Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
tiphareth ben de seni merak ediyordum. Maşallah kucağına almışsın. Hem de hızlı bir süreçle. Çok geçmiş olsun bu arada. Eminim unutmuşsundur kızını kucağına alınca. Süt, bebek doğduğu gibi emse de hemen gelmeyebiliyor. Canını sıkma, normal doğum olduğu için çabuk gelir zaten
R rootstock geçmiş olsun, bebişinin sağlıklı doğmasına çok sevindim. Epidurale gerek kalmamış bile maşallah

Canım gözünaydın artık bizimki de gelsin diyorum:) hatırlıyorum eşinden uzaktaydn sen de benim gibi.. İnşallah gelmiştir eşin de

Bakın burada kim varmış. :) Kızımız Zeynep 2550 gram 48 cm boyuyla dünyaya merhaba dedi. Epidurali almama bile fırsat bırakmayacak hızda bir normal doğumum oldu. Allah hepinize nasip etsin bu duyguyu.
Ayy ne güzel bir görüntü maşallah sizee darsı sağlıkla bizm başımıza canım.

Doğum yapanlara hayırlı olsun miniklerle güzel bir hayat başlıyor inşallah her gün yeni haber alıyoruz ne güzel hep böyle sağlıklı güzel haberler alalım hayatumuttur sen de çıkmışsındır doğumdan haberlerini bekliyoruz Benm de sütüm 3. Günün sonunda geldi çok şükür göğüsler sertleşti ve Mutlu son mamayı bıraktık içim rahatladı herkese bol sütlü günler inşallah

Ayy hem gözünaydın hemde çok geçmiş olsun
Sağlıkla büyüsün miniğin canım

Sıkma canını canım, yürüyüşlere, sıcak sulu banyolara devam. Benimki de kesin 40ı bulur. Her hamileliğimde beklerim 40ı çünkü yani bana göre beklemesem de olur ama bebeklerin keyfi biliyor artık :)

Hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsün

ben 4 gün hazırlıkları tamamlama kararı aldım ya kafamda sürekli plan yapıyorum. doğum yapan anneler hastane odası süs, ikramlıklar vb. fotolarınızı bize gönderseniz de bize de fikir olsa olur muuu. hani kendinizi iyi hissediyorsanız gönderebilecek durumdaysanız

Hayırlı olsun Can'ım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı şekilde kavuşmuşsun. İnşallah en kısa sürede de sütün gelir.

Canim hayirli olsun sukur atlatmissin ne guzel haberler aliyoruz

Çok teşekkür ederim canım forumdaki kızlara sancılarım zamanı dua ettim öyle kabul oluyo dyolar :)) 2900 gr 50 cm doğdu kilosu düşük olduğu için de kolay doğurmuş olabilirim :)) darısı başınıza olsun biz de seni minik kızımla öpüyoruz dualarım sizinle güzel anneler

Aminn çok teşekkür ederim ne güzel bi dua oldu böyle Bi de hastanem uzaktı dörtlüleri yaka yaka zor yetiştik :))

Sağol canım eksik olma gerçekten diyolardı da inanmıyodum kızımı bi gördüm herşey geride kaldı inşallah göğüslerim şişti bakalım bebek emiyo da süt yok

Ayy hem gözünaydın hemde çok geçmiş olsun
Sağlıkla büyüsün miniğin canım

Çok teşekkür ederim canım Allah size çok daha güzel rahat doğumlar nasip etsin

Hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsün
Teşekkür ederim canım Allah size de nasip etsin

tiphareth canım seni merak etmiştim şükür doğmuş kuzucuk allah analı babalı büyütsün,bahtı güzel olsun inşallah
R rootstock valla heyecanlı takip ettim senin süreci ekranlara kilitlenmiş kadar olduk canım,2.zeynebimiz geldi çok şükür hayırlı olsun ne güzel normal doğum yaptın çok şanslısın canım bi mani çıkmadı
ASSELL87 canım çok tebrikler maaşallah
çok özeniyorum kızlarrr ne güzel her gün birkaç bebiş gözlerini dünyaya açıyor.ve merakım dahada artıyo,onu kucaklamak nasıl bi duygu,gözlerinin içine bakmak,sarılmak,koklamak ...

Telefonumda sadece bu varmış canım kolay gelsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…