2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar belimde Çok ağrı var uzandım. Bebeğim ölü değil insaallah. Yarin beta hcg ile belli olcak.acaip uyku ve bel ağrısı var. Düşük yalanlarınız oldu mu onceden. Kanama yok

sağolun arkadaşlar Rabbim hic birimize bu endişeyi yaşatmasın istirahat edecegim bende hayırlısı takdir Allahtan sabah hcg 1335 yaziyordu doktora direk düşük yapıyorum diyerek girdim ama makineleri bozulmuş herseyi bilen o ona teslim olmak lazım sizleri seviyorum Allaha emanet olun ha birde dun aksam yam esim isiklarda donerken kaza oldu evden arabamizi göremedim sanırım korku ile basladi kanama sizlerde sakin olmaya çalışın..

sağolun arkadaşlar Rabbim hic birimize bu endişeyi yaşatmasın istirahat edecegim bende hayırlısı takdir Allahtan sabah hcg 1335 yaziyordu doktora direk düşük yapıyorum diyerek girdim ama makineleri bozulmuş herseyi bilen o ona teslim olmak lazım sizleri seviyorum Allaha emanet olun ha birde dun aksam yam esim isiklarda donerken kaza oldu evden arabamizi göremedim sanırım korku ile basladi kanama sizlerde sakin olmaya çalışın..
Canim gecmis olsun dikkat et kendine dua et bol bol huzurlu olmaya calis zor ama napalm bebekler icinn sakinlesixz Allaha emanet ol

Kızlar belimde Çok ağrı var uzandım. Bebeğim ölü değil insaallah. Yarin beta hcg ile belli olcak.acaip uyku ve bel ağrısı var. Düşük yalanlarınız oldu mu onceden. Kanama yok
Kotu dusunme canm yarn guzel haberlerni beklioruzz Allah ne derse o olcak oyuzden bosa kendinide bebegide uzme guzel dusun guzel olsun:)

Kotu dusunme canm yarn guzel haberlerni beklioruzz Allah ne derse o olcak oyuzden bosa kendinide bebegide uzme guzel dusun guzel olsun:)
çok sagol canım ama bu dr lar moral bırakıyor muki. Esim bi yanda ben bi yanda düşünüp duruyoruz. Yahu arastrdm 6000 ken kalb atışı duyuluyormuş.Ben beta hcg 10.000 di dün.lütfen kalb atışı duyduğunuzda kan değerini bilen yokmu,?.. İnş. Guzel haberle gelirim

çok sagol canım ama bu dr lar moral bırakıyor muki. Esim bi yanda ben bi yanda düşünüp duruyoruz. Yahu arastrdm 6000 ken kalb atışı duyuluyormuş.Ben beta hcg 10.000 di dün.lütfen kalb atışı duyduğunuzda kan değerini bilen yokmu,?.. İnş. Guzel haberle gelirim
Haklsn cnm banada gecen hafta kalp atisiyok dedi uyuz bi doktr kontrolume 1hafta var diye gitmstm kendi doktorum gordu ama ben 1000den sonra braktm beta hcg yi doppler ultrosna girdnmi

Haklsn cnm banada gecen hafta kalp atisiyok dedi uyuz bi doktr kontrolume 1hafta var diye gitmstm kendi doktorum gordu ama ben 1000den sonra braktm beta hcg yi doppler ultrosna girdnmi
hayır girmedim.ilçedeyim zaten. Bebeğe karşı ümit olursada olmasada urfa akedemi hastanesine gircem. Doppler yaptirrz olmazsa

Ya ben bazen o kadar bunalıyorum. alıp başımı dışarı çıkasım geliyor progestantan mı bilmem ama ben de de baya oluştu. Sıvı tüketsem wcye kalkıyorum. Ne yapsam bilemedim. süt elma lifli yiyecekler biraz iyi geliyor. Sağa sola dönüyorum yemek yemeye lavaboya kalkıyoeum ara sıra hareket ediyorum yatağın içinde. Normalde çok hoplayan zoplayan birisi olduğum için biraz zor geçiyo. ağrı olmasıda endişelendiriyor iki kat artıyo bıkkınlık. en ufak ağrıdan kıl kapar oldum :)

O değilde yatmaktan bütün çıkıntılı bölgeletim ağrımaya başladı. :KK70:
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Evlatlar için deger ama endisede ediyorum bide. Bende çok hareketliyim normalde için kayniyor resmen:KK66:) daha 5 günüm var benim ıstırahat icin. Doktor randevumda çarşamba bakalim ne diyecek.

Günaydın. Yarın kendi çalıştığım hastanedeki kadın doğuma gitcem. Kese görünür artık herhalde diye düşünüyorum. Cuma sabah baktığım bhcg 2176 idi. Şimdi daha da artmıştır. Zaten 1000-1500 iken vajinal usg de görülür kese.
Keseyi görmeden inanamıyorum hamileliğime.

İnşallah sağlıklı hamilelikler geçiririz.

Takibine girecek bir doktor da bulamadım. Hafta içi bir hocayla da görüşcem. Bir de özel muayenesi olan bir doktor tavsiyesi aldım. Ordan da randevu alcam. Daha hiç gitmedim. Artık gitmem lazım galiba
Gitmen gerekir tabiki benim 2700 lerde karindan kese göründu seninde görünür insaallah:KK66:

sabah namazına kanama ile uyandım sanırım bebeğim gidiyor Rabbim kimseyi evladi ile sinamasin küçük bile olsa su an canimdan can gidiyor ama aglayamiyorum dua ederseni sevinirim uyanik olan varsa kan sonucu bekliyom henüz doktor görmedi :KK43:
Gećmiş olsun arkadaşım..bebeğin için dua edicem...

X