4 Ekim 2015
- 223
- 106
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #3.881
arkadaşım2 dr da böyle dedi. sence sabah eşime demeden baktırsammı. hem cuma baktırmaya gerekkalmaz . zaten gideceğim yer çk gelişmşözel bir yer genelde doçent .drları. çok ter basıyor uyku halsizlik sancı. birdebişe sorcam inşsağlıklıdır ama değilse kürtaj derse napim. sizce kürtajmı .normal serumla düşükmü. tabiacıs da var işin içinde hiçgelmedi başıma. herşeye hazırlıklıolayım ama inş korktuğuma uğratmaz Rabbim. aminCanm artmasi lazim ayni kalamaz yada azalmasi bnce son baktrdgin yerde bidaha baktir
Aynen canim bende yediklerimden hic tat alamiyorum. İnsallah bikac haftaya gecer. Zorla yemek yiyorum yemeyince mide bulantisi oluyo cunkuSabah bulantıları birkaç gündür başladı bendevar mı benim gibi olan? hiçbirşeyden tat almıyorum çok fena
Bence sabah baktir bekleme insan duramaz kurtaj konsuna gelincede ben3 tane oldum hepsi anesteziyle oldu devlette ilacla dediler kactm hatta oyuzden pek etkilemek istemem ama anesteziliden yanaymarkadaşım2 dr da böyle dedi. sence sabah eşime demeden baktırsammı. hem cuma baktırmaya gerekkalmaz . zaten gideceğim yer çk gelişmşözel bir yer genelde doçent .drları. çok ter basıyor uyku halsizlik sancı. birdebişe sorcam inşsağlıklıdır ama değilse kürtaj derse napim. sizce kürtajmı .normal serumla düşükmü. tabiacıs da var işin içinde hiçgelmedi başıma. herşeye hazırlıklıolayım ama inş korktuğuma uğratmaz Rabbim. amin
Amin inşallahKizlar smdi cktm dinledk kalp sesini 6+5 cikti boyu allah hepimze nasip etsn kucagmza alalm
Yok sorun olmazmis olablir dedi normal dedi cnmAmin inşallahkaç mm boyu? Benim en son gittiğimde yani gecen çarşamba 6+5 ti.8 mm demisti doktor ama benim hesabımla tam 7 olmaliydı sorun olmaz herhalde bu durum ne dedi doktorun?
aminnn darisi basimaKizlar smdi cktm dinledk kalp sesini 6+5 cikti boyu allah hepimze nasip etsn kucagmza alalm
İçimi rahatlattin yaaYok sorun olmazmis olablir dedi normal dedi cnm
Yarın git baktir hic bekleme bence. Eğer sorun varsada çıksın yoksada rahatla. Beklemek her zaman daha zor. Benim basıma gelse allah göstermesin ama anestezi isterdim. Ki rahim filminde bile ben anestezi aldım.arkadaşım2 dr da böyle dedi. sence sabah eşime demeden baktırsammı. hem cuma baktırmaya gerekkalmaz . zaten gideceğim yer çk gelişmşözel bir yer genelde doçent .drları. çok ter basıyor uyku halsizlik sancı. birdebişe sorcam inşsağlıklıdır ama değilse kürtaj derse napim. sizce kürtajmı .normal serumla düşükmü. tabiacıs da var işin içinde hiçgelmedi başıma. herşeye hazırlıklıolayım ama inş korktuğuma uğratmaz Rabbim. amin
Hadi gözün aydınnn)
kızlarr .. ultrason ve satınıza göre haftanız uyumlu mu ?
Arkadaşlar brokoli hamilelikte faydali diye biliyorum yapayım dedim de nasıl yapmalı bilen varsa yazar misiniz. Açıkçası çok yediğim bi şey degildir
Arkadaşlar ben daha önce yazmistim. Korunuyordu ama gebelikten supheleniyorum diye. Bugün tam 4 gün geçti gunum. Bende test yaptim. Sizce bu teste gore gebelik var mi?
İkinci çizgi var ama pek kirmizi cikmadi
Kizlar smdi cktm dinledk kalp sesini 6+5 cikti boyu allah hepimze nasip etsn kucagmza alalm
Evet cnm geriden geliyo ama onemsiz dedi drSagol canim
Degil... 1hafta geri gosteriyo ultrason
Okuyunca yazamamistim gunduz,kvye geldim bi baktim brokoli :) salatasini cok seviyorum ben haslayip zeytinyagi limon tuz supperr
Benim bukadr bile belli degildi,hayirli olsun
Gozunaydin...8hafta yaziyo imzanda,sende mi geriden geliyon benim gibi
Haşlayıp limonlu salata olarak yiyorum benArkadaşlar brokoli hamilelikte faydali diye biliyorum yapayım dedim de nasıl yapmalı bilen varsa yazar misiniz. Açıkçası çok yediğim bi şey degildir
araştırdım biBence sabah baktir bekleme insan duramaz kurtaj konsuna gelincede ben3 tane oldum hepsi anesteziyle oldu devlette ilacla dediler kactm hatta oyuzden pek etkilemek istemem ama anesteziliden yanaym
haklisin gtcem yarin .araştırdım cidden farklı oluyormuş. Bakalım. Canım.kardeşim İnşaallah sevinçle dönerimBence sabah baktir bekleme insan duramaz kurtaj konsuna gelincede ben3 tane oldum hepsi anesteziyle oldu devlette ilacla dediler kactm hatta oyuzden pek etkilemek istemem ama anesteziliden yanaym
Canm 8 haftaliksn ve yeni mi dduyacaksn kalp atisini merak ettim benm 5 haftalik taGünaydın hepinize. Bende çok heyecanlı yım perşembe günü kalp atışlarını duymak için Dr. A gideceğim günler nasıl geçecek bilmiyorum. Bende hala gaz şişkinlik göğüsler de hassasiyet devam ediyor birde son günlerde aşırı gerinme isteği oluyor öyle ki uykumda gerinme ye çalışırken uyanıyor um ara ara da bulantılarım oluyor.
Brokoliyi haşla birde beşamel sos yap haşlanınca sosu ilave et rondodan geçir üstünede tereyagı kızdırSana
zahmet çorba cnm
Yarın alırım artık devlet hastanesinden randevu almıştım belki doktor bile yazarCanim ben plis kullaniyorum ondada kalsiyum ve d vitamini var alsaydin keske
Cok sevindim canim gozun aydin..merhaba
çok şükür duydum kalp atışlarını :)) 6haftalıkmış minikim ,testler verdi aç karnına yaptırıcam yarın
Gozun aydin canim. Darisi duymak isteyenlere insallah..bende kalp artımını duydum bebeğimin :)