2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Hafif pembe lekelenmem oldu 10 gün kesin istırahat verdi doktor bana. Lekelenme suan yok ama korkuyorum yinede. Çarsamba kontrolüm var umarım kötü bir sonuç cıkmaz.
gecmis olsun ozaman en iyisi dinlenmek tabi.. gectiysede zaten iyiye isaret.. carsamba gunu ins guzel haberler alirsin

Nasılsınız kızlar?
Bugün biz balık yedik. Haftada 1-2 balık yemeliymişiz.

Bu arada ben hala doktora gitmedim ve nereye takipli olacağımı da bulamadım

Nasılsınız kızlar?
Bugün biz balık yedik. Haftada 1-2 balık yemeliymişiz.

Bu arada ben hala doktora gitmedim ve nereye takipli olacağımı da bulamadım
Balık yemelisin dedi banada doktorum. Haftada en az 1 2 defa. Keseyi görmek icin mi gideceksin doktora?

Hafif pembe lekelenmem oldu 10 gün kesin istırahat verdi doktor bana. Lekelenme suan yok ama korkuyorum yinede. Çarsamba kontrolüm var umarım kötü bir sonuç cıkmaz.

Geçmiş olsun canım inşallah atlatırsın bu günleri sağ salim alırsın kucağına bebeğini

Ya kızlar uzun suredir giremedim. Dua sayfalarim var anca girip dua aliyorum. . Benim son adetim 4 eylül. Tup bebek tedavisi gördüm ve hamileyim . Ama tedavi basladigimdan beri gece uyurken saga sola,donerken,karnım kasiliyor . Sanki,darbe alacakmisim gibi karnimi kasiyorum .9 gun once keseyi gördük şükür ama kalp atimi icin tup bebek tedavisi yapan doktorun petsoneli kese gördüğüm gun 15 gun sonra ultrasona girin dedi. Kasilmalari sorunca sorun olacagini sanmiyirum dedi . Dun dayanamayıp tekrar aradım bu defa durumu dr bildirmisler dr da kendisini takip eden dr a sorsun ultrasinla gormuyirum sonucta demiş . Bu kasilmalar ameliyat sonrasi olmustu 6 sene once . Ama simdi cok korkuyorum. Malum bu aylarda cok şey tehlikeli hele devtup bebek olunca bu konuda fikribolan var mi cok korkuyorum artik

Merhabaaaa benimde son adet tarihim 11.09.2015 5 haftalık hamileyim yanlız hala kesemizi göremedik pazartesi Rabbim izin verirse görmeye gideceğiz umarım bi sorun çıkmaz ilk gebeliğim korkuyorummm

Herkese selam rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah benimde son adetim 11 eylul kismet olursa ben de haziran annesi olucam gecen hafta gittim daha henuz yeni oldugu icin gorunmedi haftaya gidecem insallah nasil gidiyo sizlerin
Aynı tarihde olmuşuz son adetlerimizi :) benimde henüz görünmedi normal dedi görünmemesi ama yinede içim rahat değildi inşallah biran çnce gösterirler kendikerini bi oh çekeriz :)

Mrh benim sat 14 eylül transfer günüm 1 ekim 12 gün değerim 70 14. Gün 193 16. Gün bugün 360 yavaş ilerledik ama çok şükür değerimiz arttı Rabbim herkese nasip etsin
Gözun aydın canımmm insaallah keseyi görürsun en yakın zamanda ve sonrada kalp atıslarıni:anneadayı:

Aynen sırtım belim ara ara belli eden korkutan ağrılar ya da yata yata her şeyden huylanır oldum :)
Bence yata yata oldu. Kendimi kuluçkada gibi hissediyorum bazen. Çarşamba randevum var yolunda giderse hersey değecek bu ağrılara. Ya bide bende çok gaz yapti progestan bide hareketsizlik tabi. Sendede oldu mu?:KK64:

Benide listeye eklermisiniz...sat 16 eylül beklenen doğum tarihim 22 haziran...memleket çanakkale yaşım 30

X