- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 39
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #3.541
Insaallah guzel haberler alirsin allirizKızlar belimde Çok ağrı var uzandım. Bebeğim ölü değil insaallah. Yarin beta hcg ile belli olcak.acaip uyku ve bel ağrısı var. Düşük yalanlarınız oldu mu onceden. Kanama yok
Çarşambayı bekleme doktora git bence yarın. Cünkü pembede olsa her lekelenme tehlikeli. Birsey olmamistir ama ne olduğunu bilirsin icerde kanama varmı onu soylerler icin rahat eder.kızlar yardım lütfen 6 hafta 3 günlük hamileyim daha önce kimyasal gebeliğim olduğu için 14.10 tarihinde doktora gittim şimdilik gayet normal kese görünüyo ama sen yine progestron jel kullan 1 hafta sonra tekrar gel dedi kaç gündür jel kullanıyorum ama sabah yaptığım jel bütür bütür geri gelmiş açık pembe rengindeydi bunun üstüne adet sancısı gibi bi sancı girdi bebeğime bişey olmuşmudur çok korkuyorum bi daha ki doktor kontrolüm hafta içi çarşamba
Ben kararsızım çok nereye gitsem. Bir türlu karar veremedim. Medicanadan memnunum ama otel gibi aldanmayın diyende çok;( hic bilmiyorum yani ne yapacağim.Ankaradaymışınız ben de ankaralı sayılırım :) hera kadın sağlığı merkezi vardı sanırım :) orada doçent iyi doktorlar çalışıyor heralde genelde.
Şimdi acile gidiyim diye düşünüyorum doktor bulabilirim inşÇarşambayı bekleme doktora git bence yarın. Cünkü pembede olsa her lekelenme tehlikeli. Birsey olmamistir ama ne olduğunu bilirsin icerde kanama varmı onu soylerler icin rahat eder.
Özellerde olmuyor ama kadin doğumun aciline gidersen vardir. Git mutlaka icin rahat etsin stres yapmazsın bosa.Şimdi acile gidiyim diye düşünüyorum doktor bulabilirim inş
Insaallah duyarsın canimIyi pazarlar kuzlar kalp atsi için randevum yarın 11 de ve ben heyecanliyim her gun bulantim olurdu bugun pazar biraz gec kalktim ondan mi bilmem bulanti kusma yok bugün sadece 2 lokma yesem karnim sisiyor siskinlik oluyor. yarin hayirli guzel haberler alırım inşallah cok bekledim beklemek zor geldi bana
Gittim canım düşük riskin var hastaneye yatman lazım dedi bende yatmadım sabah kendi doktoruma gidicem dua edin nolur hayırlısıysa bebeğim benimle olsun çok üzülüyorumÖzellerde olmuyor ama kadin doğumun aciline gidersen vardir. Git mutlaka icin rahat etsin stres yapmazsın bosa.
Olsun hastaneyede yatsan aynı zaten. Evde hic kalkma dinlen kendi doktoruna git yarın bakalım ne diyecek. Benide cok korkuttular ama simdi kesildi kanama. Evde dinleniyorum ben. Bebeğimde iyidir umarim korkuyorum ama.Gittim canım düşük riskin var hastaneye yatman lazım dedi bende yatmadım sabah kendi doktoruma gidicem dua edin nolur hayırlısıysa bebeğim benimle olsun çok üzülüyorum
Geçmiş olsun canım stres ve panik yapma yat dinlen inşallah herşey Güzel olur ve bebeğin seninle kalır dualarım seninle inşallah yarın güzel haberler alırsın.Gittim canım düşük riskin var hastaneye yatman lazım dedi bende yatmadım sabah kendi doktoruma gidicem dua edin nolur hayırlısıysa bebeğim benimle olsun çok üzülüyorum
Insallah bebegin sana tutunur evde de olsan ayni bolbol yat dinlen yarin sabah kendi doktorun ne diyecek bakalimGittim canım düşük riskin var hastaneye yatman lazım dedi bende yatmadım sabah kendi doktoruma gidicem dua edin nolur hayırlısıysa bebeğim benimle olsun çok üzülüyorum
bilmiyormki 3 mm diye hatırlıyorum çok moralim bozulmuştu. Başka dr a gram oda çok yaşlı. 26 snda gtcem ama yarin hcg ile anlaşılır artı cuma dr lara baktircam.pazatrteside urfaya. Arkadaslar çok uykum var halsizlik dizboyu. Ağzım kuruyo sürekli. Hamilelik bitmiş olsa neden boyle olsunki.Bencede oyle yap daha detayli arastrilir suan bebegn kac milim
Dualarımız seninle Allah büyüktür.Lütfen dua edin sabah birazda olsa belli olcak inşaallah . 10000 di bakalım kaç oldu beta hcg . İnşaallah sağlıklı ve yaşıyordur.hepimizin genişlerini korusun Rabbim
Canim benm seni cok iyi anliorm we acini paylasiorum burda herkes iyi seyler konusmak ister ama boyle durumlarda insan ufacik bi teselli ariyo hic tanimadigi biri umut oluyo oyuzden uzulme kendini sakinlestir we dua et cunki uzulmen hicbsy degistirmicek sen allahim sana biraktm de ve bi dus al uzan cunku zamani gelmeden malasef ogrenemioruz ins iyi olucak dualarimz seninleLütfen dua edin sabah birazda olsa belli olcak inşaallah . 10000 di bakalım kaç oldu beta hcg . İnşaallah sağlıklı ve yaşıyordur.hepimizin genişlerini korusun Rabbim
Bencede çok doğru söylemissin. Aslinda yaşayan kisi üzülüyor ve teselli ariyor. Belki ayni durumda olan biri vardır banada moral olur diyor. Ben lekelenmem olup korkunca lekelenmesi olup yazan sonra da bebeğini saglıkla kucağina alanlara bakmistim. Bugünler geçip 2. Yariya gectiğimizde insaallah daha eglenceli seyleride konusacagiz.Canim benm seni cok iyi anliorm we acini paylasiorum burda herkes iyi seyler konusmak ister ama boyle durumlarda insan ufacik bi teselli ariyo hic tanimadigi biri umut oluyo oyuzden uzulme kendini sakinlestir we dua et cunki uzulmen hicbsy degistirmicek sen allahim sana biraktm de ve bi dus al uzan cunku zamani gelmeden malasef ogrenemioruz ins iyi olucak dualarimz seninle
Bende ayni fikirdeyim cunku kocalarimza surekli soramioruz onlarda bilmio kiminin annesi yakin kiminin uzak yakinda olsa damdan dusenin halinden damdan dusen anliyo benmde dusuklerm var hep burda ayni durumdakilere bakardm oyuzden anliorm.cokBencede çok doğru söylemissin. Aslinda yaşayan kisi üzülüyor ve teselli ariyor. Belki ayni durumda olan biri vardır banada moral olur diyor. Ben lekelenmem olup korkunca lekelenmesi olup yazan sonra da bebeğini saglıkla kucağina alanlara bakmistim. Bugünler geçip 2. Yariya gectiğimizde insaallah daha eglenceli seyleride konusacagiz.