Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
60 tokluk için çok düşük değil mi 🙄 Benim sabahları 50 civarı bazen 60,70 oluyor. Gayet şeker yükseltecek şeyler yememe rağmen tokluk ilk saat 90,100. Bir haftadır asla 100ün üstünü görmedim ama sürekli ölçmüyorum. Yemem de arttı bence. Sadece çalışırken kahvaltı ve öğle yemeği yiyordum bu hafta izne çıktığım için kahvaltı ve öğle yemeğini bir yiyorum. Üç ana öğünden ikiye düştüm ama ara öğünlerim fazlalaştı.
Düşük bence de ama ilk saat değil 2. Saat hatta belki biraz daha geçmiştir. Benim de yemem içmem de sorun yok sadece şekere yine dikkat ediyorum ama öksürük var belki vücut bağışıklığa harciyordur

Açlık en düşük 85 sabahları. Genelde de 90-95. Gün içinde de bundan daha düşük bir değer göremiyorum zaten diyete rağmen. 60lar çok düşük ama cihazda hata yoksa. Hipoglisemi düzeyi neredeyse.
Bagisiklikla alakalı sanırım ya. Diyete de dikkat edince böyle oldu.

Gene hazırlamışsın kuzum, bi valize koymak kalmış, buna şükür👏🏼👏🏼👏🏼.. Ben en son biberon, emzik, kaşık biberon, pompayı falan yıkadım. Onları yerleştiricem. Giysiler hazır. Bir kaç ufak eksik kaldı, inşallah bitecek bu hafta sonu 💪🏼
Emzik ve pompa koymayayım diyorum ben ama bilmiyorum ki. Hastane eve çok yakın hem ihtiyaç halinde alınır hem de hastanede pompa olacaktır illa ki diyorum sonra da diyorum ki sen koy ihtiyaç olursa kullanılır hemen kafam çok karışık 😬

ay ben de tatile giderken cocuklara tedbir amaclı ilaç koyamıyordum cantaya. Sanki ateş düşürücüleri falan alırsam yanıma kötüyü cagırmış olucam ve cıcuk hastalanıcak kullanmak zorunda kalcaz gibi sacma düşüncelerim oluyodu. Sonra 2 sene once bodruma tatile gttiğimizde ufaklık ilk geceden ateşlenince ve 1 saat uzaklıktaki nöbetci eczaneye erişmeye calışınca gece gece totemimin sacmalıgının farkına vardım😀
Di mi ya saçma bir totem işte ama içim rahat etmez benim de 😂😂 diyelim evde birinim bir yerine bir şey oldu sargı atel vs var, iyileşir iyileşmez çöpe atarım bir daha ihtiyaç olmasın diye 😂😂😂

X