- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.432
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #3.441
Ben foliki sabah kahvalıtdan sonra kullahıyormO GERİNME SORUNU BENDE DE VAR
BEN FOLİK ASİT ,CORASPİN VE PROGESTANI AKŞAM YEMEKTEN SONRA İÇİYORUM YA SİZ NEZAMN ALIYOSUNZ İLAÇLARI
CORASPİN KULLANAN BİRİ(TANSİYON İÇİN) SABAH İÇİLMESİ GEREKİYOMUŞ DEDİ GEÇEN BANA AMA O FARKLI AMAÇLA İÇİYO YA KAFAM KARIŞTI
Aspirin canim. Kucukken seker niyetine yerdim arada hatirliyorum
Progestani eczaci tok 1 kez yazmisti kafam karisti drumu arayip sordum ayni ilac iki turlu de kullaniliyormus sen benim dedigim sekilde kullan diger turlu bulanti yapiyor dedi. Her gun almiyorum. Agrim oldukca aliyorum onu
Ben foliki sabah kahvalıtdan sonra kullahıyorm
bazen bende de oluyorBu göbek deliği etrafında abayma ağrı ne oluyırnacaba ne güzel iki gündür ağrım yoktu benim. Kadıklarda ani giren uzun sancı o değilde bu ipne batması gibi sızıları merak ediyorum çevrede.
Dr sabah dedi valla :) bende sabah alyorm. Progestanı arkadaşım akşamları vajinadan kullanıyo:)ANLADIM CANIM
AMA NEDEN HERGÜN ALMIYORSUN,DR MU ÖYLE DEDİ YOKSA KENDİNCE Mİ
BENDE SABAH İÇEYİM BUNDAN SONRA BARİ :) PROGESTAN HARİÇ,UYKU YAPIYO O ÇÜNKÜ
çok mutlu oldum Allah korusun . darısı benim ve benim gibiolanların başına :/kızlar doktordan geldım. gercekten cok ıyı bır doktor ımıs:):) cok ılgılendı.tam 6 haftalıksın dedı. hersey yolunda ve ayrıca progestana devam dedi. o nedenle devam edecegım. kızlar ayrıca kalp atısları var fakat 2 hafta sonra dınletecekmiş. eşime kalp atıslarını gösterdi cok mutluyuz bugun. herkesten guzel haberler beklıyorum. cok tesekkur ederım
newmoon142.
özelllkle uykudan uyannca diğer tarafa döndüğümde bi batma oluyo kilitleniyorum.inş iyidir bebeklerimzBu göbek deliği etrafında abayma ağrı ne oluyırnacaba ne güzel iki gündür ağrım yoktu benim. Kadıklarda ani giren uzun sancı o değilde bu ipne batması gibi sızıları merak ediyorum çevrede.
Bn folik asit ve aspirini aksamlari kullanıyorum progestan i da her 8 saat te bir vajina dan neden bu kadar sıklıkla anlamadım ama bi sorun da yok dedi acaba bi zararı olurmu ki bebegimeO GERİNME SORUNU BENDE DE VAR
BEN FOLİK ASİT ,CORASPİN VE PROGESTANI AKŞAM YEMEKTEN SONRA İÇİYORUM YA SİZ NEZAMN ALIYOSUNZ İLAÇLARI
CORASPİN KULLANAN BİRİ(TANSİYON İÇİN) SABAH İÇİLMESİ GEREKİYOMUŞ DEDİ GEÇEN BANA AMA O FARKLI AMAÇLA İÇİYO YA KAFAM KARIŞTI
Doktorum oyle soyledi. Kasik agrim var diye yazdi onu gunde 1 kez kullanabilirsin agrin olursa, olmazsa kullanma dedi. Bide belki alttan kullandigim icindir bende hic uyku yapmiyorANLADIM CANIM
AMA NEDEN HERGÜN ALMIYORSUN,DR MU ÖYLE DEDİ YOKSA KENDİNCE Mİ
BENDE SABAH İÇEYİM BUNDAN SONRA BARİ :) PROGESTAN HARİÇ,UYKU YAPIYO O ÇÜNKÜ
Canım gözünaydın çok sevindimBende adetim iki gun gecince kan verdim 427.91 çıktı..haftaya persembeye tekrar çagırdı doktorum..
canım benimki hafif hafif esiyor.. özellikle acıktığımda daha fazla hissediyorum..Anneler bir şey soracağım bu bulantılarınız bayağı öğürmeli kusmalı mı yoksa hani içten içten hafif bulantılar mı ?
Ewet sigortali 70 dene cok sewiceksn sanada cok uzak degil fikrin olursigortali 70 mi.. deneyim bende cunku ben drdan memnunumda hastane cok kötu calisanlar falan. (kolan beylikduzu)
alternatif bi odan var mı hamilelikte bi koku rahatsiz ettimi oyle gidiyor bende gebeligimi öğrenmeden biseyin burnuma koktugunu farkettim halada kokuyo baskasi kokmuyo desede esinde ayni kokuyu aliyorsa belki bastan sona tesisat degiatirmeniz gerekebilir eger sana daha fazla kokuyorsa 1 hafta kadar ac pencereyi sende başka bi odayi kullan oraya hic girme bi dene belki faydasi olurkizlar bana acil yardim edermisiniz.. hamilelikten dolayi degil genel olarak bizim idadaki ebevyn banyosu kokuyor iki aydan fazladir kullanamiyoruz. wc banyo falan acicilarla actik hep, yardimci gelmisti temizlik icin kedikumunu tuvalette dökmustu. tesisatci geldi dun kamerayla girdi sorun yok tikaniklik yok ama ben odada uyuyamiyorum artik.. ne yapacam bilmiyorum. kötu kokulara karsi öneriniz varmi? havada sogudu artik havalandiramiyorum odayi.. spreylerle koku denedim daha beter yapti.. cok geriliyorim odama giremiyorim sanki koku kiyafetlere falan yapisti
evet gelen herkes aliyo kokuyo.. nisanda ins tasinacaz zaten fazla masraf yapmak istemiyoruz ama acicilarla yine yarin deneyecem..alternatif bi odan var mı hamilelikte bi koku rahatsiz ettimi oyle gidiyor bende gebeligimi öğrenmeden biseyin burnuma koktugunu farkettim halada kokuyo baskasi kokmuyo desede esinde ayni kokuyu aliyorsa belki bastan sona tesisat degiatirmeniz gerekebilir eger sana daha fazla kokuyorsa 1 hafta kadar ac pencereyi sende başka bi odayi kullan oraya hic girme bi dene belki faydasi olur
iyilik cnm sen nasilsin?Hayırlı geceler kızlarr) nasılsınızzz
Iyiyim bende yat yat sırtım ağrıdi;( bekliyorum bu günlerin geçmesini. Insaallah sag salim atlatıriz bebeğimle.iyilik cnm sen nasilsin?
amin cnm.. sana yatis mi verildi? bende bugun evdeydim hep yattim feci bi basagrisi ve burunsizlamssi var bendeIyiyim bende yat yat sırtım ağrıdi;( bekliyorum bu günlerin geçmesini. Insaallah sag salim atlatıriz bebeğimle.