- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 34
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #3.521
Cok geçmis olsun canım. Bende kanama gördum geçen pazartesi hemen acile gittim kanama alani yok dedi. Sonra kendi doktoruma gittim çarşamba günü kesenin yanında çok hafif varmiş. Ilac verdi 10 günde ıstırahat. Simdi yok kanamam çok şükür. Kendi doktoruna git muhakkak. Bide internette çok araştırdım 7 haftadan sonra kalp atısıda varsa %90 %96 oranında sağlıklı devam eder diyor gebelik. Dinlen bol bol.sabah namazına kanama ile uyandım sanırım bebeğim gidiyor Rabbim kimseyi evladi ile sinamasin küçük bile olsa su an canimdan can gidiyor ama aglayamiyorum dua ederseni sevinirim uyanik olan varsa kan sonucu bekliyom henüz doktor görmedi
Hayırlı olsun bebeğinmerhaba kızlarr bende aranıza yeni katılıyorum . allah herkesin saglıkla kucagına almaya nasip etsin. bana ankarada önerebileceginiz özelde hangi hastane var .
Ben yaptım..lekelenmem oldu hecen sene agustosta 9 haftalik bebegim düştü..bayramin 3. Günü hastahanelik oldum..10 gun istirahatliydim...lekelenmem oldu progestan verdiler...bol bol su ic dediler...ama bir aksam ustu dusurdum..ertesi gun kurtaj yaptilar..kanamam coktu...ama akliniza kotu seyler getirmeyin kızlar...bu benim 5.gebeligim kucagima alirsamda ilk evladim olacak..Her sey allahtan ..tamamen rabbime teslimim ben..Hayırlisıni o bilir...su için bol bol ben oyle yapıyorum..1 lt lik sisem var onunla günde 2.5 lt iciyorum rahat fazlasi varsa bilemem..su icmek kan akisini arttiriyo gebelikte iyi bisey..bebislere kan olsun bol bol...Kızlar belimde Çok ağrı var uzandım. Bebeğim ölü değil insaallah. Yarin beta hcg ile belli olcak.acaip uyku ve bel ağrısı var. Düşük yalanlarınız oldu mu onceden. Kanama yok
Lekelenmeniz mi oldu sadece yoksa kanamada oldu mu? Ya da lekelenme olup kaç günde artti? Benim lekelenmem vardi simdi kesildi tamamen ama bebeģe bir sey olmustur diye tedirginim açıkcasi.Ben yaptım..lekelenmem oldu hecen sene agustosta 9 haftalik bebegim düştü..bayramin 3. Günü hastahanelik oldum..10 gun istirahatliydim...lekelenmem oldu progestan verdiler...bol bol su ic dediler...ama bir aksam ustu dusurdum..ertesi gun kurtaj yaptilar..kanamam coktu...ama akliniza kotu seyler getirmeyin kızlar...bu benim 5.gebeligim kucagima alirsamda ilk evladim olacak..Her sey allahtan ..tamamen rabbime teslimim ben..Hayırlisıni o bilir...su için bol bol ben oyle yapıyorum..1 lt lik sisem var onunla günde 2.5 lt iciyorum rahat fazlasi varsa bilemem..su icmek kan akisini arttiriyo gebelikte iyi bisey..bebislere kan olsun bol bol...
Ben ped taktım bedin sadece orta kismı doluyodu..yogun degildi..sakin stres yapmayın..ben kasiyerim..bayramda calişmistim ve bir musteri eve gideceģim saat benle munakasa etti..kasa mi kapatip gidemezmisim tarzinda koleyiz ya biz..ordan çıktim esimin köyüne gittim..yollar bozuk biraz sallana sallana gittik..uyumusum bir ara tuvalete gittim ilk orda gordüm kanı..panikle sejre donduk ertesi gun merkezdeki kadin doğum hastahanesine gittim..10 gun istirahat yazdi progestan verdi..kanamayi pedle kontrol ettim hep..sonralarda arttı benim..ama dediğim gibi stres yapmayin lutfen..ben stresten kaybettim yavrumu..Lekelenmeniz mi oldu sadece yoksa kanamada oldu mu? Ya da lekelenme olup kaç günde artti? Benim lekelenmem vardi simdi kesildi tamamen ama bebeģe bir sey olmustur diye tedirginim açıkcasi.
tşk ederim.bende hrs kadın dogum yada medicana diye düşünüyorum ama tam emin de degilim.Hayırlı olsun bebeğinbende ankaradayım ve iyi bir hastane doktor arayısındayim ama bulamadım. Suan medicanada seda hanıma gidiyorum ama emin degilim yinede. Doktordan yana değilde hastaneden yana süphelerim var.
Seninle dogum tarihlerimiz ayniymis canim..ben persembe idrarda cumada kan testiyle öģrendim..427.91 cikti sonucum...sen beta hcg baktirdin mi...persembe kontrolum var..tşk ederim.bende hrs kadın dogum yada medicana diye düşünüyorum ama tam emin de degilim.
Hrs icin iyi şeyler duydum. Medicanadan memnunum ama çok kalabalık.tşk ederim.bende hrs kadın dogum yada medicana diye düşünüyorum ama tam emin de degilim.
Ya normalde benimde çarşamba idi. Canım ama işte bu iş olunca raporun son gününe çağırdı daha devam ettircem büyük ihtimallede raporu. Ama ben ilk dedi diye çarşamba gitmeyi düşünüyorumSeni o kadar iyi anlıyorum ki. Evlatlar için deger ama endisede ediyorum bide. Bende çok hareketliyim normalde için kayniyor resmen) daha 5 günüm var benim ıstırahat icin. Doktor randevumda çarşamba bakalim ne diyecek.
Esım yapıyor elinden geldiğince birde yardıma birini aliyordum zaten onu çağırdım hemen. Yemeğide hallediyoruz biraz hazir biraz peynir ekmekYa normalde benimde çarşamba idi. Canım ama işte bu iş olunca raporun son gününe çağırdı daha devam ettircem büyük ihtimallede raporu. Ama ben ilk dedi diye çarşamba gitmeyi düşünüyorumteşekkür edrim canım ben de çok iyi anlıyorum. Yanında birileri var mı sana yardımcı olan yemek için kalkıyor musun peki.
Sağolsun bu eşler zaten benimde annem geldi o gelmeden önce eşim yardım ediyordu ama çalışıyor işte o da zor oluyorduEsım yapıyor elinden geldiğince birde yardıma birini aliyordum zaten onu çağırdım hemen. Yemeğide hallediyoruz biraz hazir biraz peynir ekmekbenimde raporum cumartesi dolacak ama çok endise ederim dayanamam diye çarşambaya randevu aldım ben
Insaallah ya endise ediyor insan içindeki mercimek tanesi icinSağolsun bu eşler zaten benimde annem geldi o gelmeden önce eşim yardım ediyordu ama çalışıyor işte o da zor oluyorduHayırlı haberleri alırız inşallah
Ankaradaymışınız ben de ankaralı sayılırım :) hera kadın sağlığı merkezi vardı sanırım :) orada doçent iyi doktorlar çalışıyor heralde genelde.Hayırlı olsun bebeğinbende ankaradayım ve iyi bir hastane doktor arayısındayim ama bulamadım. Suan medicanada seda hanıma gidiyorum ama emin degilim yinede. Doktordan yana değilde hastaneden yana süphelerim var.
araştırıyım nasıl bi yermiş orası bakalım :)Ankaradaymışınız ben de ankaralı sayılırım :) hera kadın sağlığı merkezi vardı sanırım :) orada doçent iyi doktorlar çalışıyor heralde genelde.
biliyor musun üzüldüm ama korkmadim veren de Allah alan da biraz kırıcı geldi söylediğin insan az da olsa evham yapıyo ama bilmediğimiz bi durumu yaşıyoruz elbette ki arada endişe duyacağız yoksa ölecek korkusu yasamiyoruz..Kizlar lutfen sakin olun ve evham yapmayin. Inanin benim kahverengi kanamam olmasina ragmen doktor normal dedi cevrmdeki tum anne olan arkadaslarimdada olmus... moralim hep iyi kafama takmiorum ama burda bikac sayfa okuorum aklima gelmeyen seyler geliyo...
Herkeste bebek ölecek korkusu var yapmayin lutfen Allah omur verdiyse ne yaparsaniz yapin birsey olmayacaktir tadini cikaralim onumuzde cok keyifli gunler varrrr
biliyor musun üzüldüm ama korkmadim veren de Allah alan da biraz kırıcı geldi söylediğin insan az da olsa evham yapıyo ama bilmediğimiz bi durumu yaşıyoruz elbette ki arada endişe duyacağız yoksa ölecek korkusu yasamiyoruz..