2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Gecmis olsun bendede ayni sorun var. Bence progestanda yapiyor çünkü daha once ictigimde de böyle olmustum aynı.; (
Sanada geçmiş olsun canım. Bende progestan kullanıyorum hatta demirde kullanıyorum her türlü kabız yapıcak ilaç var ama Allaha şükür bi sıkıntım yok. Hamilelerin kullanabildiği bi ilaç varmış onun için doktorunuza sorun bi zor bi durum gerçekten.

Kızlar alttan muayene sakıncalı diyorlar? Doğrumu aranızda yaptıran var.
bende hic istemedim alttan ama doktor kalp atışını bile dışa vermiyormus 12. haftaya kadar ama karindan hecen hafta ile ayni gorununce mecburen alttan bakti co sıkışık olunca mesane görüşü engelledi bana yaramadı sıkışık olmak doktor zarar vermicek bebeğe dedi şahsen guvendim ben

Teşekkur ederim ben progestanı bile icmek istemedim. Ilac konusunda biraz karsıyim. Hatta çoğu makalede ispatlanmis bit etkisi olmadığini okudum ama esim israr ediyor. Yan etkiside yok ondan iciyorum. Kabızlık icin suan dogal yollardan deniyorum birseyler olmadi son care ilac alacagm tabi; (

Sıkışık olmak üstten bakmaya yarıyo. Demekki güvenebilirim :) teşekürler kızlar

tatlim bende ise yaramadi cok sıkışık olduğum icin karindan görüşü engelledi mecburen alttan bakildi ondada tweetymin kesesi bildigin fasulye gibi bükülmüştü :)
netten çıkan haftanla aynımısın :)
sırf bu yüzden kadın doktor istedim zaten inşallah bende keseyi görürüm yarın gidicem 5+1 im bugün. bugune kdr hep tuvalete sıkışık gittim karından bakılmak için. demekki fazlası zarar )

Anladım canım maalesef bizim bilinçli olmamızda önemli. Herkese güven olmuyor ben de sağlıkla kucağına alacağına inanıyorum canım dualarım seninle de. :)

off kızlar yaa.. dunden berı canım balık ıstıyor. evde pişirmeyeyim dedim cok temız bır yer var burda balık soledım eve(( bır geldıkı aman allahım ... ıcınden bır ben cıkmadım.gordugumden berı su bıle ıcemıyorum. sabahtan berı kusuyorum. mahvoldum. ne guzel ıstahım yerındeydı. artık sallanıyorum. gıttım gerı verdım paramı aldım ama olan bana oldu.. mahvoldum... dısardan yemeyın kızlar ıstahlıyken en azından saglıklı hıssedıyorum esim gelsın dıe beklıyorum. bir makarna mı yapsam. ıcım dısıma cıktı.. cok pardon sızıde fena yaptım ama basım agrıyor.. ayrıcada donuyor.ıcımdede bır sey durmuyor. napımmm

bana bunu yasattıgı ıcınde oraya hakkımı helal etmıyorum...

Kan tahlilimi aldım 4 +1 im 480 cıktı sonucum kese ne zaman gorunur acaba doktor randevumu ne zaman alsam deger kactayken gorunuyor?

Pislkler benmde cnm istio ama ewdee pisiremem bulantm cok peynir ekmek yiyebliorm zor isimiz valla ton baligini arastircam zarari yoksa alip yicem
ton balıgını tavsıye etmıyorlar canım. derın su balıkları ıyı gelmıyormus. ablama doktoru soylemıs.en ıyısı hamsı.. fırına ver cok kokmuyor o zamn ..artık dısardan hıc bırsey yemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…