2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
ayrıca kanama hiçbirşey yok benim doğum riskli zaten sezeryan olmamalıyım kürtaj zamanı geçerse. ama başka dr umaradım 10 gün bekle dedi. ayrıca kasıklardaağrı var amakanama yok. mide bulantısı hafif ar.

yemek yapasim yok evde etkokusunu veya ne bilim köfte kizartmayi dusunurken bile kötu oluyorum. ama disarda yerken sorun olmuyo.. sanirim kokuyla alakali. bugun sut icmeye calistim hic sut icmem ama yok icemedim kokusu suan bile rahatsiz ediyo..

Geçmiş olsun canım öncelikle panik yapma sakin ol. Doktora güvenmiyorsan başka iyi bir doktora gitmeni tavsiye ederim. Bence kan tahliline gerek yok ultrasonda değerlendirir doktor. Hayırlısı canım inşallah herşey yolundadır Allahtan ümit kesilmez.
Bence 6.hafta daha erken olabilir.benim 8.haftaMDA kalp atımi olmamıştı kürtaj olmuştum.

Mrb kızlar iyi değilim dr um kürtaj dedi kalb atışı yok. 6.hafta dedi. Ama inanıyorumki geç döllenme. Vajinada baktı. Yardim edin napiyim. Beta hcg baktirsammi iki günde bir. Napcam :’-(
6 hafta cok erken kurtaj icin mutlaka bekle benim 2 gebeligimde kalp atısını 8 haftanın ortasında duymustuk 6 haftanın ortasında alalım dediler ben olmaz dedim doktor degistirdim baska doktor gordu kalp atısini

günaydın kızla r sabah sabah başka bir dr a gitim 10 gün huzursuzgeçeceğine ama tabi içimi kuşkulandırdı o bir dr. dr dediki bebek 5 hafta gibi çok küçükkalb atşı duyuluyo gibi ama net değil.10 gün sonra bakalım dedi. beta hcg de yaptırdm birde pazartesi yaptırcam . değerlendircek dr. 10 gün sonra da kalb atışı inşaallah ya rabbi. içime su serpildi. sizlerin yazdıklarıyla cesaretlenp başka dr gittim. bebek çok küçük dedi ölçmedi bile.inş iyidir dimi kızlar.

günaydın kızla r sabah sabah başka bir dr a gitim 10 gün huzursuzgeçeceğine ama tabi içimi kuşkulandırdı o bir dr. dr dediki bebek 5 hafta gibi çok küçükkalb atşı duyuluyo gibi ama net değil.10 gün sonra bakalım dedi. beta hcg de yaptırdm birde pazartesi yaptırcam . değerlendircek dr. 10 gün sonra da kalb atışı inşaallah ya rabbi. içime su serpildi. sizlerin yazdıklarıyla cesaretlenp başka dr gittim. bebek çok küçük dedi ölçmedi bile.inş iyidir dimi kızlar.
Cnm sakin ol gecen haftada ben yasadm bunu yazdm hatta bebek cok ufakken gozukmiycgni anladm bide dha oncede kayipplarim var nasi korktugumu dusun ama gorduk cok sukur sende goruceksn gelicek hafta

X