- 8 Aralık 2008
- 2.236
- 1.276
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #3.661
Bende sevmiorm abartli isimleri mina diye bi arkadasm vardi zaten bliosn kutsal topraklarda seytan taslanan yerde bi dag ismi hep sevmisdr o geliyo aklima kimblir daha kackere fikir degsittrm ben:)
erkek olursa emır efe koyacagım:) kız olursa bırcok alternatıfım var:)bizde mila :)
Hangi hastahane bende gidicemdeEvet canm tekraayan dusuklerim.vardi o gruba giriyorum oyuzden hem kadindogum hem perinatlga gidiorm suan
gözun aydin cnm darisi basimizakızlar ben geldim. bebeğimi ve kalp atışını gördüm .ama sesini zararlı olduğu için dinletmedi. gebelik haftasıyla uyumlu 10,5 mm olmuş her şey yolunda dedi. tahlil sonuçların temiz çıkarsa 2 li tarama zamanı gel dedi. darısı daha kalp atışını duyamayanların başına ....
hosgeldin :)Bende katılabilirmiyim aranızaa
Canım benim elim ayağım çok üşür zaten hamilelikten öncede üşürdü bilemiyoeum bu yüzden :) kuruluk olmadı ama. Bir de ilk çocuğum erkek hiç bulantım olmadı, şimdi de bulantım yok. Ama bir yakınım 2 erkek doğurdu bulantı çok yaşadı. Kişiyr göre değişiyor sanırım. Cinsiyetle pek alakalı değil yani..Erkek bebekte bulanti olmuyomus deniyor..bisey sorcam ellerinde kuruluk olmusmuydu ilk gebelikte ve ellerin ayaklarin üşüyomuydu..
benim dr kalp atisindan sonra yapiyorKızlar ilk muayenede test yapıyor mu doktor nelere bakıyor
Baziları kan tahlili yapiyor ama ben kalp atısını duyunca yapmisti doktorum. Yani 2. Muayenede.Kızlar ilk muayenede test yapıyor mu doktor nelere bakıyor
Ben yaptırdım canımGünaydın annişler sağlık ocaklarııza bildirim yaptırdınız mı?
kacinci haftada görünüyor şuan ultrasonda maşallah önden gidiyorsunuz galiba rabbim saglikla kucağıniza aldirsin benim doktorum da dinletmwdi kalp atışını 7+3 teyiz bugünkızlar ben geldim. bebeğimi ve kalp atışını gördüm .ama sesini zararlı olduğu için dinletmedi. gebelik haftasıyla uyumlu 10,5 mm olmuş her şey yolunda dedi. tahlil sonuçların temiz çıkarsa 2 li tarama zamanı gel dedi. darısı daha kalp atışını duyamayanların başına ....
Kız gorenin oģlu olur derler canım..Ben ayşe ismini çok seviyorum oldum olasi. Ama koyar mıyım bilmiyorumerkek hissediyorum bazen bazende kız. Rüyamdada kız gördüm zaten;
Bende 7+3deyim tam bugn gidcem doktra snada haber veririm bakalm nolmuskacinci haftada görünüyor şuan ultrasonda maşallah önden gidiyorsunuz galiba rabbim saglikla kucağıniza aldirsin benim doktorum da dinletmwdi kalp atışını 7+3 teyiz bugün
Banada vermedi progestan canım.Kizlar doktorunuz progestani ne zaman verdi sizlere..ben cuma ilk gittim sadece folik asit kullan dedi..birde hangi folik asiti kullaniyosunuz..folik1 mi folik plus mı..yada baskası
Evet duydum bunuda. Ama acıkcasi benmki karışık bir öyle bir böyle hissediyorum. Hamile kaldığimı öğrenmeden hemen öncede erkek görmüstümKız gorenin oģlu olur derler canım..
insallah canim ben dun zoraki gidiş yaptm çarşamba gitmistim en son o günden sonra 3 mm farketmis uyumlu dedi doktor ama kendi doktorumla daha gorusmedimBende 7+3deyim tam bugn gidcem doktra snada haber veririm bakalm nolmus