2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Yani içimizde bir canlı OLDUĞUNU onun bizim bi parçamız ve yavrumuz OLDUĞUNU günden güne büyüdüğünü hayal etmek elimizi karnımızın üstüne koyup onunla Konuşmak sevmek dua etmek yani bende dahil endişeliyiz hepimiz tabi doğal olarak ama rahatlatalım birbirimizi inşAllah

Yani içimizde bir canlı OLDUĞUNU onun bizim bi parçamız ve yavrumuz OLDUĞUNU günden güne büyüdüğünü hayal etmek elimizi karnımızın üstüne koyup onunla Konuşmak sevmek dua etmek yani bende dahil endişeliyiz hepimiz tabi doğal olarak ama rahatlatalım birbirimizi inşAllah
Ewet ewet bende ayni fikirdeym seninle slediklerini yapiorm bikac gundur vesveseyi biraktm biz ne kadar inanirsak okdar siki tutunurlar allah hepimizin yardimcisi olsun supanaallah cekiyoruz bizde ailecekbana dua en guzel ilac

Yok niye ozel olsn benim hep 6hafta kalp atisi gordm sora durdu arastrldi kanimda pihtilasma cikti sen dinlen ve progestanini ic kotuyu cagarma her gebelik kendine ozel bnde cok korkuyorm ama nekdr korkarsak gelir oyuzden hic dusunme konus kendi kendini motive et okdr ugrastik bebisler icin smdi karnimiza dusunce zehir etmeylm gunlermiz nasipte neyse o olcak sen moralli ol
Haklısın merak ediyor iste insan. Çok sagol:KK66: bende dinleniyorum bol bol bakalim sonuç ne olacak haftaya çarsamba belli olacak durumum. Kanamam yok zaten korkum azaldi o yüzden ama insanin canı sklyr yinede.

Kalp atisi bu kadar kucukken nasil duyuldu ki , vajinal mi yapildi usg ?

Hayirli olsun bu arada :)
Evet canım vajınal baktı
Ben test fılan hıcbısey yapmadım cunkü
Erken yumurtlamada bu şekılde kalp sesı duyulabılıyomuş
Ama carşamba yıne gıtcem kalp sesı artıs oldumu bakıcak
Hepimize hayırlı olsun :)

Arkadaşlar benım öyle deli gıbı bulantım yok
Bazen kokulara hassasıyet var
Korkuyorum bısey olcak dıye
korkma cnm bendede durum ayni bugun cok duzenli beslenmedim az yedim ve bulantim daha fazla oldu bugun.. sra sira oluyor bulantilarim kokulara karsi cok hassas oldum. normal bunlar.. bunlarin olmasi tamtersi iyi.. biliyoruz ki hersey yolunda ve devam eden bi gebelik.. benim midem bulanmasa veya belirtim olmasa asil ozaman korkardim :))

Günlerimiz aynı bizim sizinle. Benim normalde bugün 7+2 olmali ama tam 7 çıkti. Doktor +3 -3 gun normal dedi ama. Kalp atısı duydun degilmi?
bana dinletmedi 12. haftadan önce dinletmiyornus bwn de uygndur dedim :) ama herşey yolunda dedi doktor 1 ay sonra bi daha ki randevu

Söz dinleyenleri severim :KK70::KK70::KK70:
Nasıl sevindim anlatamam cnm.hamile takvimi oluştur hemen.sanırım 13 haziran.ne zaman öğrendin,anlat biraz
ayyy dinlemem mi :))))) canım 2 gün önce idrarda çok silik çıktı. ovunun 10. günüydü. ilk konduramadım. sonra dün tekrarladım yine çok silik çıktı ama öncekine göre daha belirgindi. bugün sabah yine yaptım daha da belirgindi soluğu hastane de aldım :KK55: bata 2 gün kala değerim 88,76 çıktı. iyi mi??
canım kalp atışını duymadan yapmayayım diyorum yaaa.

X