- 8 Ekim 2015
- 37
- 36
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #3.161
Ben onu progestan olarak okudum canım. İlk sayfalarda yazıyor olabilir. Ben direkt 5. haftadan başladım okumayaCanım progrsteronu ilaç olarak biliyoruz ama progesteron Bebeğin ana rahmine tutunmasını sağlayan hormon dur
Nasi yani canimHamişler herkes gebeliğin tadını çıkarmalı her gününün kıymetini bilmel falan diyor i biz olumsuz düşünmekten korkmaktan başka bişey yapmıyoruz sanki
Yani içimizde bir canlı OLDUĞUNU onun bizim bi parçamız ve yavrumuz OLDUĞUNU günden güne büyüdüğünü hayal etmek elimizi karnımızın üstüne koyup onunla Konuşmak sevmek dua etmek yani bende dahil endişeliyiz hepimiz tabi doğal olarak ama rahatlatalım birbirimizi inşAllahNasi yani canim
Ewet ewet bende ayni fikirdeym seninle slediklerini yapiorm bikac gundur vesveseyi biraktm biz ne kadar inanirsak okdar siki tutunurlar allah hepimizin yardimcisi olsun supanaallah cekiyoruz bizde ailecekbana dua en guzel ilacYani içimizde bir canlı OLDUĞUNU onun bizim bi parçamız ve yavrumuz OLDUĞUNU günden güne büyüdüğünü hayal etmek elimizi karnımızın üstüne koyup onunla Konuşmak sevmek dua etmek yani bende dahil endişeliyiz hepimiz tabi doğal olarak ama rahatlatalım birbirimizi inşAllah
sat 26 ağustos benim sizin kac mormalde 7+2 olmalı ama anlasilan 3 gun geriden gidiyoruzCanm bnde 6+6 bugun sat 3haziran
Haklısın merak ediyor iste insan. Çok sagolYok niye ozel olsn benim hep 6hafta kalp atisi gordm sora durdu arastrldi kanimda pihtilasma cikti sen dinlen ve progestanini ic kotuyu cagarma her gebelik kendine ozel bnde cok korkuyorm ama nekdr korkarsak gelir oyuzden hic dusunme konus kendi kendini motive et okdr ugrastik bebisler icin smdi karnimiza dusunce zehir etmeylm gunlermiz nasipte neyse o olcak sen moralli ol
Günlerimiz aynı bizim sizinle. Benim normalde bugün 7+2 olmali ama tam 7 çıkti. Doktor +3 -3 gun normal dedi ama. Kalp atısı duydun degilmi?sat 26 ağustos benim sizin kac mormalde 7+2 olmalı ama anlasilan 3 gun geriden gidiyoruz
Benimde sat 28 agustossat 26 ağustos benim sizin kac mormalde 7+2 olmalı ama anlasilan 3 gun geriden gidiyoruz
Evet canım vajınal baktıKalp atisi bu kadar kucukken nasil duyuldu ki , vajinal mi yapildi usg ?
Hayirli olsun bu arada :)
korkma cnm bendede durum ayni bugun cok duzenli beslenmedim az yedim ve bulantim daha fazla oldu bugun.. sra sira oluyor bulantilarim kokulara karsi cok hassas oldum. normal bunlar.. bunlarin olmasi tamtersi iyi.. biliyoruz ki hersey yolunda ve devam eden bi gebelik.. benim midem bulanmasa veya belirtim olmasa asil ozaman korkardim :))Arkadaşlar benım öyle deli gıbı bulantım yok
Bazen kokulara hassasıyet var
Korkuyorum bısey olcak dıye
Kızlar şu en sona bebeğinin doğacağı muhtemel tarih ve takla atan bebiyi nerden yapıyorduk?
bana dinletmedi 12. haftadan önce dinletmiyornus bwn de uygndur dedim :) ama herşey yolunda dedi doktor 1 ay sonra bi daha ki randevuGünlerimiz aynı bizim sizinle. Benim normalde bugün 7+2 olmali ama tam 7 çıkti. Doktor +3 -3 gun normal dedi ama. Kalp atısı duydun degilmi?
Çok sevindim cnm.ben de size bakıyordumselam kızzlllaarrrr iyi akşamlarrrr ben geldimmm, bende hamile olduğumu kan testi ile bugün tescilledim
rabbim kimseyi utandırmaz inşaalllahhh
annaaaammm topik arkadaşımmm bak peşimden gel dedin bende geldimÇok sevindim cnm.ben de size bakıyordum
Allah saglkla kucağına almayı nasip etsin (hepimizin) inş. SAT ne
Söz dinleyenleri severimannaaaammm topik arkadaşımmm bak peşimden gel dedin bende geldimsat 7 eylül canımm
ayyy dinlemem mi :))))) canım 2 gün önce idrarda çok silik çıktı. ovunun 10. günüydü. ilk konduramadım. sonra dün tekrarladım yine çok silik çıktı ama öncekine göre daha belirgindi. bugün sabah yine yaptım daha da belirgindi soluğu hastane de aldımSöz dinleyenleri severim
Nasıl sevindim anlatamam cnm.hamile takvimi oluştur hemen.sanırım 13 haziran.ne zaman öğrendin,anlat biraz