2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
ama malesef bazilarimiz kendi psikolojilerine o kadar odaklanmış ki empati kuramiyo neyse benim gibi su an lekelenmesi ya da kanaması olan arkadaşlar üzülmeyin insanin elinde değil bende bugün tecrube ettim Allah diger arkadaslara tecrube ettirmesin dualarimiz müşterek olsun huvellahu hay tevekkeltu alellah demeyi bilsek herşey daha guzel olacak sizleri seviyorum tanimasamda Allah icin.. hayirli geceler

Selam güzel anne adaylarııı ve zaten anne olanlar :KK25: çok fazla yorum yapamıyorum ama herşeyi okumaya çalışıyorum. Bebeğini kaybeden arkadaşlara geçmiş olsun umudunuzu kaybetmeyin bu mucize sizi de bulacaktır. Her nasip vaktine esirdir.
Kalp atışlarını ve keseleri gören arkadaşları tebrik ediyorum.
Benim 2. Gebeliğim ilkinde ne mide bulantısı ne sancı ne kanama ne aşerme ne de tiksinme hiçbişey yaşamadım. Bu durum için şanslı olduğumu düşündüm hep, şimdi de aynı yaşıyorum hamileliğimi..
Evham yapmayın kötü düşünce kötüyü çağırır, hep güzel şeyler düşünüp bu günlerin tadını çıkarın.. Çok çabuk geçiyor. Şimdi ilk oğlum 2.5 yaşında nasıl geçti hatırlamıyorum.
Ne yaşarsanız yaşayın hep mutlu ve umutlu ayrıca sakin olun.. Alıcaz bu fasulyeleri kucağımıza inşallah:KK9:
Erkek bebekte bulanti olmuyomus deniyor..bisey sorcam ellerinde kuruluk olmusmuydu ilk gebelikte ve ellerin ayaklarin üşüyomuydu..

ama malesef bazilarimiz kendi psikolojilerine o kadar odaklanmış ki empati kuramiyo neyse benim gibi su an lekelenmesi ya da kanaması olan arkadaşlar üzülmeyin insanin elinde değil bende bugün tecrube ettim Allah diger arkadaslara tecrube ettirmesin dualarimiz müşterek olsun huvellahu hay tevekkeltu alellah demeyi bilsek herşey daha guzel olacak sizleri seviyorum tanimasamda Allah icin.. hayirli geceler
Empati kurmaya gerek yok canım herkes aynı şeyleri yaşıyor herkes paylaşmıyor belki ama lekelenme kanama çok kişinin başına geliyor. Ama herşey bitmiş gibi düşünmenin hiç bir faydası yok gerçekten. Allah kimseye kötü tecrübeler yaşatmasın. Benimde yaşadığım bazı sıkıntılar oldu geçti çok şükür. kendi tercihim tamamen kimseyi korkutmamak için yazmadım ama doktora gittiğimde hiç bir sorun gözükmedi Allaha şükür çok iyi gelişiyor dedi. Hatta doktorum 9 ay kanaması olanlar var dedi. Zaten lekenlenme hiç önemli değil olur dedi. Çok iyi bir doktora gidiyorum için rahat olsun lekelenmen varsa. Bol su iç yalnız. İnşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız. Bir de çok araştırma iyi den çok kötü paylaşımlar oluyor oda insanı ister istemez etkiliyor üzüyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Empati kurmaya gerek yok canım herkes aynı şeyleri yaşıyor herkes paylaşmıyor belki ama lekelenme kanama çok kişinin başına geliyor. Ama herşey bitmiş gibi düşünmenin hiç bir faydası yok gerçekten. Allah kimseye kötü tecrübeler yaşatmasın. Benimde yaşadığım bazı sıkıntılar oldu geçti çok şükür. kendi tercihim tamamen kimseyi korkutmamak için yazmadım ama doktora gittiğimde hiç bir sorun gözükmedi Allaha şükür çok iyi gelişiyor dedi. Hatta doktorum 9 ay kanaması olanlar var dedi. Zaten lekenlenme hiç önemli değil olur dedi. Çok iyi bir doktora gidiyorum için rahat olsun lekelenmen varsa. Bol su iç yalnız. İnşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız. Bir de çok araştırma iyi den çok kötü paylaşımlar oluyor oda insanı ister istemez etkiliyor üzüyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
amin inşallah hepimiz sağ salim alırız kucağımiza bebeklerimizi.. burda paylasim yapan kimse korkutmak icin yapmiyordur ya dua istiyordur ya da teselli edecek bi söz vutrgulamak istedigim oydu tavsiyen icin tesekkur ediyorum bol su icmeye çalışacağım

ya kızlar uyanık olup progestan kullanan varsa vajenden dedi doktor cok afedersiniz iceri itecek miyim ben onu daha once hic fitil türü bişey kullanmadim uanlis bisey olmasın

ya kızlar uyanık olup progestan kullanan varsa vajenden dedi doktor cok afedersiniz iceri itecek miyim ben onu daha once hic fitil türü bişey kullanmadim uanlis bisey olmasın
Ben aşilama ve tup bebek tedavimde kullanmistim...vajenden ise evet vajinadan fitil gibi parmağınla iticeksin...vajenden alınınca daha cabuk etkili oluyormus doktorum demisti..

Hanimlar 4+4 haftamdayim bugün ishal oldum..aranizda ishal olan oldu mu bu haftalarda...bol bol su iciyorum hergun rahat 2.5 lt fazlasıda olabilir...

Ewet cnm o tupe benzer pompa tarzi birseydir uzun olan kismini yatar pozisyonda vajinana soku yorsun tamamen ucu girecek ve sonra pompasini sikiyorsun tam olarak sik birakmadan cek kalkma oyle uyu akar yoksa

amin inşallah hepimiz sağ salim alırız kucağımiza bebeklerimizi.. burda paylasim yapan kimse korkutmak icin yapmiyordur ya dua istiyordur ya da teselli edecek bi söz vutrgulamak istedigim oydu tavsiyen icin tesekkur ediyorum bol su icmeye çalışacağım
Tabi ki amaç o olamaz zaten ama bazen teselli ararken kötü tecrübeler duyma riskine de girmek istemedim :) evet canım su çok önemli onu ihmal etme. Sık sık tuvalete çıkmak zorluyor ama herşey meleklerimiz için. Güzel sonuçlar alırsın inşallah iyi haberlerini bekliyoruz.

X