- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 39
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #3.361
Alttanmi bakti dr cnm cok erkenmis gozunaydin darisida bana bana olsun insaallahselam kızlar 6+0 da kalp atışını duyduk bugün çok güzeldi hepinize nasip olsun inşallah !!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alttanmi bakti dr cnm cok erkenmis gozunaydin darisida bana bana olsun insaallahselam kızlar 6+0 da kalp atışını duyduk bugün çok güzeldi hepinize nasip olsun inşallah !!
üzüntüden unuttum 3 milimdedi sanki. ultrason elimde ondan anlaşılırmıBekle canm sakin oll bnmde gecen hafta yoktu bu hafta basladi bebek kac milim
Canm bnm 2milidi kalp atisi yok negatif dedi bi doktr o gece uyumadm hic bkac gun sora korka krka kendi doktoruma gittik gorduk dha ufak bekle derim crl yazar bebek boyuüzüntüden unuttum 3 milimdedi sanki. ultrason elimde ondan anlaşılırmı
cnm bence azda olsa beklense daha iyi..ayrıca kanama hiçbirşey yok benim doğum riskli zaten sezeryan olmamalıyım kürtaj zamanı geçerse. ama başka dr umaradım 10 gün bekle dedi. ayrıca kasıklardaağrı var amakanama yok. mide bulantısı hafif ar.
Keseyi gördüm canımİnşallah cnm dualarında eksik etme benide sen ne durumdasın gordunmu bebeği yada kalp atışını
Sat 12 eylül.ailenize ikiz yok ama sürpriz olursa bilemem.kalp atım olsun ister ikiz ister tek olsun.razıyım hepsine artıkKese tekte olsa ikiz olabilir cnm bende kasimin ilk haftasi gidecem sen sat kac
Bence 6.hafta daha erken olabilir.benim 8.haftaMDA kalp atımi olmamıştı kürtaj olmuştum.Geçmiş olsun canım öncelikle panik yapma sakin ol. Doktora güvenmiyorsan başka iyi bir doktora gitmeni tavsiye ederim. Bence kan tahliline gerek yok ultrasonda değerlendirir doktor. Hayırlısı canım inşallah herşey yolundadır Allahtan ümit kesilmez.
Karnım kasiklarim çok agrio canım yaKeseyi gördüm canım
Kalp atışlarını duymaya 2 hafta sonra gel dedi.
İnşallah hepimizin hamileliği güzel geçer
Benim adetimin geçtiği hafta çok ağrıyorduKarnım kasiklarim çok agrio canım ya
inşaallah kızlar bebeğim sağlıklı ve yaşıyordur. 26 snda gitcem ama başka bir dr. a.inşaallah güzel haberler getiririm.çoksağolun.rabbim bizi yuvamızı yavrularımızı ailemizikorusu inşaallah.Bence 6.hafta daha erken olabilir.benim 8.haftaMDA kalp atımi olmamıştı kürtaj olmuştum.
6 hafta cok erken kurtaj icin mutlaka bekle benim 2 gebeligimde kalp atısını 8 haftanın ortasında duymustuk 6 haftanın ortasında alalım dediler ben olmaz dedim doktor degistirdim baska doktor gordu kalp atısiniMrb kızlar iyi değilim dr um kürtaj dedi kalb atışı yok. 6.hafta dedi. Ama inanıyorumki geç döllenme. Vajinada baktı. Yardim edin napiyim. Beta hcg baktirsammi iki günde bir. Napcam :’-(
Gunaydin canimmgünaydın kızlar
herkese mutlu haftasonları
Günaydın canım ben çok mutluyum dün güzel haberler alınca çok şükür :) sen nasılsınGunaydin anneler nasilsiniz
Cnm sakin ol gecen haftada ben yasadm bunu yazdm hatta bebek cok ufakken gozukmiycgni anladm bide dha oncede kayipplarim var nasi korktugumu dusun ama gorduk cok sukur sende goruceksn gelicek haftagünaydın kızla r sabah sabah başka bir dr a gitim 10 gün huzursuzgeçeceğine ama tabi içimi kuşkulandırdı o bir dr. dr dediki bebek 5 hafta gibi çok küçükkalb atşı duyuluyo gibi ama net değil.10 gün sonra bakalım dedi. beta hcg de yaptırdm birde pazartesi yaptırcam . değerlendircek dr. 10 gün sonra da kalb atışı inşaallah ya rabbi. içime su serpildi. sizlerin yazdıklarıyla cesaretlenp başka dr gittim. bebek çok küçük dedi ölçmedi bile.inş iyidir dimi kızlar.