2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canm artmasi lazim ayni kalamaz yada azalmasi bnce son baktrdgin yerde bidaha baktir
arkadaşım2 dr da böyle dedi. sence sabah eşime demeden baktırsammı. hem cuma baktırmaya gerekkalmaz . zaten gideceğim yer çk gelişmşözel bir yer genelde doçent .drları. çok ter basıyor uyku halsizlik sancı. birdebişe sorcam inşsağlıklıdır ama değilse kürtaj derse napim. sizce kürtajmı .normal serumla düşükmü. tabiacıs da var işin içinde hiçgelmedi başıma. herşeye hazırlıklıolayım ama inş korktuğuma uğratmaz Rabbim. amin

Bence sabah baktir bekleme insan duramaz kurtaj konsuna gelincede ben3 tane oldum hepsi anesteziyle oldu devlette ilacla dediler kactm hatta oyuzden pek etkilemek istemem ama anesteziliden yanaym

Kizlar smdi cktm dinledk kalp sesini 6+5 cikti boyu allah hepimze nasip etsn kucagmza alalm
Amin inşallah kaç mm boyu? Benim en son gittiğimde yani gecen çarşamba 6+5 ti.8 mm demisti doktor ama benim hesabımla tam 7 olmaliydı sorun olmaz herhalde bu durum ne dedi doktorun?

Yarın git baktir hic bekleme bence. Eğer sorun varsada çıksın yoksada rahatla. Beklemek her zaman daha zor. Benim basıma gelse allah göstermesin ama anestezi isterdim. Ki rahim filminde bile ben anestezi aldım.

Hadi gözün aydınnn)

Sagol canim

kızlarr .. ultrason ve satınıza göre haftanız uyumlu mu ?

Degil... 1hafta geri gosteriyo ultrason

Arkadaşlar brokoli hamilelikte faydali diye biliyorum yapayım dedim de nasıl yapmalı bilen varsa yazar misiniz. Açıkçası çok yediğim bi şey degildir

Okuyunca yazamamistim gunduz,kvye geldim bi baktim brokoli :) salatasini cok seviyorum ben haslayip zeytinyagi limon tuz supperr

Arkadaşlar ben daha önce yazmistim. Korunuyordu ama gebelikten supheleniyorum diye. Bugün tam 4 gün geçti gunum. Bende test yaptim. Sizce bu teste gore gebelik var mi?
İkinci çizgi var ama pek kirmizi cikmadi

Benim bukadr bile belli degildi,hayirli olsun

Kizlar smdi cktm dinledk kalp sesini 6+5 cikti boyu allah hepimze nasip etsn kucagmza alalm

Gozunaydin...8hafta yaziyo imzanda,sende mi geriden geliyon benim gibi

Evet cnm geriden geliyo ama onemsiz dedi dr

Bence sabah baktir bekleme insan duramaz kurtaj konsuna gelincede ben3 tane oldum hepsi anesteziyle oldu devlette ilacla dediler kactm hatta oyuzden pek etkilemek istemem ama anesteziliden yanaym
araştırdım bi
haklisin gtcem yarin .araştırdım cidden farklı oluyormuş. Bakalım. Canım.kardeşim İnşaallah sevinçle dönerim

Canm 8 haftaliksn ve yeni mi dduyacaksn kalp atisini merak ettim benm 5 haftalik ta

İyi akşamlar kızlar..
Benim ağzımda kötü hir tat var bir kaç gündür. Yemek yiyorum bişeyler içiyorum ama geçmiyor. Bu tat çok hafif bulantı da yapıyor. Aynı durumda olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…