Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Hanımlar markette satılan hangi bebek deterjanı daha temiz? Ebebekten gidip alacaktım ama doktor çok yorulmamı istemedi rapor işlerini bile eşime demiş sen hallet orange gidip gelmesin diye. Marketten sipariş vereyim diyorum. Var mı şu da temiz hem de sanal markette bulabilirsin dediğiniz bi marka?
Roxy marka var bu bebek sabunu ama dalana göre daha incem dalan duru falan bebek kiyafetlerinde yapışık kaliyofu makinada tortulu kaliyodu bu baya toz şeklinde olunca eriyodu. Ogluma kullandım bir sorun yasamadim migrosta satılıyordu

Benim bebek az önce çıtladi🤣🤣böyle şeyler olabiliyor size de olursa normal yani icinizde bı çıt sesi gelirse normal annem bile duydu bende elin çıtladi sandım dedi oğlumda da oluyodu heralde bazı gernesme hareketleri yapıyor içimde🤣

Sabah hafif kasılmalar vardı sonra yuruyememeye başladım 3 ten sonrada arttı taş gibiydi dinlendim ama yok 6 da geldim açıklık bakıldı 3 cm bebek kanalda gelmek üzere doktor da kasılmalar çok fazla dedi nst zaten uçmuş sonra tahliler yapıldı 1 saat sonra çıktı hemen alındım sezeryana

İhmal etme cnm benim kntr de pazar di Ama cumartesiyi seçti kendi doktorum sabah gelecek nöbete haberi var yanıma gelicek
Hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün 🙏🙏💞🧿

Merhabalar herkese, burayı uzun süredir takip ediyorum ama yazma fırsatım olmamıştı. 37+3 haftalık hamileyim, geçen haftaki kontrolumde bebeğimin karın cevresi 3 hafta geride çıktı. Dün bir arkadaşımız bu konuda yazmıştı, doktorum bana protein ağırlikli beslenmemi söyledi ki fayda edecegini düşünüyorum. 32. Hafta civarında 9 günlük gerilik olmuştu beslenmemi duzeltince hemen toparlamisti. 38. Haftada tekrar kontrolüm var eğer haftasına yaklasmazsa önce suni sancı ile doğumu başlatacağız. İlerleme olmazsa sezaryen olacağım. Bir de çatı muayenem yapıldı ve kemiğim hafif basık çıktı, doktorum illa vajinal doğum istediğim için vakum ile doğuma müdahale edebilecegini söyledi. Önceden vakum ile doğum yapan var mıdır sizce riskli mi? Bu arada çatı muayenesi hiç korkulacak bir şey degil, 2 dk falan sürdü. Özellikle tüp bebek anneleri hiç endiselenmesin, biz biraz daha alışık oluyoruz çünkü bu tarz muayenelere.

Sanırım migren iğrenç birşey sana ilk tavsiyem telefonu indir bakma gözünü bağla yani uyku bandı yoksa birşeyler ile ört Biraz dinlen iyi gelecektir çok az da olsa 🥰
Aslında gece yapmaya çalıştım sardım falan ama olmadı 😕 Her şeyi denicem kuzum. Gebelikte çok şükür baş ağrısı yaşamadım derken bu hafta yakalaması yaaa az kalmıştı

Bir de bebegimin kafası da 2 hafta ileride 10 cm olmasına 4 mm kalmış. (10 cm sınırı doğru dün bir arkadaşimiz daha bunu yazmıştı) Bu da normal doğum için biraz sıkıntılı ama asla normal yapamam demiyor doktorum. Kafa büyüklüğü, çatı kemiğimin basık olması ve karın çevresi gelişim geriliğine rağmen istersen deneriz şeklinde yaklaşımı. Sadece ben çok mu inat ediyorum diye düşünmüyor değilim, tüm bunlara istinaden direkt sezaryan doğumu secsem iyi mi olur bilemiyorum.

Merhabalar herkese, burayı uzun süredir takip ediyorum ama yazma fırsatım olmamıştı. 37+3 haftalık hamileyim, geçen haftaki kontrolumde bebeğimin karın cevresi 3 hafta geride çıktı. Dün bir arkadaşımız bu konuda yazmıştı, doktorum bana protein ağırlikli beslenmemi söyledi ki fayda edecegini düşünüyorum. 32. Hafta civarında 9 günlük gerilik olmuştu beslenmemi duzeltince hemen toparlamisti. 38. Haftada tekrar kontrolüm var eğer haftasına yaklasmazsa önce suni sancı ile doğumu başlatacağız. İlerleme olmazsa sezaryen olacağım. Bir de çatı muayenem yapıldı ve kemiğim hafif basık çıktı, doktorum illa vajinal doğum istediğim için vakum ile doğuma müdahale edebilecegini söyledi. Önceden vakum ile doğum yapan var mıdır sizce riskli mi? Bu arada çatı muayenesi hiç korkulacak bir şey degil, 2 dk falan sürdü. Özellikle tüp bebek anneleri hiç endiselenmesin, biz biraz daha alışık oluyoruz çünkü bu tarz muayenelere.
Merhaba, hayırlı olsun size de ☺️ Bir arkadaşımın bebeği alınmıştı vakumla, ondan duymuştum. Herhangi bir yan etki yaşamadılar, kafası uzamış işte biraz tepeden çekiştirme etkisiyle ama zamanla düzelmişti. Öte yandan normal doğum diye diretmeyin bence çatı kemikleri ile ilgili doktor zor olur vs derse. Çünkü bunun başka riskleri de olabilir. Sağlıkla gelsin inşallah minik 🙏

Merhaba, hayırlı olsun size de ☺️ Bir arkadaşımın bebeği alınmıştı vakumla, ondan duymuştum. Herhangi bir yan etki yaşamadılar, kafası uzamış işte biraz tepeden çekiştirme etkisiyle ama zamanla düzelmişti. Öte yandan normal doğum diye diretmeyin bence çatı kemikleri ile ilgili doktor zor olur vs derse. Çünkü bunun başka riskleri de olabilir. Sağlıkla gelsin inşallah minik 🙏
Teşekkür ediyorum 🙏 doktoruma çok güveniyorum bana kesinlikle normal olmaz dese inanin diretmeyecegim aslında. Bebek için riskli bir durum olmaz sadece sen zorlanirsin diyor ama çok deneyimlemek istiyorum vajinal dogumu. Karar vermek için son 3 günüm inşallah doğru kararı veririm.

Bir de bebegimin kafası da 2 hafta ileride 10 cm olmasına 4 mm kalmış. (10 cm sınırı doğru dün bir arkadaşimiz daha bunu yazmıştı) Bu da normal doğum için biraz sıkıntılı ama asla normal yapamam demiyor doktorum. Kafa büyüklüğü, çatı kemiğimin basık olması ve karın çevresi gelişim geriliğine rağmen istersen deneriz şeklinde yaklaşımı. Sadece ben çok mu inat ediyorum diye düşünmüyor değilim, tüm bunlara istinaden direkt sezaryan doğumu secsem iyi mi olur bilemiyorum.
Kuzum üstteki mesaji da okudum vakum işi beni korkuturdu tamamen kendi tercihimden bahsedeceğim bende normal çok isterim ama bu riskleri saysa doktor sezeryana tamam derdim sanırım. Doğum sırasında sıkıntı olma ihtimali beni korkuturdu. Başka bir doktordan daha görüş alabilirsin benzer şeyler söylerse de ona göre karar verirsin🙏

Teşekkür ediyorum 🙏 doktoruma çok güveniyorum bana kesinlikle normal olmaz dese inanin diretmeyecegim aslında. Bebek için riskli bir durum olmaz sadece sen zorlanirsin diyor ama çok deneyimlemek istiyorum vajinal dogumu. Karar vermek için son 3 günüm inşallah doğru kararı veririm.
Aynı hisleri paylaşıyoruz bunu ben de çok istiyorum inşallah nasip olur isteyen herkese ☺️ Size çok az kalmış, inşallah çok rahat bir doğum olur 🙏 Sonrasında da yazın buraya 🥹❤️

Kuzum üstteki mesaji da okudum vakum işi beni korkuturdu tamamen kendi tercihimden bahsedeceğim bende normal çok isterim ama bu riskleri saysa doktor sezeryana tamam derdim sanırım. Doğum sırasında sıkıntı olma ihtimali beni korkuturdu. Başka bir doktordan daha görüş alabilirsin benzer şeyler söylerse de ona göre karar verirsin🙏
Doktorum özel, devlete git fikir al dediler. Gittim ama çatı muayenesi doğumda yapılır biz şu an yapamayız dedi. Onlar da cati için aynı şeyi deseydi direkt vazgececektim aslında. Benim zorlanacak olmam değil ama bebek icin risk olursa endisesi beni de korkutuyor. Sağlık ocağındaki hemsirem de hastane ortamında olacaksın, kimse seni ve bebeği riske atmaz hemen sezeryana dönerler merak etme dedi. Çok kararsızım😶

X