Ewet arkadaşlar bu gece 9 ayımın son gecesi...
Şuan içimde canımı acıtarak oynayan oğlumu yarın kucağıma alicam. Hem çok mutluyum, heyecanliyim hem de çok stresliyim çünkü başıma gelecekleri biliorum :)
Ama hepsi gecicek herşeyin yerini iki evladımın huzuru kapliyacak.. (rabbim vicdanı ve mermaheti olup isteyen herkese nasip etsin inşallah )
Son kez tıka basa yedim 9 ayın finalini gerçekleştirdim yani
Yemek içmek yok artık
Yarın sabah saat 7de hastanede olucam muhtemelen 10 da odamda olurum. Toparlanır toparlanmaz ilk fırsatta sizlere oğlumla merhaba dicez
Hoşçakalın hepinizi sewgiyle kucaklıyorum dualarınızı bekliorum..
Ha ama benim 38+4 olacak yarın canim inşallah bi sorun çıkmaz hareketleri çok şükür ii gibi ama takip edicem diye uyumamaya çalışıyorum cok uykum var uyuyunca ya bişey olursa Allah korusunYarin bi olsaydı hayırlısıyla
Teşekkür ederim canım, iyiyiz çok şükür, işyerinde yurtdışından misafirlerimiz var, perşembe akşam gidiyorlar, bugün akşam saat 10 :00 a kadar mesai yaptık, yarın da mesaimiz var, perşembe kontrolümüz var, tüm gün yorgunluktan ayaklarım, bacaklarım komple şişmiş, eve geldim, duş aldım, dinlenmeye çalışıyorum ama çok yorulmuşuzsinemnur canim ne durumdasin en son dinleneyim diyodun iyi misin?
Sağlıkla doğsun yavrun canm, bizde seni kucaklıyoruz, dualarım seninle, haberlerini bekliyor olacağız bizi çok merakta bırakmaEwet arkadaşlar bu gece 9 ayımın son gecesi...
Şuan içimde canımı acıtarak oynayan oğlumu yarın kucağıma alicam. Hem çok mutluyum, heyecanliyim hem de çok stresliyim çünkü başıma gelecekleri biliorum :)
Ama hepsi gecicek herşeyin yerini iki evladımın huzuru kapliyacak.. (rabbim vicdanı ve mermaheti olup isteyen herkese nasip etsin inşallah )
Yemek içmek yok artık
Yarın sabah saat 7de hastanede olucam muhtemelen 10 da odamda olurum. Toparlanır toparlanmaz ilk fırsatta sizlere oğlumla merhaba dicez
Camasirimda kahverengimsi sumuksu yaoida bir akinti vardi. Hatta esime gosterdim yoktur bisey dedi. Sonra wc oturdugumda seffaf yumurta aki gibi bi akintinin icinde kirmizi kan seklindeydi canimNasıl gelmişti nişan? Pembe miydi? Benim bugün öğlene kadar önce beyaz jöle kıvamında, sonra da sarı bişey geldi. Şimdi yok. Acaba dedim.
Canim bize hastaneden cikis vermeden once 3. Gunu icin randevu verdiler cocuk doktorundan. O gun sarilik icin test yapildi. Cok sukur onemli olmayacak seviyedeydi ama insanin ici yine de rahat etmiyor. Hep acaba oluyor aklinda. Su bir ayi bir atlatsak rahatlicaz amaDoğum yapanlar bebeklerinizi kontrole ilk ne zaman goturdunuz ya da gotureceksiniz? Sarılık için test ne zaman yapılıyor? Korkuyorum sarılık olmasından
Aminn canım saatler geçmiyor vallahi.Bu arada desteğin icin cok teşekkür ederim kuzum yaa valla ii geldinAllah'ın izniyle çıkmaz Can'ım. Benim sadece el ve ayak parmaklarım kaşınıyordu tırnaklara doğru. Gönlünü ferah tut.
ayyy ama seni yormasinlaarrTeşekkür ederim canım, iyiyiz çok şükür, işyerinde yurtdışından misafirlerimiz var, perşembe akşam gidiyorlar, bugün akşam saat 10 :00 a kadar mesai yaptık, yarın da mesaimiz var, perşembe kontrolümüz var, tüm gün yorgunluktan ayaklarım, bacaklarım komple şişmiş, eve geldim, duş aldım, dinlenmeye çalışıyorum ama çok yorulmuşuzsiz nasılsınız canım, var mı sancı filan?
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.Ewet arkadaşlar bu gece 9 ayımın son gecesi...
Yemek içmek yok artık
Maşallah Allahım nazarlardan korusun çok tatlı çok sevimli resmen poz vermiş tam ısırmalıkKızlaaar
Eki Görüntüle 1878829
Bolbol uykusuz ve emikli bir sabahtan merhaba
Hepinize çok çok teşekkür ederiz.
Öncesindeki uykusuzluk ve doğum vs birleşince baya şaftım kaydı. Fırsat buldukça uyuyorum. 1-2 saat bile yetiyor
Bugün kontrolümüz var hastaneye gideceğiz. Şimdilik bir sıkıntımız görünmüyor.
Ben biraz daha toparladım ama sezeryan biraz hırpaladı benifazla hareketli bir insan olunca yatmak istemiyor ve acı çekiyorum
Aldığım 3 ayrı pijama takımı vardı 1 tanesini bile giymedim
Full gecelik modu takıldım. Hastanede en çok iç gömlek kullandık bebişe. 3 tane 5li takım yetti.
Yanınıza mutlaka göğüs kremi alınız!Ve fırsat buldukça telefonu kenara fırlatıp 10 dk bile olsa uyuyun
Allah im o nasil bir bakis ya yandan yandan capkin ruzgarKızlaaar
Eki Görüntüle 1878829
Öncesindeki uykusuzluk ve doğum vs birleşince baya şaftım kaydı. Fırsat buldukça uyuyorum. 1-2 saat bile yetiyor
Ben biraz daha toparladım ama sezeryan biraz hırpaladı benifazla hareketli bir insan olunca yatmak istemiyor ve acı çekiyorum
Full gecelik modu takıldım. Hastanede en çok iç gömlek kullandık bebişe. 3 tane 5li takım yetti.
Yanınıza mutlaka göğüs kremi alınız!Ve fırsat buldukça telefonu kenara fırlatıp 10 dk bile olsa uyuyun
Ahh canım bende öyleyim hiç belirtim yok sanki hiç doğmayacak gibime geliyo günümüz yakın gelmezse de bir şekilde dogurtacaklar suni sancı falan olursa çok tırsiyorum Rabbim yardımcımız olsunYarın benim de önce nst sonra kontrol var bakalım oglusum ne alemde... Hic dogmayacakmis gibi geliyor bana yaaa :/
Maşallah canım pek bi tatlı rüzgar paşa darısı başımıza inşallah böyle resimler paylaşırız inşallahKızlaaar
Eki Görüntüle 1878829
kolay ve saglikli dogum olsun umarim. hayirli haberlerini bekliyoruz canim.Ewet arkadaşlar bu gece 9 ayımın son gecesi...
Yemek içmek yok artık
Maşallah Allahım nazarlardan korusun çok tatlı çok sevimli resmen poz vermiş tam ısırmalıkbol bol öp kokla bebeğini ah ah darısı biz bekleyenlerin başına inşallah benimde bugün kontrolüm var bakalım ne dicek doktorum
Allah im o nasil bir bakis ya yandan yandan capkin ruzgarmasallh sana bizimde bugun kontrolumuz varl sarilik isitme kalca cikigi falan ins sorunsuz gecer
Maşallah canım pek bi tatlı rüzgar paşa darısı başımıza inşallah böyle resimler paylaşırız inşallah
ay bu bakislar cok can yakacak, eyvah eyvahKızlaaar
Eki Görüntüle 1878829
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?