Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Hayırlı olsun Can'ım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı şekilde kavuşmuşsun. İnşallah en kısa sürede de sütün gelir.
Teşekkür ederm canım güzel dileklerin için darısı başınıza olsun daha da iyileri

Canim hayirli olsun sukur atlatmissin ne guzel haberler aliyoruz
Teşekkür ederim canım

Eksik olma canım çok teşekkür ederm inşallah sen de sağlıkla hayırla kavuşursun güzel miniğine

Doğum yapan tüm arkadaşlara tebrikler, Allah bebelerinize bi omur sağlık ve mutluluk versin inşallah sizlerle beraber. Gebelik haftası daha ileride olan arkadaşlar, karnınıza bıçak gibi saplanan ağrılar oluyor muydu? karnımda dünden beri hafif bi ağrı var bazen kasılmalarda oluyor ama bebek hareket ediyo problem yok onda, doktor kontrolü pztsi

bugün çatı muaynemiz vardı aslında hiç kasmamış olmama rağmen inanılmaz acı çektim,pazartesi yeniden deniycez olmazsa salı çarşamba sezeryan için gün alırız dediler ben eylülü beklemek istiorum yani perşembe yada cuma hakkımızda hayırlısı... Kafam cok karısık zaten dün gece adam akıllo uyuyamadım

Bakın burada kim varmış. :) Kızımız Zeynep 2550 gram 48 cm boyuyla dünyaya merhaba dedi. Epidurali almama bile fırsat bırakmayacak hızda bir normal doğumum oldu. Allah hepinize nasip etsin bu duyguyu.
Tebrik ederim çok şükğr bin şükğr kucağında mis kokulu yavrun. Sağlıkla büyütmek nasip olsun çıktık çok sütlerin olsun inşallah :)

Canım eltim aynı doktorda 3,5 yıl önce 4300 gram bebeğini sezaryenle doğurdu. Onunkinde kafası geçer çatından ama göbek geçmez demişti, o yüzden o da önemli diye biliyorum.
Canım merhaba günlerin yaklaşmış allah sağlıkla kavuştursun. Aynı doktorda doğum yapıcaz benim ilki sezeryan olduğu için yine sezeryan dedi 15_20 Ekim arası. Sorum şu olacak eltin de aynı doktorda sezeryan olmuş doktorun eli nasıl çabuk kalkmışmı ayağa nasıl geçmiş. günler yaklaştıkça insan bi.sürü şey düşünüyor.

hayırlı ömürlü olsun emir hamza bebek doğum hikayeni merak ettim gerçi genel anestezi ama plesantayı elle çıkarması nasıl yani normalde nasıl oluyo sezeryanda?

Sen hakettin bunu, her şeyi yaptın normal doğum için. Ben çok tembeldim hep. Ama doktorların da payı var, erken doğum riskine karşı hep temkinli davrandılar. Hayırlısı artık. Normal doğum yapabilirsem mucize gibi gelecek bana. İnş gerçekleşir:)

Amin canım hepimizi inşallah, ben o dönemde nişanlıydım eşimle, tebrik için gelmiştik, epidural olmuştu, çok rahattı diye anlatır hep, biz doğumun ertesi günü gelmiştik, ayaktaydı, yürüyordu ama yine de sezaryen işte, eğilip kalkması zordu, onun ilki 16saat süren normal doğummuş, suyun tamamı boşaldığı ve sancısı gelmediği için, doğumu zor olmuş, 2. de 4300 gram ve göbek çapı fazla olunca hiç riske atmayalım demiş. İnşallah sağlıkla, hayırlısıyla kavuşuruz hepimiz canım, öpüyoruz sizi.

neden o kadar acıdı ki,yapmasa daha iyiydi bence,artık çoğu dr yapmıyo.sezeryan için bahane deil bence normalde ısrar et canım,bebişin kilosu falan uygun mu?

Ayy bir normal doğum daha. Sayenizde bizim gibi tırsaklara cesaret oluyor:)
Mamayı takma canım, sütün gelince unutur inş:) hayırlı, uğurlu olsun kozan. Çok tebrik ediyorum:)

Canım tebrik ederim, hayırlı olsun, şu ana kadar doğan bebişler de kızlar çoğunluktaydı, sanırım eylül erkekleri tembel azıcık derken senin oğluş geldi plasentayı elle çıkarması ne demek canım, sezaryen olmadın mı? Bol sütlü günler diliyorum,sevgiler...

Sağol canım bilgi için sanada kolay doğumlar dilerim Allâh hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…