- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 34
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #3.461
Hafif pembe lekelenmem oldu 10 gün kesin istırahat verdi doktor bana. Lekelenme suan yok ama korkuyorum yinede. Çarsamba kontrolüm var umarım kötü bir sonuç cıkmaz.amin cnm.. sana yatis mi verildi? bende bugun evdeydim hep yattim feci bi basagrisi ve burunsizlamssi var bende
gecmis olsun ozaman en iyisi dinlenmek tabi.. gectiysede zaten iyiye isaret.. carsamba gunu ins guzel haberler alirsinHafif pembe lekelenmem oldu 10 gün kesin istırahat verdi doktor bana. Lekelenme suan yok ama korkuyorum yinede. Çarsamba kontrolüm var umarım kötü bir sonuç cıkmaz.
Balık yemelisin dedi banada doktorum. Haftada en az 1 2 defa. Keseyi görmek icin mi gideceksin doktora?Nasılsınız kızlar?
Bugün biz balık yedik. Haftada 1-2 balık yemeliymişiz.
Bu arada ben hala doktora gitmedim ve nereye takipli olacağımı da bulamadım
Hafif pembe lekelenmem oldu 10 gün kesin istırahat verdi doktor bana. Lekelenme suan yok ama korkuyorum yinede. Çarsamba kontrolüm var umarım kötü bir sonuç cıkmaz.
Afiyet olsunn cnm nerde oturuodn bi cok tavsiye war aramzdaNasılsınız kızlar?
Bugün biz balık yedik. Haftada 1-2 balık yemeliymişiz.
Bu arada ben hala doktora gitmedim ve nereye takipli olacağımı da bulamadım
Aynı tarihde olmuşuz son adetlerimizi :) benimde henüz görünmedi normal dedi görünmemesi ama yinede içim rahat değildi inşallah biran çnce gösterirler kendikerini bi oh çekeriz :)Herkese selam rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah benimde son adetim 11 eylul kismet olursa ben de haziran annesi olucam gecen hafta gittim daha henuz yeni oldugu icin gorunmedi haftaya gidecem insallah nasil gidiyo sizlerin
Hadi gözün aydınnnKızlar ıyı gecelerrr, daha yeni girebildimmm , duyduk pıt pıt ları
3 gun onden gıdıyormus benım bezelye9,8 mm olmuş..
Gözun aydın canımmm insaallah keseyi görürsun en yakın zamanda ve sonrada kalp atıslarıniMrh benim sat 14 eylül transfer günüm 1 ekim 12 gün değerim 70 14. Gün 193 16. Gün bugün 360 yavaş ilerledik ama çok şükür değerimiz arttı Rabbim herkese nasip etsin
Aynen sırtım belim ara ara belli eden korkutan ağrılar ya da yata yata her şeyden huylanır oldum :)Iyiyim bende yat yat sırtım ağrıdi;( bekliyorum bu günlerin geçmesini. Insaallah sag salim atlatıriz bebeğimle.
Bence yata yata oldu. Kendimi kuluçkada gibi hissediyorum bazen. Çarşamba randevum var yolunda giderse hersey değecek bu ağrılara. Ya bide bende çok gaz yapti progestan bide hareketsizlik tabi. Sendede oldu mu?Aynen sırtım belim ara ara belli eden korkutan ağrılar ya da yata yata her şeyden huylanır oldum :)
Aman dikkat etmek gerekli o zman , keep calm :)Benim senden 1 hafta once görünuyor dogum ama bende daha 3 gun önce duydum kalp atısıni o kadar stres yaptim ki kanamam oldu. Bence duyarsin yakinda
Gözün aydın canım inşallah kucağına alacağın günleri de görürsün .Ben de perşembe günü gideceğim pıt pıtları duymaya inşallah duyarım.Kızlar ıyı gecelerrr, daha yeni girebildimmm , duyduk pıt pıt ları
3 gun onden gıdıyormus benım bezelye9,8 mm olmuş..