- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #3.481
Ya ben bazen o kadar bunalıyorum. alıp başımı dışarı çıkasım geliyor progestantan mı bilmem ama ben de de baya oluştu. Sıvı tüketsem wcye kalkıyorum. Ne yapsam bilemedim. süt elma lifli yiyecekler biraz iyi geliyor. Sağa sola dönüyorum yemek yemeye lavaboya kalkıyoeum ara sıra hareket ediyorum yatağın içinde. Normalde çok hoplayan zoplayan birisi olduğum için biraz zor geçiyo. ağrı olmasıda endişelendiriyor iki kat artıyo bıkkınlık. en ufak ağrıdan kıl kapar oldum :)Bence yata yata oldu. Kendimi kuluçkada gibi hissediyorum bazen. Çarşamba randevum var yolunda giderse hersey değecek bu ağrılara. Ya bide bende çok gaz yapti progestan bide hareketsizlik tabi. Sendede oldu mu?
Gozunaydin cnm darisi bana olsun insaallahKızlar ıyı gecelerrr, daha yeni girebildimmm , duyduk pıt pıt ları
3 gun onden gıdıyormus benım bezelye9,8 mm olmuş..
hosgeldin aramiza benimde sat 5 eylulSelam arkadaşlarım eğer keseyi kalp atışlarını gorebilirsek ve Rabbim kısmet ederse bendee haziran annelerine dâhil oluyorum . SAT 5 eylül bu arada
Cnmya ooyle demebende kkizimda aynen senin dedigin gibi sabaha karsi sanciyla uyandim tuvaletim geldi sandim bi gittimki kan her yerim hemen dr a gittik kanama mudehalelere ilaclara ragmen 2 hafta surdu dr yapacagimiz birsey yokguclu ve saglikli bir bebekse devam eder dedi insaallah senin bebeginde benim bebegim kadar guclu olur hep dua etsabah namazına kanama ile uyandım sanırım bebeğim gidiyor Rabbim kimseyi evladi ile sinamasin küçük bile olsa su an canimdan can gidiyor ama aglayamiyorum dua ederseni sevinirim uyanik olan varsa kan sonucu bekliyom henüz doktor görmedi
Allahtan umut kesilmez inşallah bişey olmaz miniğinesabah namazına kanama ile uyandım sanırım bebeğim gidiyor Rabbim kimseyi evladi ile sinamasin küçük bile olsa su an canimdan can gidiyor ama aglayamiyorum dua ederseni sevinirim uyanik olan varsa kan sonucu bekliyom henüz doktor görmedi
Sağol canım benim simdi geldim doktordan ultrasonda gorulwn bi kanama bölgesi yok Allaha cok sukur ama kahverwngi kanama var sabah kirmizi idi korktum doktor kizdi buma kanama denmez diye ama baya geliyo 1 hafta istirahat verdi bebek normal 3 gunde 3 mm büyümüş maşallah fakat enteresan bisey oldu bebegin yanında baska bisey daha var hatta doktor bu ne ya ikiz mi bunlar dedi şaşırdık ama sanirim tek hafta ici kendi doktoruma bi daha gidecegim dua da unutmayin beni bi sıkıntı olmasın progestan kullan vajinal al ama dedi kogulasyon diye bi test yapmışlar normal çıkmış ne olduğunu bilemedimCnmya ooyle demebende kkizimda aynen senin dedigin gibi sabaha karsi sanciyla uyandim tuvaletim geldi sandim bi gittimki kan her yerim hemen dr a gittik kanama mudehalelere ilaclara ragmen 2 hafta surdu dr yapacagimiz birsey yokguclu ve saglikli bir bebekse devam eder dedi insaallah senin bebeginde benim bebegim kadar guclu olur hep dua et
Canım geçmiş olsun kendine dikkat et bol bol dinlen ve kötü şeyler getirme aklına dualarım ız seninle.Sağol canım benim simdi geldim doktordan ultrasonda gorulwn bi kanama bölgesi yok Allaha cok sukur ama kahverwngi kanama var sabah kirmizi idi korktum doktor kizdi buma kanama denmez diye ama baya geliyo 1 hafta istirahat verdi bebek normal 3 gunde 3 mm büyümüş maşallah fakat enteresan bisey oldu bebegin yanında baska bisey daha var hatta doktor bu ne ya ikiz mi bunlar dedi şaşırdık ama sanirim tek hafta ici kendi doktoruma bi daha gidecegim dua da unutmayin beni bi sıkıntı olmasın progestan kullan vajinal al ama dedi kogulasyon diye bi test yapmışlar normal çıkmış ne olduğunu bilemedim
Sağol canım benim simdi geldim doktordan ultrasonda gorulwn bi kanama bölgesi yok Allaha cok sukur ama kahverwngi kanama var sabah kirmizi idi korktum doktor kizdi buma kanama denmez diye ama baya geliyo 1 hafta istirahat verdi bebek normal 3 gunde 3 mm büyümüş maşallah fakat enteresan bisey oldu bebegin yanında baska bisey daha var hatta doktor bu ne ya ikiz mi bunlar dedi şaşırdık ama sanirim tek hafta ici kendi doktoruma bi daha gidecegim dua da unutmayin beni bi sıkıntı olmasın progestan kullan vajinal al ama dedi kogulasyon diye bi test yapmışlar normal çıkmış ne olduğunu bilemedim
gözunuz aydin darisi bize :)Ve işte bir pıt pıtta bizim minik fasülyemizden kalbini duyurdu bize çok şükür
sabah namazına kanama ile uyandım sanırım bebeğim gidiyor Rabbim kimseyi evladi ile sinamasin küçük bile olsa su an canimdan can gidiyor ama aglayamiyorum dua ederseni sevinirim uyanik olan varsa kan sonucu bekliyom henüz doktor görmedi
Gozunaydin cnm darisi bana olsun insaallahVe işte bir pıt pıtta bizim minik fasülyemizden kalbini duyurdu bize çok şükür
Balık yemelisin dedi banada doktorum. Haftada en az 1 2 defa. Keseyi görmek icin mi gideceksin doktora?
Afiyet olsunn cnm nerde oturuodn bi cok tavsiye war aramzda
canım gecmıs olsun. dualarım senınle guzel haberlerle donersın insallah.sabah namazına kanama ile uyandım sanırım bebeğim gidiyor Rabbim kimseyi evladi ile sinamasin küçük bile olsa su an canimdan can gidiyor ama aglayamiyorum dua ederseni sevinirim uyanik olan varsa kan sonucu bekliyom henüz doktor görmedi
cok sukur hadi gozunaydin rabbim korktuklarimizdan korusun umduklarimiza nail eylesin.bende daha pit pitlari duymaya gitmedim ay basina gidecem insaallah nasil gececek zaman bilmiyorum banada dua edin kiLar insaallah saglikla buyur kuzum brbisimSağol canım benim simdi geldim doktordan ultrasonda gorulwn bi kanama bölgesi yok Allaha cok sukur ama kahverwngi kanama var sabah kirmizi idi korktum doktor kizdi buma kanama denmez diye ama baya geliyo 1 hafta istirahat verdi bebek normal 3 gunde 3 mm büyümüş maşallah fakat enteresan bisey oldu bebegin yanında baska bisey daha var hatta doktor bu ne ya ikiz mi bunlar dedi şaşırdık ama sanirim tek hafta ici kendi doktoruma bi daha gidecegim dua da unutmayin beni bi sıkıntı olmasın progestan kullan vajinal al ama dedi kogulasyon diye bi test yapmışlar normal çıkmış ne olduğunu bilemedim
Canım bebişin iyi olmasına çok sevindimSağol canım benim simdi geldim doktordan ultrasonda gorulwn bi kanama bölgesi yok Allaha cok sukur ama kahverwngi kanama var sabah kirmizi idi korktum doktor kizdi buma kanama denmez diye ama baya geliyo 1 hafta istirahat verdi bebek normal 3 gunde 3 mm büyümüş maşallah fakat enteresan bisey oldu bebegin yanında baska bisey daha var hatta doktor bu ne ya ikiz mi bunlar dedi şaşırdık ama sanirim tek hafta ici kendi doktoruma bi daha gidecegim dua da unutmayin beni bi sıkıntı olmasın progestan kullan vajinal al ama dedi kogulasyon diye bi test yapmışlar normal çıkmış ne olduğunu bilemedim