-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
MutluBulut_ canim çok gecmis olsun bebeğine rabbim şifa versin en kısa zamanda duzelecek kollarında olacak sen kendini hırpalama güçlü ol sütün kesilmesin

Bende yeni anne adayiyim kizlar ilk betahcg 29.1 pozitif cikti asilamayla oldu pco var bende rahim amaliyati oldum bide yarin degere tekrar bakicaz duzelecekmi diye ne olur dua edin de saglikli sihhatli bi gebelik olsun korkuyorum

Bende yeni anne adayiyim kizlar ilk betahcg 29.1 pozitif cikti asilamayla oldu pco var bende rahim amaliyati oldum bide yarin degere tekrar bakicaz duzelecekmi diye ne olur dua edin de saglikli sihhatli bi gebelik olsun korkuyorum

Hayırlı olsun inş
Lütfen stres yapmayın
Ben de tüp bebek annesiyim. Bu işlerin ne kadar stresli olduğunu bilirim ama kendi kafanızı da rahat ettirmeniz önemli...

İnş. 2. Değer de yükselir ve hayırlı bir gebelik sonrasında evladınıza kavuşursunuz

Allah razi olsun kani verdik simdi 1.30 saat sonra cikaccak sonuc bakalim neolcak

MutluBulut_ Canimcim saglikla dunyaya gelmiş bebeğin hiç üzülme olabilir böyle şeyler cok geçmiş olsun. Rabbim daha kotusunden korusun. Sende kendini fazla uzme. Biz duaciyiz burdaki herkese Allahin izniyle kavusursun yavruna.

Ikinci degerim de 87.73 cikti ilki 29.1di yarin tekrarlicaz artik bi sorun olmaz degilmi Allahin izniyle

MutluBulut_ Kötü düşünme olumlu düşün bebeğin iyi olacak allahın izniyle.Enfeksiyon grip salgını var çevrede allah korusun,evdense küvezde daha güvenli.Bebeklerde ilk zamanlarda bu ateş olayını çok duyuyorum.Allah şifa versin,rabbim korusun minnağı.

Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin hırpalama kendini sütünü etkilemesin annesi kızını düşün MutluBulut_

Gunaydin kizlar. Kizim hala kuvezde dun doktor bekledigim gibi giderse carsamba cikarmayi dusunuyoruz dedi. Insallah kizlar insallah saglikla cikar yavrum cok zor 2 gundur emzirmem icin izim veriyorlar oglen yarim saat kadar sonra alip gidiyorlar

Sen nasılsın
Haber var mı diye baktım öyle
Daha beklemeye devam sanırım

Gunaydin kizlar. Kizim hala kuvezde dun doktor bekledigim gibi giderse carsamba cikarmayi dusunuyoruz dedi. Insallah kizlar insallah saglikla cikar yavrum cok zor 2 gundur emzirmem icin izim veriyorlar oglen yarim saat kadar sonra alip gidiyorlar

Ay canım Allah sabır versin
Ama bak çoğu gitti Allah'ın izniyle azı kaldı.
Rabbim daha beterlerinden esirgesin
Kızınla sen kavuşacaksınız çok az kaldı
Güzel anne kızın yakında seninle

Sen nasılsın
Haber var mı diye baktım öyle
Daha beklemeye devam sanırim

Evet beklemeye devam,bacagimda ki siyatik sinir sıkışması beni mahvetti.
dogumdan sonra azalir diyorlar ama bilmiyorum bu sekilde cok zor olacak gibi dogum.
Dr.2hafta once sezaryana almak istiyordu.Normal istedigim icin bekliyoruz.
Yarinda dr randevum var bakalim ne diyecek.
Sen nasilsin?Nasil gidiyor?

Selam kizlar nasillsiniz bende ekim annesiyim yeni katıldım aranza sizi hep takip ediyorum burdan bende katılmak isdedim araniza bende 15 gun oldu doğum yapali allah herkese tattirsin bu guzel duyguları

Selam kizlar nasillsiniz bende ekim annesiyim yeni katıldım aranza sizi hep takip ediyorum burdan bende katılmak isdedim araniza bende 15 gun oldu doğum yapali allah herkese tattirsin bu guzel duyguları
Amin canim tum isteyenlere ins. hayirli ugurlu olsun bu arada Allah yardimcin olsun

Ay insallah kuzummm benimledir Allah razi olsun icim rahatladi

Sonuçta doktor değiliz ama 2 katından daha fazlasına katladığı için, inş bebeğiniz artık sizinle diyebilirim ferah olun inş. Hayırlarla kucağınıza da nasip olmak nasip olsun

Ay son günlerimi hatırladım
Allah yardımcın olsun inş.

Yarın için hakkında hayırlısı olsun.

Ben de 2 gündür daha iyiyim şükür. İltihap yeni kurudu işte canım, desteksiz de yeni kalkıyorum şükür. Bundan sonra daha iyi olucam inş.

Kizimi cikardikk bugun :) sukurler olsun ama emzirmek icin uyandiramiyoruz uykucu kizimi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…