2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cnm 7 eylül SAT.bat ise 17 ekim mi yanı.
Ben de ne kese ne bebek görmedim, güzel düşünelim güzel olsun cnm.geç döllenme oldu diye doktora haftaya gidelim dedik.kanı bugün vermissin sanırım.cumartesi 180 falan çıkarsa yap inş

evet canımm. son 4 aydır 40 günde adet oluyordum. sadece ameliyat sonrası kendi düzenimde 33 günde olmuştum. normalde 30-33 günde oluyordum.

bana dinletmedi 12. haftadan önce dinletmiyornus bwn de uygndur dedim :) ama herşey yolunda dedi doktor 1 ay sonra bi daha ki randevu
Dinletmek icin sormadımda hani var diye ne güzel sorunsuzca ilerler insaallah 1 ay sonra zaten riskli haftalarda bitecek. Benim haftaya bakalim sonra ne zaman verrcek.

Selam. Senin adina cok ama cok sevindim. Ben de 3 dusuk yaptim. Son dusugum 20. Haftada oldu. Kizim olacakti. Digerlerini 10 ve 12. Haftalarda kaybettim. Sonra gecen sene bir oglum dogdu. Erken dogdu ama simdi gayet saglikli. Umarim her kadin annelik duygusunu yasar ve bebegin sana simsiki sarilir. Seninle ayni sorunu yasiyoruz. Bende de kan pihtilasmasi sorunu var. Ilk iki hamileligimden sonra duzenli olarak kontrol altinda tuttular doktorlar. Ayda bir grinungambulansa gidiyordum kan veriyordum pihlasma icin. Turkcesini bilmiyorum. Ben almanyada yasiyorum. Ve tum hamilelik boyunca aspirin 100 mg hap aldim ve clexane kan sulandirici igne vuruldum. Aspirini 32. Haftada kesiyor doktorlar ama igne dogumdan bir hafta sonraya kadar vuruluyor tabii bazilari dogumdan sonraki 6 ay da kullanmak zorunda kaliyor. Simdi yine 5 haftalik hamileyim. Bu bebek de bana tutunur mu bilmiyorum ki umarim tutunur simsiki ve oglumun bir kardesi olur. Ama hamileligimi ogrendigim gibi doktor yine igneleri ve aspirini yazdi. Hamilelikte kan pihtilasmasi cok tehlikeli onu biliyorum. Bir an once doktorunun seni gerekli yerlere havale edip ilaclarini almalisin. Umarim seneye sen de bebegini saglicakla kucagina alirsin. Butun kadinlar icin dua ediyorum.

Ben 3 tane doktor değiştirdim 2 si iğne dedi ama suan ki gittiğim doktor iğne vermedi sadece ecopirin ve progestan verdi düşüğu engellesin die bnde neden igne vermediğini anlayamadım sadece gerek yok dedi ama doktor a da çok güveniyorum tüp bebek uzmanı Konyanın 1 numaralı doktor u ama inş. Pişman olmam ona gittiğime ve pıhtılaşma ile ilgili bir problem yaşamam gerçi şu an hersey yolunda inş. 15 gün sonra da kalp atışını duyarız bu arada duaların için çok teşekkür ederim inş. Senin bebegın de sağ salim doğar cnm herseyin hayırlısı

sen gitte bakalım kesecigin gorunurse bende 5 +1 de giderim kese icin kan tahlili yaptırdınmı kac cikmisti sende insallah hepimiz kucagimiza almayı nasip eder allahım
kese tahlili?
Ben adetten bi gece önceki testte silik çizgi çıkmıştı kan verdim hemen 104 çıktı sonucum. Bi dahadayaptırmadım valla bugun gitcem bakalım. ama 5 te gözüküyor genelde herkesteeğer benim gibiysen durumun yarına randevu al ya da p.tesiye git. bugunu nasıl bekledim sabırla bilmiyrm

Günaydın Anneler
Beylikdüzü Medilife a giden var mı memnun musunuz? Ücretler nedir?

Gunaydin cnm ben normalde dahiliye icin oraya gidiyorum. Gecen sonucu orda alinca ahmet beye gittim tek musait oydu ama ben daha öncedende biliyorum ahmet beyi cok memnun etmiyor. konusmuyor bilgi vermiyor.. Ama isinde iyi. Filiz ve Senem hanimi öneriyolar ama hep 2 hafta önceden randevu alinmali.. Hep dolularmis. Ben onlardan birine gitmeye dusunuyorum. Kolana gidiyorum ve memnunum ama ne olur ne olmaz denemek istiyorum medilife kolandan daha uygun cunku. ben özel gidiyorum 60 tl sigortali 30 falandir.

Acıbadem in adını etmiyorum bile :) arayıp sorana kadar inanıyorum ki burdan bilgiler çok hızlı yayılıyor :) sonuçta kadınlar kulübü içeriklerda aradım buldum fiyatları.

Şuan genel fiyat hep 50 olmuş orasıda öyledir eminim. Bugün Vitale gidicem ordan randevu aldım ama Bakalım nolcak. Memnun kalmazsam medilife a giderm

Gunaydin anneler. Gune bulantiyla basladim ben. havada cok kötu bugun evde tv karsisinda yatasim var..

Evde olanlar için tabi hayat güzel ama çok şükür uykumu alamamın dışında bir tek diş eti kanaması yaşıyorum bşka bi hissettiğim bişey yok.

Günaydın annelere ilk defa dün akşam bulantılarım başladı. Normal bulantılara benzemiyor aniden geliyor ve neredeyse seni kusturucak o anda tutamıyorsun kendini Zaten mide problemlerim vardı hep midem bulanırdı zaman zaman ama bu hamilelik bulantısı daha farklı birşeymiş. Birde ben balık çok severdim gebeliğimi ilk öğrendiğim akşam balık yedik tesadüf yedikten sonra sürekli kokusu agzıma geldi beni rahatsız etti bu gecede rüyamda balık gördüm ve tiksindim bulantıyla uyandım. Normalde balığa dayanamaz hep balık yemek isterdim. Umarım soğumam balıktan çünkü bebek için balık önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…