- 9 Eylül 2014
- 2.843
- 1.165
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #3.141
benimde canım balık istemişti, komşunun biri yapmış, bende dışardan söyledim gayet lezzetliydi yedim 2 tane :)off kızlar yaa.. dunden berı canım balık ıstıyor. evde pişirmeyeyim dedim cok temız bır yer var burda balık soledım eve(( bır geldıkı aman allahım ... ıcınden bır ben cıkmadım.gordugumden berı su bıle ıcemıyorum. sabahtan berı kusuyorum. mahvoldum. ne guzel ıstahım yerındeydı. artık sallanıyorum. gıttım gerı verdım paramı aldım ama olan bana oldu.. mahvoldum... dısardan yemeyın kızlar ıstahlıyken en azından saglıklı hıssedıyorum esim gelsın dıe beklıyorum. bir makarna mı yapsam. ıcım dısıma cıktı.. cok pardon sızıde fena yaptım ama basım agrıyor.. ayrıcada donuyor.ıcımdede bır sey durmuyor. napımmm
ya bu sabaha kadar bırseyım yoktu.. ıste o peketı acıpta ıkı lokma yedım...ve neler gordum nelerCanım sen kacinci haftadasin. Bulantilar çok mu
Özel olmazsa sorabilir miyim kaçıncı haftada ve nasıl farkederek kaybettin bebeklerini? Yani ben uzun ugraşlar sonucu hamile kaldim ve azda olsa kanamam olunca çok tedirgim oldum; ( doktor kanama kesilirse sorun yok dedi ama simdide ya kalbi durursa diye korkmaya basladim. Bir huzura eremedim yani; (Bnde ole cnm kana fln yok riskl gebelik die tedbir amacli daha once dusuklerm oldgu icin
Canım progesteron hakkında bilgi veriyor mu bu kitapKizlar umarim isinize yarar bilgiler
Eki Görüntüle 1658651
Eki Görüntüle 1658652
Eki Görüntüle 1658655
Hersey normal dedi evde dinlenmeye devam kalp atisini ben duymadim doktora sordum kalp atislariini hersey normal ilaclara devam dedi okadar canim..sen naptinHaber veririsn canm ne dedigni
off kızlar yaa.. dunden berı canım balık ıstıyor. evde pişirmeyeyim dedim cok temız bır yer var burda balık soledım eve(( bır geldıkı aman allahım ... ıcınden bır ben cıkmadım.gordugumden berı su bıle ıcemıyorum. sabahtan berı kusuyorum. mahvoldum. ne guzel ıstahım yerındeydı. artık sallanıyorum. gıttım gerı verdım paramı aldım ama olan bana oldu.. mahvoldum... dısardan yemeyın kızlar ıstahlıyken en azından saglıklı hıssedıyorum esim gelsın dıe beklıyorum. bir makarna mı yapsam. ıcım dısıma cıktı.. cok pardon sızıde fena yaptım ama basım agrıyor.. ayrıcada donuyor.ıcımdede bır sey durmuyor. napımmm
Canım progesteron hakkında bilgi veriyor mu bu kitap
sen gitte bakalım kesecigin gorunurse bende 5 +1 de giderim kese icin kan tahlili yaptırdınmı kac cikmisti sende insallah hepimiz kucagimiza almayı nasip eder allahımben bugün 5+1 im yarın gideceğim canım ilk randevuma
Ben yapamorm balik kuzm hamile kalmadan oncede yapamiodm dokunamiorm bile iyi byerde yicem en kotu hamsi istio cnmton balıgını tavsıye etmıyorlar canım. derın su balıkları ıyı gelmıyormus. ablama doktoru soylemıs.en ıyısı hamsı.. fırına ver cok kokmuyor o zamn ..artık dısardan hıc bırsey yemem..
Bi sorun yoksa fazla uzatmiolar bende bgun hemoroid icin gttm cok kanadi ilc fitil verdi ali hocayada pazartes gidcem kontrole seni bdha ne zaman cagardiHersey normal dedi evde dinlenmeye devam kalp atisini ben duymadim doktora sordum kalp atislariini hersey normal ilaclara devam dedi okadar canim..sen naptin
IYIM CNM SENI MERAK ETMISTIM.BIRAZ ARADIM BULDUM.Canım ayşe cim.
Mucizem geldi hiç beklemediğim anda.
Artık aşılama yaptıralım diye düşünmeye başlamıştım çok şükür geldi mucizem.
Darısı başına inşallah canım
Sen neler yapıyorsun
doktor kendi takvimleri ile uyumlu olduğumu soyledi nete göre dogum 1 haziran ama doktor sat i sordu direk 3 haziran dedi ultrasonda da 3 haziran yaziyo bugun 6+6 dayiznetten çıkan haftanla aynımısın :)
sırf bu yüzden kadın doktor istedim zaten inşallah bende keseyi görürüm yarın gidicem 5+1 im bugün. bugune kdr hep tuvalete sıkışık gittim karından bakılmak için. demekki fazlası zarar )
Canım progrsteronu ilaç olarak biliyoruz ama progesteron Bebeğin ana rahmine tutunmasını sağlayan hormon durSanırım yazmıyor canım. İçindekilere baktım ama ilaçla ilgili bölüm yok. Folik asitten bahsediyor onu okudum. Denk gelirsem yazarım
Canm bnde 6+6 bugun sat 3hazirandoktor kendi takvimleri ile uyumlu olduğumu soyledi nete göre dogum 1 haziran ama doktor sat i sordu direk 3 haziran dedi ultrasonda da 3 haziran yaziyo bugun 6+6 dayiz
Yok niye ozel olsn benim hep 6hafta kalp atisi gordm sora durdu arastrldi kanimda pihtilasma cikti sen dinlen ve progestanini ic kotuyu cagarma her gebelik kendine ozel bnde cok korkuyorm ama nekdr korkarsak gelir oyuzden hic dusunme konus kendi kendini motive et okdr ugrastik bebisler icin smdi karnimiza dusunce zehir etmeylm gunlermiz nasipte neyse o olcak sen moralli olÖzel olmazsa sorabilir miyim kaçıncı haftada ve nasıl farkederek kaybettin bebeklerini? Yani ben uzun ugraşlar sonucu hamile kaldim ve azda olsa kanamam olunca çok tedirgim oldum; ( doktor kanama kesilirse sorun yok dedi ama simdide ya kalbi durursa diye korkmaya basladim. Bir huzura eremedim yani; (