Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Rabbim bi Avazda kurtarsın inşallah dualarımız seninle sağlıcakla bebeğini kucağına al inşallah

Bugün nstye girdim kızlar herşey güzeldi ancak ultrasonla bakmadi dr nst iyi olunca rahata bağladı sanırım gerçi doğumu vardı ve kalabalıktı da. kg felan ogrenemedim supriz olucak.
Çarşamba günü allahın izniyle doğum..
Okuyamadım tek doğum yapan yok henüz sanırım..

Sağlıcakla kurtulun inşallah sen de bebişin de.. benim de bebişim dönmemiş muhtemelen bana da haftaya icin gun verecek doktorum. Belki ayni güne denk geliriz :) Senin sezaryan olman keyfi mi canim yoksa benim gibi bir durumdan dolayı mı?

Yok canım kızım sezaryen olduğu için buda zincirleme oldu :) astım war diede spinal olucam. Hayırlısı olsun inşallah sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah tez zamanda. Belki benden önce olur

Yok canım kızım sezaryen olduğu için buda zincirleme oldu :) astım war diede spinal olucam. Hayırlısı olsun inşallah sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah tez zamanda. Belki benden önce olur

R rootstock çok kararlı ve azimlisin eminim çok güzel bir doğum olacak sağlıkla kavuşacaksın yavruna inşallah kolayca kurtulursun
belinayidil hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini bnm de cumaydı normalde ama plan tutmadı sen kendini hazır hissedersin daha güzel bence dualarım sizinle hamişler ve doğum bekleyenler

Amin canım çok teşekkür ederim inşallah hepimiz en hayırlı zamanda sağlıcakla aliriz bebisleri kucagimiza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…