Bende yeni anne adayiyim kizlar ilk betahcg 29.1 pozitif cikti asilamayla oldu pco var bende rahim amaliyati oldum bide yarin degere tekrar bakicaz duzelecekmi diye ne olur dua edin de saglikli sihhatli bi gebelik olsun korkuyorum
Allah razi olsun kani verdik simdi 1.30 saat sonra cikaccak sonuc bakalim neolcakHayırlı olsun inş
Lütfen stres yapmayın
Ben de tüp bebek annesiyim. Bu işlerin ne kadar stresli olduğunu bilirim ama kendi kafanızı da rahat ettirmeniz önemli...
İnş. 2. Değer de yükselir ve hayırlı bir gebelik sonrasında evladınıza kavuşursunuz
[Kizlar cok ama cok kotuyum. Bugun kontrole goturduk kizimi.. Ben sabaha karsi farkettim atesi var dedim annemle esim alakasi yok normal dediler.Yavrum benim besleneememis birde 39 derece atesi varmis. Hep agladi zaten titredi.. Kuveze aldilar. Atesi dusmus bazi kan tahlileri yapilmis yapilacaklar varmis 1 haftaya sonuclanacakmis. Dusunrbiliyomusunuz en az 1 hafta yok yavrum. Ya bisey olursa ona cok kotuyum cok ozledim napiyodur simdi bensiz orada cildiricam2 dk gosterdiler sadece yarinda ayni olacakmis kollarima alamicam yavrumu, ne olur dua edin ne olur
Ikinci degerim de 87.73 cikti ilki 29.1di yarin tekrarlicaz artik bi sorun olmaz degilmi Allahin izniyleHayırlı olsun inş
Lütfen stres yapmayın
Ben de tüp bebek annesiyim. Bu işlerin ne kadar stresli olduğunu bilirim ama kendi kafanızı da rahat ettirmeniz önemli...
İnş. 2. Değer de yükselir ve hayırlı bir gebelik sonrasında evladınıza kavuşursunuz
Ikinci degerim de 87.73 cikti ilki 29.1di yarin tekrarlicaz artik bi sorun olmaz degilmi Allahin izniyle
MutluBulut_ Kötü düşünme olumlu düşün bebeğin iyi olacak allahın izniyle.Enfeksiyon grip salgını var çevrede allah korusun,evdense küvezde daha güvenli.Bebeklerde ilk zamanlarda bu ateş olayını çok duyuyorum.Allah şifa versin,rabbim korusun minnağı.
Gunaydin kizlar. Kizim hala kuvezde dun doktor bekledigim gibi giderse carsamba cikarmayi dusunuyoruz dedi. Insallah kizlar insallah saglikla cikar yavrum cok zor2 gundur emzirmem icin izim veriyorlar oglen yarim saat kadar sonra alip gidiyorlar
Ay insallah kuzummm benimledir Allah razi olsun icim rahatladiHayırlısıyla değerlerin katlanmış. İnş bundan sonra Bi sıkıntı olmaz
Sen nasılsın
Haber var mı diye baktım öyle
Daha beklemeye devam sanırim
Amin canim tum isteyenlere ins. hayirli ugurlu olsun bu arada Allah yardimcin olsunSelam kizlar nasillsiniz bende ekim annesiyim yeni katıldım aranza sizi hep takip ediyorum burdan bende katılmak isdedim araniza bende 15 gun oldu doğum yapali allah herkese tattirsin bu guzel duyguları
tsk cnm herkese allah yardim etsinAmin canim tum isteyenlere ins. hayirli ugurlu olsun bu arada Allah yardimcin olsun
Ay insallah kuzummm benimledir Allah razi olsun icim rahatladi
Evet beklemeye devam,bacagimda ki siyatik sinir sıkışması beni mahvetti.
dogumdan sonra azalir diyorlar ama bilmiyorum bu sekilde cok zor olacak gibi dogum.
Dr.2hafta once sezaryana almak istiyordu.Normal istedigim icin bekliyoruz.
Yarinda dr randevum var bakalim ne diyecek.
Sen nasilsin?Nasil gidiyor?
Kizimi cikardikk bugun :) sukurler olsun ama emzirmek icin uyandiramiyoruz uykucu kizimi :/Sen nasılsın
Haber var mı diye baktım öyle
Daha beklemeye devam sanırım
Ay canım Allah sabır versin
Ama bak çoğu gitti Allah'ın izniyle azı kaldı.
Rabbim daha beterlerinden esirgesin
Kızınla sen kavuşacaksınız çok az kaldı
Güzel anne kızın yakında seninle
Kizimi cikardikk bugun :) sukurler olsun ama emzirmek icin uyandiramiyoruz uykucu kizimi :/
Gozun aydin cnm, uyandirmak zor oluyo, ben altini aciordum, uyanmadıgında süt sağıp ağzine biberonla veriyordımKizimi cikardikk bugun :) sukurler olsun ama emzirmek icin uyandiramiyoruz uykucu kizimi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?