2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlarr ben evlenmeden once hastalik hastasi surekli kendini dinleyen cesaretsiz biriydim. Evlendim hep dua ettim onumde hamilelik dogum gibi gunler var ... kim bana bi dua etse mesela Allah ne istersen versin falan annem es dost hep aklima gelen saglikli KORKUSUZ rahat bi hamilelik gecireyim oldu. Cok sukur suana kadar icim sasirtici bi sekilde rahat. Kanama oldum korkmadim doktora tek basima gittim 8 tup kan verdim ve gurbetteyim kimseyi cagirmadim. Insallah dogumda boyle rahat olur kotu bi lohusalik yasamam bebegime kendim bakabilirim hepsini sizin icinde diliyorum :)

kızlar ben geldim. bebeğimi ve kalp atışını gördüm .ama sesini zararlı olduğu için dinletmedi. gebelik haftasıyla uyumlu 10,5 mm olmuş her şey yolunda dedi. tahlil sonuçların temiz çıkarsa 2 li tarama zamanı gel dedi. darısı daha kalp atışını duyamayanların başına ....

kızlar ben geldim. bebeğimi ve kalp atışını gördüm .ama sesini zararlı olduğu için dinletmedi. gebelik haftasıyla uyumlu 10,5 mm olmuş her şey yolunda dedi. tahlil sonuçların temiz çıkarsa 2 li tarama zamanı gel dedi. darısı daha kalp atışını duyamayanların başına ....
gözun aydin cnm darisi basimiza

Erkek bebekte bulanti olmuyomus deniyor..bisey sorcam ellerinde kuruluk olmusmuydu ilk gebelikte ve ellerin ayaklarin üşüyomuydu..
Canım benim elim ayağım çok üşür zaten hamilelikten öncede üşürdü bilemiyoeum bu yüzden :) kuruluk olmadı ama. Bir de ilk çocuğum erkek hiç bulantım olmadı, şimdi de bulantım yok. Ama bir yakınım 2 erkek doğurdu bulantı çok yaşadı. Kişiyr göre değişiyor sanırım. Cinsiyetle pek alakalı değil yani..

kacinci haftada görünüyor şuan ultrasonda maşallah önden gidiyorsunuz galiba rabbim saglikla kucağıniza aldirsin benim doktorum da dinletmwdi kalp atışını 7+3 teyiz bugün

Ben kız diye gećiriyorum icimden ama sanki oglan mi olcak ki ne arada kaldim...kiz olursa hanife meyra ismini koymayı isterim erkek olursada ali adi kesinde ikinci ismi olarak eymen ve selim arasi kaldım...esimde mehmet ali istiyor...mehmet kendi adi ali rahmetli babasinin adi...

X