Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
cok sukur hallettik kil sorununu :KK66: esimde
sagolsun acil butonuna basti yanlislikla baya komik oldu ya...ayaga kalktikca suyum gelio yarin sabaha iste ameliyat
süper gözün aydın cnm.:super:
böyle hoş maceralar ileride hatırlamak için çok güzel oluyor. bnm düğünümde de çok aksilik oldu ama şimdi anı olarak onları hatırlıyoruz. herkes merakla doğumda başımıza gelecek maceraları bekliyor.
güzel hatıralarla dolu bir doğum diliyorum. sağlıklı ve bol kahkahalı olarak hatırlayın inşallah.

benim bu yıldan 14 geçen yıldan 8 gün yıllık iznim var ama doğumdan sonra 20 günde toparlan gel diyen bir işyerim var :KK61:
taşeron olduğum için ya deveyi güdeceğim ya diyardan gideceğim. neyse hakkımızda hayırlısı
Ama doğum iznin senin yasal hakkın, gitmezsen seni işten mi çıkarıyorlar öyleyse ne hakla çıkaracaklar

Asiri sicak hava ve kizim bu aralar bunaltti beni. Kizim 3.5 yasinda ama bu aralar herseyi burnumuzdan getiriyor nerde yanlis yapiyoruz bilmiyorum. Hic enerjim kalmadi cok agrim oluyor bir de bas agrisi cabasi. Kizimda kişa denk gelmisti martta dogum yapmistim hicbisey anlamamistim ve bu kadar agrim da yoktu. 2.gebelik biraz daha agir geciyor. Birde dr sezeryan gününü 20-29 eylül arasi diyor son hafta dogum yapicam nasil dayanacagim bilmiyorum. Allah yardimcimiz olsun bu seneki sicaklar bizi vurdu

Ne yapıyorım bilmiyorum pek otomatik pilota geçmiş gibiyim gece gündüz emzir yatır kaldır altını al
Yine de İyiyim bin şükğr Allah'a
iyiyiz yani çocuklarım ve ben. Kızımın okul alışverişi var forma giyecek miniğim. Hem Bebek doğunca büyüdü gözümde . Bir taraftan hala o da küçük. Okul heyecanı sardı bizi. Oğlum her gün başka huylarda bir gün çok emiyor çoook uyuyor bir gün 5 dk emip 20 dk uyuyor uyanıyor çok değişken.
Sütüm de öyle bir gün akacak kadar çok bir gün bebeği zar zor doyuruyorum. Anlayamadım gitti. 14 günlük olduk çok şükür.
Sizi her gün oğlanı yatırıp kızı oylayacak bişey buldummu girip kontrol ediyorum sağlıkla hepiniz alsanız da kucağınıza uyku düzeni emzirme aşıları falan konuşmaya başlasak :)
Maşallah ne güzel telaş bunlar

süper gözün aydın cnm.:super:
böyle hoş maceralar ileride hatırlamak için çok güzel oluyor. bnm düğünümde de çok aksilik oldu ama şimdi anı olarak onları hatırlıyoruz. herkes merakla doğumda başımıza gelecek maceraları bekliyor.
güzel hatıralarla dolu bir doğum diliyorum. sağlıklı ve bol kahkahalı olarak hatırlayın inşallah.
ins cnm
aminnnn...
evet cok gulduk

kizlar suyum gidio ya doktor serum verdi iste bebek surekli idrar yapsin susuz kalmasin diye..sizce kilo alir mi yinede
Canim kilosuna cok takilma emzirince hemen toparlanir inşallah. Bazen usg de yaniltabiliyor eksik ya da fazla kilolu dogan cok duydum. Yarin sag salim kucagina alacaksin inşallah dr güven sen.

kizlar suyum gidio ya doktor serum verdi iste bebek surekli idrar yapsin susuz kalmasin diye..sizce kilo alir mi yinede
Canim zaten yarina kadar en fazla 20 gr alir ne alcak. Kilosu da gayet iyi haftasina gore. Dogum yapanlarin cogu o kilodaydi. Kilosuna takilma saglikli olsun yeter. Sonra da alir

aramızda doğum iznine ayrılamayan var mıııııı.....
ben hala çalışıyorum. pztesi için yıllık iznimden aldım salı da 30 ağustos haftasonuyla birleştirip 4 günde ev işlerini ve bebek cicilerini halledeceğim. tüm yaz ev kapalıydı annemde kaldığım için. müdürüm çarşamba doğum olmazsa gel diyor. bıktım artık taşeron olmaktan.:KK61:
Bende hala işteyim canım 5 eylül son görünüyor bende bu yıl yıllık iznimi kullanmamıştım 3 haftam duruyordu ve gecen yıldanda 1 hafta hepsini kullanırım diodum ama nerdeee patron bırakamıo sağolsuın :110:

Canm yaa sen böyle anlattıkça kendimi senin yerine koyuyorum bende normal doğum yapacağım için o sancıları çekeceğim, inşallah seni daha fazla uğraştırmadan gelir kuzucuğun, kolay bir doğum olur:KK200: epidural hiç düşünmüyor musun yoksa şimdilik gerek olmadığını mı düşünüyorsun? Benim aklımın bir yerinde epidural var çok sancı olursa yaptırırım diyorum:KK35:
Şu etapta gerekli görmüyorum canım. Yoksa dayanılmayacak noktada alacağım mutlaka. Sancılarımın arası aynı, şiddeti giderek artıyor. Birebir regl sancısının şiddetli olanı diyebilirim, sadece bele yaptığı baskı daha fazla oluyor. Ama yine çok dayanılmayacak boyutta değil, belki ağrı eşiğiyle de alakalıdır. 9 da ebem muayene için kliniğe çağırdı. Nst ye de gireceğim ve bu gece hastaneye gidip gitmeyeceğimiz netleşecek. Benim fikrim bu geceyi de evde geçirmek, henüz aktif zamanımın geldiğini düşünmüyorum. Belki de gelmiştir tabi muayeneden sonra netleşecek.

Şu etapta gerekli görmüyorum canım. Yoksa dayanılmayacak noktada alacağım mutlaka. Sancılarımın arası aynı, şiddeti giderek artıyor. Birebir regl sancısının şiddetli olanı diyebilirim, sadece bele yaptığı baskı daha fazla oluyor. Ama yine çok dayanılmayacak boyutta değil, belki ağrı eşiğiyle de alakalıdır. 9 da ebem muayene için kliniğe çağırdı. Nst ye de gireceğim ve bu gece hastaneye gidip gitmeyeceğimiz netleşecek. Benim fikrim bu geceyi de evde geçirmek, henüz aktif zamanımın geldiğini düşünmüyorum. Belki de gelmiştir tabi muayeneden sonra netleşecek.
Ayyy çok heyecanlı yaa rabbim banada yaşatsın inşallah dua et bol bol olurmu R rootstock rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok az kaldı miniğine kavuşmana ikiniz içinde hayırlısı olsun sağlıcakla atlatın inşallah doğumu

olbey olbey canım hayırlı olsun ,fotonuza bayıldım,ne tatlış bi kız elif beren,güzel bir ömür diliyorum ona.arkadaşlar kusura bakmayın kim doğum yaptı yakalayamıyorum,tüüm bebişlerimizi allah analı babalı büyütsün,grubun küçükleri olarak ablalarımız abilerimiz öpüyoruzzz:KK200:

tebrikler analı babalı büyüsün kızınız

çok güzelsiniz nazar değmesin maşallah

Maşallah çok mu çok tatlısınız

Cok tesekkur ederiz teyzeler :))

Kızlar bebeğim kuvezden çıktı evimize geldik hepinize dualarınız için teşekkür ederim sizlerde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebekleriniz

Canim gozunuz aydin cok sevindim cikmasina. Saglikla buyutmek nasib etsin rabbim

Biraz size takılayım kafam dağılsın kızlar. Kasılmalar 6-7 dk da bir düzenli olarak geliyor ama şiddeti dayanılmayacak boyutta değil. Geldikçe nefes egzersizi yapıyorum ve eşim belime baskı yapıyor iki eliyle çok iyi geliyor. Arada kalan zamanlarda evi toparlıyorum, çantanın eksiklerine filan bakıyorum. Wc de kanlı mukuslu akıntı da devam ediyor. 12 saati geçti bu sancılarım. Doktorum aradı, bebeğin pozisyonuna ve rahim ağzı durumuna göre sancın yüksek görünüyor, istersen hastaneye geç epidural taktıralım sana rahat edersin dedi. İstemedim şimdilik idare ediyorum dedim. Dayanamadığımız noktada hastaneye geçeceğiz. Bebeğin aşağı itilmesi için de hormon eklenecek seruma. Şimdilik her şey yolunda gibi gözüküyor. Bebişko aşağılarda olsaydı şimdiye doğumun aktif fazına geçmiştim ama buna da şükür diyelim.

Cok heyecanli yaaaa :)) Canim gonlune gore en hayirli sekilde bi dogum olsun insallah. Kolayliklar diliyorum saglikla gelsin minigin..

olbey olbey çok tatlısınız maaşallah :nazar:
Koala gibiler:KK200:

ASSELL87 ASSELL87 canım sağlıkla al inşallah kucağına. Aceleci çıktı seninkide:KK46:

R rootstock :halay:kızın bu gece kollarında olacak galiba çok heyecanlı :KK73:

Evet tam koala elif beren cidden. Dun geceyi bize dar etti simd misil misil uyuyo sipacik ;))

ASSELL87 ASSELL87 canim hic endiselenme cok erken zamanda degiller artik. Ciger gelistirici de yapildiysa hic bir sorun ysamadan alirsiniz kucaginiza insqlah. Saglikla gelsin kuzucun

sinemnur sinemnur aynı durumdayız canim bana da hep iri bebek iri bebek dediler çatı uygun degilse omzunun takilma durumu var dediler haftaya pazartesi 38+2 oluyorum çatı muayenesini yaptırıp karar vercez kayinvalidemle..bu arada senin de esin uzakta sanırım ben kafama takmiorum diodum ama doguma gelebilecek mi acaba diye cok düşünüyorum gelmesini cok istiorum :/

Bu akşam 9 da kesinleşecek yani hastane de sancı çekmektense evde olmak daha iyidir tabi inşallah rahat bir doğum olur. Ağrı eşiği önemli benim de ağrı eşiğim yüksektir, bilmediğim için nasıl bir ağrı olacağını yaşayıp göreceğiz artık:KK39: sendende yeni gelecek haberleri merakla bekliyorum:KK36::KK36:

Hayirli dogumlar kizlar bugun yarin yine yolcu cok :KK46: ben bugun cok feciydim yaa sabah 3-4kez durmadan istifra ettim. Arada kasilmamda oluyo ama oyle siddetli ve duzenli degil. Tansiyonumu takip ettim o normal ama nabzim yuksekti. Simdi daha iyiceyim korktum bi ara daha 35+3 bugun kontrolumde taa haftaya cuma.sezeryan olcak benim zaten ama 19eylul diyo dr. Bayramda 9gun yok:kızgın: korkuyorum. Daha da ev islerim cok besigi fln bile kurmadik bir ay var diye

sinemnur sinemnur aynı durumdayız canim bana da hep iri bebek iri bebek dediler çatı uygun degilse omzunun takilma durumu var dediler haftaya pazartesi 38+2 oluyorum çatı muayenesini yaptırıp karar vercez kayinvalidemle..bu arada senin de esin uzakta sanırım ben kafama takmiorum diodum ama doguma gelebilecek mi acaba diye cok düşünüyorum gelmesini cok istiorum :/
Bizde çatı muayenesi de henüz olmadı canım, kafa çapı da haftasına göre önde olunca bu şekilde kanala yerleşemez, kanala yerleşemeyince de doğum sancısı başlamaz, bayramdan önce alırız dedi, 1 eylülde randevu var, 1-9eylül arası bir gün belirlenecek hayırlısıyla. Eşimle normalde aynı yerde çalışıyoruz, onun yurt dışı seyahatleri yoğun bu yıl, şu anda havaalanında, gece uçağa biniyor, yarın akşam 8 de kavuşacağız inşallah, normalde çalışma iznim 30 ağıstosa kadardı, bu hafta gitmedim işe, haftaya yurtdışından misafirler var 3 günlüğüne, hala doğurmamış olursam son mesaimi yapıp öyle izne ayrılacağım. İnşallah senin eşin de yanında olur canım doğumda, evlendikten sonra kızkardeşiyle bile paylaşamadığını eşiyle paylaşıyor insan, eşimden başkasını refakatçi bile istemiyorum ben.

Bizde çatı muayenesi de henüz olmadı canım, kafa çapı da haftasına göre önde olunca bu şekilde kanala yerleşemez, kanala yerleşemeyince de doğum sancısı başlamaz, bayramdan önce alırız dedi, 1 eylülde randevu var, 1-9eylül arası bir gün belirlenecek hayırlısıyla. Eşimle normalde aynı yerde çalışıyoruz, onun yurt dışı seyahatleri yoğun bu yıl, şu anda havaalanında, gece uçağa biniyor, yarın akşam 8 de kavuşacağız inşallah, normalde çalışma iznim 30 ağıstosa kadardı, bu hafta gitmedim işe, haftaya yurtdışından misafirler var 3 günlüğüne, hala doğurmamış olursam son mesaimi yapıp öyle izne ayrılacağım. İnşallah senin eşin de yanında olur canım doğumda, evlendikten sonra kızkardeşiyle bile paylaşamadığını eşiyle paylaşıyor insan, eşimden başkasını refakatçi bile istemiyorum ben.
peki bişey de ben sorayım kafacapı bebegimin normal ama karın iki haftao nden gidiyormuş o normal doguma engel teskil eder miki ?? doktora cok sorum vadı onu sormayıı unutumm aferin bana :kızgın: birde kızlar karın ölcümü onden giden varmı aranızda acaba:KK17:

Kızlar afedersiniz idrarımı yaptıktan sonra yukarı dogru bişey çekiliyo sanki yanma falan degil enfeksitondaki yanma sızlama degil bi ip gibi bişey çekiliyo sankii bi 5 saniye sürüyo geçiyo buda bugun başladııı

Arkadaşlar butun sayfaları okuyamadim ben hamileliğin son gününü yaşıyorum bu aksam. Doğum yapan arkadaşlar Allah analı babalı sağlıklı mutlu büyütsün. Benim yarın sabah 8 de yatışım yapılacak bugün son defa Eminonune gidip hastane oda süslerini aldım. Niyeyse duygu karmaşası yaşıyorum bir yandan bebeğime kavuşacağım bir yanmda normal doğum yapamadığım için buruk. Tek isteğim sağ salim bebeğime kavuşmak dualarınızı bekliyorum

Back