2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bende oleym mr etme biz anneligi hemen hissediorz ama onlar kucagna alinca ama bazi erkekler wwar ilgi manyagi mic mic pesinde karsinin 9ay ama benmki oyle diil

Ben once kanama görünce acile gittim beni azarladi sagolsun. Sikayet ettimde sonra uzun biraz. Sonra içim rahat etmeyince kendi doktorumu aradim kanama sürerse yarin gel dedi öyle gittim ben. Iyiki gitmisim ama hem ilaç verdi hem de 10 gün rapor. Kanama alanınıda gördü dinlen gećmezse istirahate devam dedi. Ama sana şunu söyleyeyim ben kalp atısını duydum ve internette yabancı makale ve araştırmalara baktim bebek gününde ve gelisiyorsa %90 oraninda saglikli geliyormus dünyaya kanama olsa bile. Benim kanamam bugün yok umarimda olmaz.

Kizlar hemorid sornm feci kanadi bide cok doktoruma gitim fitil ve krem verdi bebiside gordum yine saolsn doktorum icim raht etti azck buyumstu sanki pazartesiden bu yana

Kızlar alttan muayene sakıncalı diyorlar? Doğrumu aranızda yaptıran var.
Hiç bir sakıncası yok canım. Vajinadan bakılıyor bebek rahimde. Tam tersi alttan bakıldığında düşük riski kanama vs. Varsa detaylı görülüyor. Ben 3 kere gittim 3 ünde de alttan baktı doktor kalp atışınıda öyle dinledik. Etrafta duyduklarınıza inanmayın doktor sakıncalı olsa niye baksın. İlişkide yasak değil dedi hatta.

Kızlar alttan muayene sakıncalı diyorlar? Doğrumu aranızda yaptıran var.
Benim doktorum yapmiyor ama acilde altaan baktilar hem de arka arkaya 2 kere üstelik düşük riskim varken. Sordum bende doktoruma böyle böyle oldu dedim.sence hemde riskli bir gebelikte alttan bakarlar mi dedi. Bende siz bakmiyorsunuz dedim. Karindan göründu sende her zaman ben ondan gerek duymadim dedi. Ayrica 2,5 yil uzun ugraslar sonucu gebe kaldim riske atmazlar yani. Açıkcası olagan disi bir durum yoksa bence gereksiz.

Evet ilişki sadece riskte yasak. ALttan baktırma diyolar ama sonuçta doktor bu niye tehlikeye atsın

Senin kanaman oldu mu canim? Iliski yasak degildi banada ama kanama olunca yasakladi. Rahim kaslari hormonların etkisiyle kasiliyormus.

Teşekkrler cevap için çünkü karından kese gözükmezse alttan baktırmaya izin verip vermemekte karasızdım

Teşekkrler cevap için çünkü karından kese gözükmezse alttan baktırmaya izin verip vermemekte karasızdım
Yani benim 5+3 te göründü karından. Eğer o zamana kadar görünmezse tabiki mantıklı çünkü dis gebelik riski ortadan kalkar. Ama benden sana tavsiye hiic düsünme ben düşündum bol bol sonuç kanamam oldu yatıyorum 2 gündur. Hatta bebekte gayet iyiymis. Stres hic yaramiyor.

Evet ilişki sadece riskte yasak. ALttan baktırma diyolar ama sonuçta doktor bu niye tehlikeye atsın
Emin ol doktorun alttan bakması ilişkiden daha risksizdir :) bide acil bi durum olduğunda kanama vs. direk alttan bakılıyor risk olsa niye kanaması olan birini alttan muane etsinler. Şahsen hiç bir şey olmuyor kaç kere bakıldı :)

Bende oleym mr etme biz anneligi hemen hissediorz ama onlar kucagna alinca ama bazi erkekler wwar ilgi manyagi mic mic pesinde karsinin 9ay ama benmki oyle diil
benım kocacım ıyı buaralar:) cunku ılk bebegımız ve ben cok ıstıyorum:) ama ılerleyen gunlerımız nasıl olur bılemıyorum. cunku dedıgınız gıbı cok alınganım. herseye kırılıyorum. bırde bazı seylerı buyutuyorum. kızlar bence beylerde sorun aramayın belkı bızde cok ustlerıne gıdıyoruzdur:)

Sağol canım teşekkür ederim :)
Geçmiş olsun canım ya iş arkadaşımdada kanama oldu oda 10 gün yattı düşükten şimdi iyi onda kan uyuşmazlığı vardı bide. Bazen unutuyoum hamile olduğu ara ara kasılınca aklım başıma gelio bide gidip ilk görüşmemizi yapıp resim çektirsek rahatlıcam

Ya benmkide iyi ben yatan hamiley bide yemek is fln ypmiorm ama kimi erkekler gruyorm doktorda karisndan onde gidiyo benmki okdr diil yani :)

Anladım. Risk o zaman kesin yok zaten. Olmasinda hayırlisıyla.
İnşallah canım. Bende tabi sordum doktoruma ilk bakıcağı zaman tam tersi alttan bakmak daha iyi hiç bir sakıncası yok dedi zaten kısa sürüyor. 4+3 de görmüş olduk iyi oldu hiç beklemedik :) Hatta avrupada ilk 3 ay karından hiç bakılmıyormuş hep alttanmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…