2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar. Gebelikte reflü artar mı sizce?

Ben de biraz önce brokoli salatası yaptım, bol ekşili. Oh bayılıyorum ekşiye.
Galiba kızım olcak

28 ekim için Ankara'da özel bir muayeneden randevu aldım. Gidip geleyim yorumlarımı yaparım.

Nasılsınız peki?
canım ben 10 seneyı geckın reflu hastasıyım. ama bu gebelıgımde bır veya ıkı gun tuttu:):) gavıskon var bende doktor kullanabılırsın dedı o gunlerdede bır cay kasıgı ıcıyorum gecıyor. benım reflumu hamılelık hıc etkılemedı. aynen devam. lımon yıyemıyorum tursu falan bunları kacırırsam dogal olarak artıyor. yastıksızda yatmamaya calısıyorum. ama hamıleleık reflumu hıc etkılemedı aynı sıklıkta devam edıyor.

Bir bak sende memnun kalirsan bende gidip bir görüsürüm iyice kafam karısti.

Tabiki de. Yorumlarımı yazacağım buraya.

canım ben 10 seneyı geckın reflu hastasıyım. ama bu gebelıgımde bır veya ıkı gun tuttu:):) gavıskon var bende doktor kullanabılırsın dedı o gunlerdede bır cay kasıgı ıcıyorum gecıyor. benım reflumu hamılelık hıc etkılemedı. aynen devam. lımon yıyemıyorum tursu falan bunları kacırırsam dogal olarak artıyor. yastıksızda yatmamaya calısıyorum. ama hamıleleık reflumu hıc etkılemedı aynı sıklıkta devam edıyor.

Belki de benimki sadece denk geldi. Teşekkür ederim

Arkadaşlar ben daha önce yazmistim. Korunuyordu ama gebelikten supheleniyorum diye. Bugün tam 4 gün geçti gunum. Bende test yaptim. Sizce bu teste gore gebelik var mi?
İkinci çizgi var ama pek kirmizi cikmadi

Eklentiler

• IMG_20151019_191307.jpg
    IMG_20151019_191307.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20151019_191112.jpg
    IMG_20151019_191112.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 63
Arkadaşlar ben daha önce yazmistim. Korunuyordu ama gebelikten supheleniyorum diye. Bugün tam 4 gün geçti gunum. Bende test yaptim. Sizce bu teste gore gebelik var mi?
canım ben kızıma hamileyken böyle çıkmıştı..

Silikte olsa 2. çizginin çıkması pozitif canım hayırlı olsun hamilesin :anneadayı:

Bencede var hayirli olsun. Bir kan testi yaptirin emin olmak icin.

Kizlar merhaba.cmtsi gunu kan tahlili ile gebeligimi ogrendim.adet gecikmesinin 3. Gunuydu.12.89 cikti.ben de kan pihtilasmasi var.igne vurulmays başladim hemen.bugun de deger 40 olmus.gayet guzel artmis.ins bundan sonra saglikla devam ederse ben de haziran annesi oluyorum sanitim.umarim herkes sağlıkla bebeklerini kucagina alir.

Kizlar merhaba.cmtsi gunu kan tahlili ile gebeligimi ogrendim.adet gecikmesinin 3. Gunuydu.12.89 cikti.ben de kan pihtilasmasi var.igne vurulmays başladim hemen.bugun de deger 40 olmus.gayet guzel artmis.ins bundan sonra saglikla devam ederse ben de haziran annesi oluyorum sanitim.umarim herkes sağlıkla bebeklerini kucagina alir.
hosgeldin aramiza.. amin ins hepimiz saglikla aliriz bebisleri kucagimiza

hamileligimi ögrendigimden beri agzima ne cikolata ne tatli hic bisey atmadim agzima.. kahvenin yaninda gelen lokumu hemen yerim hatta esim hep kendininkini bana verir hemen hupliyorum diye ama yok insanin hic mi cani tatli istemez:) cok seviniyorum bu duruma dietle senelerce yapamadigimi kucuk bebisim yaptirdi :)))

Canım bi sakin ol hiç belli olmaz bozma moralini. İstabuldaysan hiç vakit kaybetme yeşim yerçok doktorumun adı kadıköyde özel muananesi var riskli gebelik takibide yapıyor kadın doğumda her alanda uzmanlığı var ona git derim. Her konuyu tek tek anlatır her önlemi alır çok tatlı bir bayan zaten. Başka doktoru hiç düşünmedim bile çok güveniyorum. Gece bile arasam açıyor hemen. Kafama ne takılsa whatsapptan yazıyorum cevaplıyor. Biraz pahalı ama hiç önemli değil her zaman mı hamile kalıyoruz. Tavsiye ederim canım bekleme bence. Boşuna ağlayıp üzme kendini.
sağolun kızlar. diyarbakırda doç.buldum akraba drn arkadşı imş.inş gzel olur herşy. cuma 10.a randevu aldım.

X