2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
KIZLAR ÇOK KONUŞUYOSUNUZ :))) HEPSİNİ OKUYAMADIM BİRDEN İŞYERİNDEYİM YAVAŞ YAVAŞ GELİYOM :)

Allah razi olsun canim senin nezamandi pek takip edemiyorumda buara geri kalmis olabilirim

BEN DÜN GİTTİM AMA DUYAMADIK KÜÇÜKMÜŞ,PAZARTESİ TEKRAR

Canim gaz ve kabizliktanda olabilir rahat tuvaletw cikmiyorsan oda agri yapar agrilar devam edip de Allah korusun kanama oluraa o riakli iste dikkat et

HAKLISIN ,KATI ŞEYLER YEMEMEK GEREK AMA İŞTE ÇALIŞINCA OLMUYOR
KANAMA FALAN OLMUYOR BİN ŞÜKÜR

hahah aynı ben 2 saat önce kahvaltı yaptım şimdi karnım yine acıktı tavuk şiş söyledim bişeyler yemem lazım bahanesiyle homini gırtlak yiyorum.

BENDE ÇOK SIK ACIKIYORUM,ÖZELLİKLE SABAHLARI ÖYLE BİR AÇIM Kİ,MİDEM SIRTIMA YAPIŞIYO KARNIM GURUL GURUL,AÇLIKTAN AĞRIYO HATTA O DERECE :)

Canim sende onur beye gelsene ben tavsiye ettm memnun kaldi arkdasmzda pisman olmassn eger doktorndan tereduuutlysen benimsycgn bi doktor olarak bi git derm muayeneside70tl hem
sigortali 70 mi.. deneyim bende cunku ben drdan memnunumda hastane cok kötu calisanlar falan. (kolan beylikduzu)

sigortali 70 mi.. deneyim bende cunku ben drdan memnunumda hastane cok kötu calisanlar falan. (kolan beylikduzu)
Canım sen nerde otuyosun. Beylikdüzü medilife iyiymiş anlatıyolardı ben şuan vitale gidiyorum ama sefaköyde medipol açılmış muayene ücretsiz.

Tunaydin kizlaarr.. sabah uyaninca findik ceviz badem kuru uzum bi bardak sut ictim. Az oncede kahvaltimi yaptim ilaclarimi ictim. Ama bugun belim cok agriyor. Bebisten mi bilmiyorum ama tutulmus gibi. Bende unutuyorum ya hamilr oldugumu. Sabah uyaninca gerinmeye bayilirim ama yapamiyorum artik korkudan

O GERİNME SORUNU BENDE DE VAR

BEN FOLİK ASİT ,CORASPİN VE PROGESTANI AKŞAM YEMEKTEN SONRA İÇİYORUM YA SİZ NEZAMN ALIYOSUNZ İLAÇLARI

CORASPİN KULLANAN BİRİ(TANSİYON İÇİN) SABAH İÇİLMESİ GEREKİYOMUŞ DEDİ GEÇEN BANA AMA O FARKLI AMAÇLA İÇİYO YA KAFAM KARIŞTI

Ben vitamine basladim canim decavit iciyorum folik asidi biraktirdi doktorum yaklasik 4 aydir kullaniyordum cunku onu. Sabah biseyler atistirinca cocuk aspirini iciyorum kahvaltidan sonra decaviti iciyorum. Gece yatarkende progestani kullaniyorum ama vajenden kullaniyorum ben

Anneler bir şey soracağım bu bulantılarınız bayağı öğürmeli kusmalı mı yoksa hani içten içten hafif bulantılar mı ?
benimde içten sürekli olan bi bulantı var otobüste filan bi kaç kere sallandım iniceğim yere 2 durak kala inip sarı safra çıkardım

ÇOCUK ASPİRİNİ DEDİĞİN CORASPİN Mİ YOKSA ASPİRİNMİ

PROGESTANIN FİTİL OLARAK DAHA ETKİSİ VARMIŞ AMA BEN YAPAMIYOM ÖYLE ŞEYLER
DRA GİDİNCE SORUCAM AMA

Doktordan geldim kan almadı 5 hafta 2 günlük dedi keseyi gördük ama içi boş 2 haftasonra içinde bebeğide görmeye başlıycaz ve kalp atışlarını duyucaz dedi. Çig et yasak şekerli şeyler ve ekmek çok az yemeye çalış dedi. 10 gün sonra kan değerlerine bakıp vitamin vericem gerekirse dedi. Şimdilik folic asit verdi 3 ay kullanıcaksın bunu dedi. Kan almadı değerimi bilmiyorum şuanda. Doktor çok şeker. Memnun kaldim.

ÇOCUK ASPİRİNİ DEDİĞİN CORASPİN Mİ YOKSA ASPİRİNMİ

PROGESTANIN FİTİL OLARAK DAHA ETKİSİ VARMIŞ AMA BEN YAPAMIYOM ÖYLE ŞEYLER
DRA GİDİNCE SORUCAM AMA
Aspirin canim. Kucukken seker niyetine yerdim arada hatirliyorum
Progestani eczaci tok 1 kez yazmisti kafam karisti drumu arayip sordum ayni ilac iki turlu de kullaniliyormus sen benim dedigim sekilde kullan diger turlu bulanti yapiyor dedi. Her gun almiyorum. Agrim oldukca aliyorum onu

Bu göbek deliği etrafında abayma ağrı ne oluyırnacaba ne güzel iki gündür ağrım yoktu benim. Kadıklarda ani giren uzun sancı o değilde bu ipne batması gibi sızıları merak ediyorum çevrede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…