Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
arkadaşlar benim dr um çatı muayenesi yapmak istemiyor, ben normal doğum istiyorum,doğumda belli olur normal olup olmayacağı diyor bende engel varsa niye sancı çekeyim sezeryan olurum diyorum ama anlatamıyorum bu durumu yaşayan var mı

Allah analı babalı büyütsün inşallah bol bol da sütlü

neden o kadar acıdı ki,yapmasa daha iyiydi bence,artık çoğu dr yapmıyo.sezeryan için bahane deil bence normalde ısrar et canım,bebişin kilosu falan uygun mu?
Normal doğumu tetikliyor diye acıtarak yapıyorlar biraz da. Benim muayeneden 1gün sonra başlamıştı sancım. Rootstock arkadaşın aynı gün başladı sanırım

banu86 valla hiç bi fikrim yok zaten çok çok az kanamam olmuş,eve geldim hala sızı vardı bana doğum esnasında birçok kez bakılcak biliosun dimi dedi,şimdi ben bu adama ne diyim? Haklıda bi açıdan ben en ufacıcık acı çektiğimde çocukda içerde tepki verio kalp atışları vs sonradan problem olurmu illa normal doğum die diretsem bilemedim,bide kime sorsam yapıolarmıs canım bu şekilde muayne 3 kere denedi 3 de de kasmadım kendimi ama acıdı çok canım adam doğru düzgün işini yapamadı,defalarcada özür diledicanım kilo 2950 boy 50.6 iyi gibi yani hala normal doğumda sorun çıkmaz gibi

sinemnur Evet canım inanılmaz yakındık şimdide aramızda 1 hafta olcak gibi,aynı hastane aynı doktor bizede hastane ile ilgili tecrübe oldu baya... Bebiş 3170 falan sanırım sağlıklı baya annese toparladı hemen kendini,oğluşunla iyi olmanıza sevindim kuzucum artık rahata kavuşmuşsundur eşinde yanında...geriye doğumu beklemek kalıo

Canım doktor değilim tabi ki ama benim hep duyduğum, bildiğim çatı muayenesi daha öncesinde kırık vs olduysa kanalı tıkayan bir kemik çıkıntısı varsa diye yapılıyor. Yabancı ülkelerde kesinlikle yapılan birşey değil. Türkiyede çatın dar diye sezeryane almak için bir yöntem gibi bişey. Herkesin mi çatısı dar. Komşum o şekilde sezeryan olmuş. Ama normali de çok istediği için hala pişman. Keşke doktoru dinlemeseydim deneseydim diyor. İlla normal olacak diye birşey yok ama normal isteniyorsa bu ülkede çaba harcamak gerekiyor

evet canım normal istemek anormal karşılandığı için uğraşmak zorunda kalıyoruz dr um normal doğum için niye o travmayı yaşatmak istiyosun kendine diyor çok iyi tecrübeli ama sezeryan yanlısı zorla normal yapcam inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…