R
rootstock
canım çok tebrik ederim giremedim foruma Allah analı babalı büyütsün şanslı mutlu sağlıklı uzun ömürlü bi bebek olsun inşallah
Kızlar benim minik kozam da doğdu 24.08 21.50 de doğum hikayemi de bi ara yazarım inşallah şimdi toparlanmaya çalışıyorum 7 cm açıklıkla hastaneye gittim suyum gelmediği için de ne zaman gideceğime karar veremedim çok da rutin değildi çünkü sancılar annem kızınca arabaya atladık ve arabada sancılarım rutine bağladı çok kolay bi normal doğum oldu ama sonrasında kılcal damarımdaki bi çatlak sebebiyle çok kan kaybettim başımda en son doktorlar kanamamın nerden olduğunu anlyamadığı için panikti sonrasını hatırlamıyorum bayılmışım neyse ki doğru müdahalelerle şimdi iyiyim ama kendime gelene kadar bebeğime çoktan mamalar verilmiş şimdi emiyo ama sütüm gelmiyo uğraşıyorum inşallah emzirebilirim
Herşeye rağmen harika bi duygu kendimde olmamama rağmen tek duyduğum şey içerdeki kızımın ağlama sesiydi tek endişem ona kavuşamamak bakamamaktı
Allah herkese sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah herkes benden daha güzel daha sağlıklı bi şekilde kavuşur bebeğine