2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Seninde ilk gebeliğin herhalde. Ilk olunca insanda herşey olur hissi oluyor allah saglıkla almak nasib etsin kucağımıza

benim dr kalp atisindan sonra yapiyor

Baziları kan tahlili yapiyor ama ben kalp atısını duyunca yapmisti doktorum. Yani 2. Muayenede.

İkinci muayeneyi ne kadar süre sonraya veriyor? Benim sadece kasık agrım var ve gece uykumdan uyandıracak kadar çok,bulantım falan yok çok şükür. Cumartesi tahlil yaptırdım ordaki doktor haftaya gel kimyasal mı bakalım, haftaya folik asite başlarsın dedi aptal. Daha benim regli günümü bile sormadan kan tahliline göre yorum yaptı.
Eşimle anlaştık cumartesi gidicez başka hastaneye ama bizi ne bekliyor bilmiyorum. İçimde hiç heyecan yok

Beta hcg kaç çıkti? Bence sacmalamis. Sen başka bir doktora git mutlaka.

Bayanlar sabahlari bulantisi olmayan rahat hamislik gecirenler kimler birde geceleri elleri ayaklari buz gibi olanlar kimler ha birde elleri kuru olanlar...
Sabahlari bulantisi olanlar peynir zeytin tuzlu seyler aserenlerimiz kimler bakalim...

Gecmis olsun önceki gebeliklerin için. Umarim bunu sag salim alirsin kucağina. Evlat sahibi olmak çok zor bu zamanlarda. Bende 2.5 yıla yakin ugrastim gebe kalabilmek için.
Ben 5 yıllik evliyim dolu dolu 5 i doldurdum..anlatsam cok seyler yasadimda gelecekten umutluyum...Süpriz bebegimi Allahu Teala verdi insallah kucağimada alirim...Hepimiz icin dua ediyorum..

Bn folik asit ve aspirini aksamlari kullanıyorum progestan i da her 8 saat te bir vajina dan neden bu kadar sıklıkla anlamadım ama bi sorun da yok dedi acaba bi zararı olurmu ki bebegime

VALLA CANIM BİLEMEDİM, SORUN YOKSA NEDEN 8SAATTE BİR ??? TEDBİR İÇİNDİR BELKİDE, Bİ SAKINCASI OLSA ALDIRMAZDI AMA İÇİNİ FERAH TUT

GÖZÜNAYDIN OZAMAN BEBEĞİN İYİYMİŞ
İNŞALLAH KÖTÜ BİŞEY DE ÇIKMAZ ,KİST FALAN MI Kİ ACABA ..ÖYLEYSE DE Bİ ARKADAŞIMDA DA VARDI KİST HAMİLEYKEN ÖĞRENMİŞTİ ,ÇOK ŞÜKÜR SORUNSUZ KUCAĞINA ALDI

630,04 çıktı en son 10 eylülde regli olmuştum. Hesapladığımda 5 hafta 3 günlük olması lazım
Nerden cikarmis kimyasal diye acaba ilginc. Bence doktora git sen eger testi yaptirdigin bir kac gun olduysa vajinalde olsa gorünur kese. Yaklasik 10 gün sonraya randevu veriyor doktor kalp atisı icin.

Bayanlar sabahlari bulantisi olmayan rahat hamislik gecirenler kimler birde geceleri elleri ayaklari buz gibi olanlar kimler ha birde elleri kuru olanlar...
Sabahlari bulantisi olanlar peynir zeytin tuzlu seyler aserenlerimiz kimler bakalim...
Benim bulantım yok ama kendimi bildim bileli çok üşürüm

Nerden cikarmis kimyasal diye acaba ilginc. Bence doktora git sen eger testi yaptirdigin bir kac gun olduysa vajinalde olsa gorünur kese. Yaklasik 10 gün sonraya randevu veriyor doktor kalp atisı icin.
Eşim cumartesiden önce gitmeye sıcak bakmıyor salak doktor yüzünden henüz birşey yokmuş belli olmazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…