2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cok sevindim canim biliodum onur beyin sana ii gelicegini ins dogumuuzu ypariz onla hayirlisyla:) bende gordum ama erken diye dinletmedi
sagol canım beyendım vallahı. dıger doktoruma ben soruodum mesela bızde kan uyusmazlıgı var. ne yapalım falan dıe.bu doktor gırdık ılk once soru yagmuruna tuttu her konudada bılgılendırdı. herseyımı de not aldı . pozitif biride en onemlısı de o. ısındık bırbırımıze . hayırlısı 13 hazıran dedı doguma:):) bır test listesi verdi sen yaptırdın mı onları?

kac haftalıksın suan? ayrıca beta degerı 2 gunde 2 katına cıktıgı ıcın bızlerın o kadar yuksek. bızlerde bu kadar az degerlerden basladık.ıns guzel haberlerle donersınız.

Gününe kac gun vardı ki...kać haftaliksin.

gözun aydin darisi basimiza.. onur bey hangi hastanede?

Evet cok pozitif bizde oyuzden seviyoruz fizanda olsa gidilrir yani moral cok onemli doktordan yuzun gulrek cikmak var bide soru isaretleriyle cikmak var onur bey aileden biri gibi dawranio ins tamamina ericezz benmde 3hazran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…