2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
İyi akşamlar kızlar..
Benim ağzımda kötü hir tat var bir kaç gündür. Yemek yiyorum bişeyler içiyorum ama geçmiyor. Bu tat çok hafif bulantı da yapıyor. Aynı durumda olan var mı?
İyi aksamlar canim ayni durum bendede var ve surekli devam edermi diye korkuyorum. Suyun tadi bile garip geliyo

Benimde gördüğüm bütün zehra lar şımarıktı :) Bende Ahsen istiyorum kız olursa :)
ahsen muzekker ismi tefdil yani erkek ismi Hüsna kız olani yinede sen bilirsin biz yeğenim Şevval ayinda dogdu diye Şevval istedik Hocaefendi erkek ismi kiza koymayn dedi :) isim hassasiyet isteyen bo konu yani dini açıdan

ahsen muzekker ismi tefdil yani erkek ismi Hüsna kız olani yinede sen bilirsin biz yeğenim Şevval ayinda dogdu diye Şevval istedik Hocaefendi erkek ismi kiza koymayn dedi :) isim hassasiyet isteyen bo konu yani dini açıdan

Unisex bi isim olarak geçiyor her yerde ama Ahsen diye de erkeğe seslenildiğini hiç duymadım açıkcası :) teşekkür ederim bilgi için Çevremde ahsen isminde kız çok ama erkeğine denk gelmedim.

Günaydın arkadaşlar, 7+3 teyim ancak mide bulantıları kusma derken hiçbir şey yiyemez oldum ama asıl korkum şu; kapalı ve penceresi olmayan bir yerde çaluşıyorum ve bu havasız ortamda 30 kişi fln var. Havalandıramıyoruz pencere olmadığı için ve herkes hapşurup duruyor. Grip vs olmaktan çok korkuyorum. Ne yapabilirim siz olsanız naparsınız. Çok taktım buna sabah burnum akıyordu. Böyle nasıl geçecek bu kış:KK43:(( helppp me!!!!!!

günaydın herkese dün sabahtan beri mahvoldum kızlar ne yediysem çıkartıyorm midem bişeyi kabul etmiyor gece doktorumu aradım hastaneye gel yatışını yapalım serum verelim dedi evime epey uzakta hastane gidemedim çubuk krakerle besleniyorum.bugün yanıma patates haşladım öğlen de onu yemeye çalışıcam.
bu durumda oln var mı?mide bulantı ve kusma aynı anda çok fenaymış kızlar.:KK12:

günaydın herkese dün sabahtan beri mahvoldum kızlar ne yediysem çıkartıyorm midem bişeyi kabul etmiyor gece doktorumu aradım hastaneye gel yatışını yapalım serum verelim dedi evime epey uzakta hastane gidemedim çubuk krakerle besleniyorum.bugün yanıma patates haşladım öğlen de onu yemeye çalışıcam.
bu durumda oln var mı?mide bulantı ve kusma aynı anda çok fenaymış kızlar.:KK12:
Mide bulantısı iyidir dedi benim doktor ben de şimdiye kdr 2 kez kustum. Mide uzun zaman boş olunca oluyor. Ben de püre ve leblebi yiyorum. Arada meyve o kadar :KK43: ama ilk üç ay yediinin önemi yokmuş. Sıvı almaya çalış mutlaka.

Mide bulantısı iyidir dedi benim doktor ben de şimdiye kdr 2 kez kustum. Mide uzun zaman boş olunca oluyor. Ben de püre ve leblebi yiyorum. Arada meyve o kadar :KK43: ama ilk üç ay yediinin önemi yokmuş. Sıvı almaya çalış mutlaka.
bende de kusma yoktu hatta seviniyordum geçenlerde otobüste kötü oldum sallanmaya bağlamıştım o gün kusmuştum ama dün sabahtan geceye kadar yediğimi çıkardım en son armut yiyeyim bari çocuğa vitamin olsun dedim yemez olaydım 10 dk durmadı içimde.bugün buralardaki acile gidip serum taktırmayı düşünüyorum çünkü sıvı da alamıyorum su bile midemi bulandrıyor.

Ben de s
bende de kusma yoktu hatta seviniyordum geçenlerde otobüste kötü oldum sallanmaya bağlamıştım o gün kusmuştum ama dün sabahtan geceye kadar yediğimi çıkardım en son armut yiyeyim bari çocuğa vitamin olsun dedim yemez olaydım 10 dk durmadı içimde.bugün buralardaki acile gidip serum taktırmayı düşünüyorum çünkü sıvı da alamıyorum su bile midemi bulandrıyor.
Ben de su içeöiyorum. Suyun içine limon sık. Aromatik olunca içebiliyorsun. Yoksa ben de içemiyorum. Limonlu olunca gidiyor. 1 litre suya çeyrek limon fln. Sadece hafif aroma olsun

İyi akşamlar kızlar..
Benim ağzımda kötü hir tat var bir kaç gündür. Yemek yiyorum bişeyler içiyorum ama geçmiyor. Bu tat çok hafif bulantı da yapıyor. Aynı durumda olan var mı?
canım inş bebişimz iyidir ama bnmkinin kalb atışını duyamadılar henüz 6. haftasında ama bir arkadaş karnında bebeği ölmüş dediki ağzında ki tat çok kötü ayrıca ter basması halsizlik oluyordu dedi. bilmiyorumseni ama aynen ağzım keş gibi sürekli ne içersem geçmiyor. birde ateş basıyo birden ve sürekli halsizlik var öğleden önce gidicem aynı hastanede batırcambeta ya inş. 10000 den yüksek çıkar ozaman bu tad normaldir. lütfen Allahım

X