- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 39
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #3.381
Allah razı olsun . eşimde bende kabuslarla uyandık sabaha kadar nasıl uyudum bilemedim. dr a da kızmıyorum bir uyarıdır belki bu sadece. inşaallah kardeş yaşıyor ve sağlıklıdır. çok kötü oldum çünkü 2 çocuğumdan ayrıyım.Cnm sakin ol gecen haftada ben yasadm bunu yazdm hatta bebek cok ufakken gozukmiycgni anladm bide dha oncede kayipplarim var nasi korktugumu dusun ama gorduk cok sukur sende goruceksn gelicek hafta
Aynı gün benimde kalp atimini duymak için randevum var.daha önceki kayıplarımiz psikolojimızı çok bozmuş.çok tedirginiz eşimle.doğru düzgün sevinecek bile.bakalım bu sefer bizi ne bekliyor diyoruz. Ama beklemekten başka çare yok.umarım gene gol olmaz bizeinşaallah kızlar bebeğim sağlıklı ve yaşıyordur. 26 snda gitcem ama başka bir dr. a.inşaallah güzel haberler getiririm.çoksağolun.rabbim bizi yuvamızı yavrularımızı ailemizikorusu inşaallah.
Günaydın canım ben çok mutluyum dün güzel haberler alınca çok şükür :) sen nasılsın
gunaydin cnm lutfen uzme kendini.. hepimiz korkuyoruz endiseleniyoruz ama ayni zamanda bence iyide kötude cogu seyi paylasabilmeliyiz.. allah kucagimiza saglikli bi sekilde almayi nasip etsin cnm uzme kendiniGÜNAYDIN guZel anneler lutfen kimse yanlis anlamasin beni ama olumsuz yazilan hersey beni cok etkiliyor dunden beri paikolojim bozulldu resmen kendimi hic iy i hissetmiyorum surekli dua ediyorum rabbim sikintimi al diye korktuklarimizdan koru rabbim umduklarimiza nail eyle sen evlatlarimizi ve bizleri koru insaallah
masallah :) bende arkandan geliyorum 5+6 olarak :)Bende guzel seyler dusunuyorm surekli bebegimle ilgli motive ediorum kendimi bugun7+1 olduk
Korkma cnm Allah ne yazdiysa onu gorucez hersey cok guzel giderken birden kaybedende war surekli kanamayla 9aya gelende hic dusunme motive et kendini bebeklerle ilglisi seylerle ilgilen azda olsa kafan daglir bide supanallah cek bolbol tevhit ben hemen oyle yapiorm icim sklncaGÜNAYDIN guZel anneler lutfen kimse yanlis anlamasin beni ama olumsuz yazilan hersey beni cok etkiliyor dunden beri paikolojim bozulldu resmen kendimi hic iy i hissetmiyorum surekli dua ediyorum rabbim sikintimi al diye korktuklarimizdan koru rabbim umduklarimiza nail eyle sen evlatlarimizi ve bizleri koru insaallah
Günaydıınnnn. Al bendende o kadar. Kabuslar gördüm hep çok etkileniyorum. Artık daha az giriyorum yavaş yavaş okumamaya alıştırıp kendimi girmeyeyim diyorum. Bu olumsuz düşüncelerin bebeğimi etkilemesinden korkuyorum. Kendimizi düşünmek zorundayız. Allah herkese sağlık versin. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Kimse kötü tecrübeler yaşamasın inşallah.GÜNAYDIN guZel anneler lutfen kimse yanlis anlamasin beni ama olumsuz yazilan hersey beni cok etkiliyor dunden beri paikolojim bozulldu resmen kendimi hic iy i hissetmiyorum surekli dua ediyorum rabbim sikintimi al diye korktuklarimizdan koru rabbim umduklarimiza nail eyle sen evlatlarimizi ve bizleri koru insaallah
benim kesemi gorsen bildiğin ilkokukda oynadigimiz fasulye cubuklar gibi ama doktor kese kötü galan demedi bilakis hersey uolunda dedi cok takilma o anki goruntu o bende mesala idrar baskisi vardi ecis bucus olmustu yavrum hatta dedim bi daha bu kadar sıkışık tutmayacagim kendimi diye :)Kizlar yapmamiz gereken doktorun dediklerini uygulamak dinlenmek kendimize iyi bakmak vs. Internette surekli biseylrr arastirmak moral bozuyor. Dun keseyi gorduk foto verdi dr. Bende salak kafam 5 6 haftalik kese fotolarina baktim. Bakmaz olaydim kesenin sekli bozuk yuvarlak kare ona gore bile dunya olumsuz yorum var. Artik bu sayfa harici arastirmiycam hicbirseyi...analarimiz doktora dogru duzgun gitmeden kac cocuk dogurdu, Allaha emanet edelim dikkat edelim stres iyiyi kotu hale getirmekten baska ise yaramiyor
üzme kendini huvellahu hay tevekkeltu alellah bu duayi cok oku güzel güzel büyüyecek yavrularimizKizlar zaten olumsuzluk yasayan anneler kotu tecrubesi olanlar hic tecrubesi olmayandan daha cok panik olur bende o coj panik olan ama bir lli etmek istemeyenlerdenim dedigini gibi kaderde ne carsa o o olacakk rabbim hpimizin meleklerini bebklerini korusun elimden gldigi kadar tevekkul etmeye çalışıyorum rabbim yar ve yardimcimiz olsun lutfen banada dua edin canlar
cnm 5 haftaliksa kalp atisi icin daha cok erken belki gec döllenmedir..kızlar beta hcg 10. 000 miş yani 5 hafta btmiş gözüküyo sanırım . kalb atımı yinede erken mi inşaallah
5. Hafta yeni bittiyse erken bence. Günlerimiz ayni gorünüyor ama ben geçen çarşamba duydum. 7.hafta tam dedi doktorum. 5+2 de sadece kese görebilmiştim.kızlar beta hcg 10. 000 miş yani 5 hafta btmiş gözüküyo sanırım . kalb atımı yinede erken mi inşaallah
Cok sevindim canim biliodum onur beyin sana ii gelicegini ins dogumuuzu ypariz onla hayirlisyla:) bende gordum ama erken diye dinletmedikızlar doktordan geldım. gercekten cok ıyı bır doktor ımıs:):) cok ılgılendı.tam 6 haftalıksın dedı. hersey yolunda ve ayrıca progestana devam dedi. o nedenle devam edecegım. kızlar ayrıca kalp atısları var fakat 2 hafta sonra dınletecekmiş. eşime kalp atıslarını gösterdi cok mutluyuz bugun. herkesten guzel haberler beklıyorum. cok tesekkur ederım
newmoon142.