- 1 Mart 2015
- 1.411
- 1.105
- 36
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #3.421
recep has varmis sanirim ama hic gitmedimÇanakkaledeyim...istanbulda tavsiye edeceginiz perinatolog var mi kizlar..
afiyet bal seker olsun:)) bende biseler söylicem mutfakta yemel yapma dusuncesi bile beni kötu yapiyohahah aynı ben 2 saat önce kahvaltı yaptım şimdi karnım yine acıktı tavuk şiş söyledim bişeyler yemem lazım bahanesiyle homini gırtlak yiyorum.
Var canim bakirkoyde ali gedikbasiÇanakkaledeyim...istanbulda tavsiye edeceginiz perinatolog var mi kizlar..
Canim sende onur beye gelsene ben tavsiye ettm memnun kaldi arkdasmzda pisman olmassn eger doktorndan tereduuutlysen benimsycgn bi doktor olarak bi git derm muayeneside70tl hemgözun aydin darisi basimiza.. onur bey hangi hastanede?
Allah razi olsun canim senin nezamandi pek takip edemiyorumda buara geri kalmis olabilirim
Canim gaz ve kabizliktanda olabilir rahat tuvaletw cikmiyorsan oda agri yapar agrilar devam edip de Allah korusun kanama oluraa o riakli iste dikkat et
hahah aynı ben 2 saat önce kahvaltı yaptım şimdi karnım yine acıktı tavuk şiş söyledim bişeyler yemem lazım bahanesiyle homini gırtlak yiyorum.
sigortali 70 mi.. deneyim bende cunku ben drdan memnunumda hastane cok kötu calisanlar falan. (kolan beylikduzu)Canim sende onur beye gelsene ben tavsiye ettm memnun kaldi arkdasmzda pisman olmassn eger doktorndan tereduuutlysen benimsycgn bi doktor olarak bi git derm muayeneside70tl hem
Canım sen nerde otuyosun. Beylikdüzü medilife iyiymiş anlatıyolardı ben şuan vitale gidiyorum ama sefaköyde medipol açılmış muayene ücretsiz.sigortali 70 mi.. deneyim bende cunku ben drdan memnunumda hastane cok kötu calisanlar falan. (kolan beylikduzu)
benimki icten ice hafif bulanti..Anneler bir şey soracağım bu bulantılarınız bayağı öğürmeli kusmalı mı yoksa hani içten içten hafif bulantılar mı ?
Tunaydin kizlaarr..sabah uyaninca findik ceviz badem kuru uzum bi bardak sut ictim. Az oncede kahvaltimi yaptim ilaclarimi ictim. Ama bugun belim cok agriyor. Bebisten mi bilmiyorum ama tutulmus gibi. Bende unutuyorum ya hamilr oldugumu. Sabah uyaninca gerinmeye bayilirim ama yapamiyorum artik korkudan
Anneler bir şey soracağım bu bulantılarınız bayağı öğürmeli kusmalı mı yoksa hani içten içten hafif bulantılar mı ?
O GERİNME SORUNU BENDE DE VAR
BEN FOLİK ASİT ,CORASPİN VE PROGESTANI AKŞAM YEMEKTEN SONRA İÇİYORUM YA SİZ NEZAMN ALIYOSUNZ İLAÇLARI
CORASPİN KULLANAN BİRİ(TANSİYON İÇİN) SABAH İÇİLMESİ GEREKİYOMUŞ DEDİ GEÇEN BANA AMA O FARKLI AMAÇLA İÇİYO YA KAFAM KARIŞTI
benimde içten sürekli olan bi bulantı var otobüste filan bi kaç kere sallandım iniceğim yere 2 durak kala inip sarı safra çıkardımAnneler bir şey soracağım bu bulantılarınız bayağı öğürmeli kusmalı mı yoksa hani içten içten hafif bulantılar mı ?
Ben vitamine basladim canim decavit iciyorum folik asidi biraktirdi doktorum yaklasik 4 aydir kullaniyordum cunku onu. Sabah biseyler atistirinca cocuk aspirini iciyorum kahvaltidan sonra decaviti iciyorum. Gece yatarkende progestani kullaniyorum ama vajenden kullaniyorum ben
Aspirin canim. Kucukken seker niyetine yerdim arada hatirliyorumÇOCUK ASPİRİNİ DEDİĞİN CORASPİN Mİ YOKSA ASPİRİNMİ
PROGESTANIN FİTİL OLARAK DAHA ETKİSİ VARMIŞ AMA BEN YAPAMIYOM ÖYLE ŞEYLER
DRA GİDİNCE SORUCAM AMA