Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Gerçekten bu konuda kendimi gazlıyorum inşallah sorunsuz atlatırım çünkü eski fotolara bakınca kızmıştım kendime zaten dogum sonrası şişlik oluyor koca burun filan🤣😂🤣 dedim bu sefer odaya gelince kendime bakcam giyincem filan 🤲 inşallah uygularım
Yaparsin arkadasim 🤓🤩 o fotograflar en tipimiz kaymis haliyle bile guzel ama merak etme 💕

Canım benimde riskli gebelik kesinlikle normal doğum yapamam plasenta previa var çünkü senin durumun nedir ? Devlet hastanesi de bana sezeryan dedi mecbur sen nereye gittin özele mi ?

Benimde aşırı büyük değil inşallah bana da sormazlar 🤭☺️ çok sevindim rahat gitmenize
Benim de previa var canım. Bebek dönüş yapamıyor. Makat geliş duruyor. Bir tane doktor ben yapamam demişti doğumu. Doktoru degistirdim. Plasenta marjinalis benim. Senin durum nasıl?

doktor resmen inatlaştı yapmıyacam da yapmayacam başından beri takip olduğum doktor da aynı şekilde. Sezeryana ciddi anlamda yasak geldi sanırım doktorlar yapmaya da korkuyor mu artık ben anlamadım kendi kendime bu yorumu çıkardım. Özelde devam etme kararı aldım zaten bugün gittiğim doktor daha yapıcı konuştu zaten Sezeryan gerekirse yaparız sen merak etme dedi .inanın ki çocuğumu kaybetmekten korktum anneyi de bebeği de yok Sayan bi sistem var şu an
Devlet hastanesiyse eğer duyduğum kadarıyla tıbbi gerekliliği var yok bakmazsınız dr sezeryen doğum yaptıkça puanı düşüyormuş

Canım benimde riskli gebelik kesinlikle normal doğum yapamam plasenta previa var çünkü senin durumun nedir ? Devlet hastanesi de bana sezeryan dedi mecbur sen nereye gittin özele mi ?

Benimde aşırı büyük değil inşallah bana da sormazlar 🤭☺️ çok sevindim rahat gitmenize
İnşallahh sizede sormazlar rahatça gidersinizz 🥰

Kızlae bir de bir şey daha soracağım. Şimdi bebeklere uyurken örtü örtülmesi önerilmiyor yüzlerini kapatabilirler diye. Kış olsa uyku tulumuyla yatırırız. Peki yazın nasıl yatıracaz? Örtüsüz üşümüyorlar mı uyurken gece

Ben ikizlerden dolayı mecburen destek alacağım :( biriyle anlaştım gibi maaş sigorta yol dediğiniz gibi değecek mi göreceğiz . İnşallah 1 yıl yetişir bize . Allahım kolaylaştırsın
Ücretler nasıl? Arkadaşım daha yeni biriyle anlaştı. 39 bin liraya geliyor sigorta ve yol parasıyla.

Kızlae bir de bir şey daha soracağım. Şimdi bebeklere uyurken örtü örtülmesi önerilmiyor yüzlerini kapatabilirler diye. Kış olsa uyku tulumuyla yatırırız. Peki yazın nasıl yatıracaz? Örtüsüz üşümüyorlar mı uyurken gece
Ben direk kundak yapacağım için başka bişeye gerek olmuyor. Hatta şuan düzenleme yapıyorum resmini de atayım. Ya hazır kundakla yada Müslin battaniye ile yaparım sıcaklığa göre. Diğer kızımda temmuz başı doğmuştu. Aynı gider diye düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_1839.webp
    IMG_1839.webp
    65,3 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar zaten çok az kilo almışsınız neyi problem ediyorsunuz inanamıyorum bu yazdıklarınıza 🙈🙈🙈🙈 7-8 kilo alıp rahatsız olmak da şov bence 😅😅😅
Ben iki hafta öncesine kadar 10 kilo almıştım iştahımda çok açık tartılmıyorum saldım yani yapacak bişe yok🙈🙈🙈🙈
Duygulara tercüman olmuşsunuz 👏🏻

Ben başta kundak yapmayı düşünüyorum çok sıcak olursa ki Diyarbakır sıcakları malum 🤦🏻‍♀️ yapmazsam sabahları muslin örterim akşamları klima ve kundak yaparım sonrası çift kıyafet ve uyku tulumu olarak devam eder zaten

Benim de previa var canım. Bebek dönüş yapamıyor. Makat geliş duruyor. Bir tane doktor ben yapamam demişti doğumu. Doktoru degistirdim. Plasenta marjinalis benim. Senin durum nasıl?
Benim previa anterior 56mm uzaklıkta rahim ağzına bebek baş aşağıda. Fransaya gideceğim doğum için bakalım ne diyecekler ama benim yüksek ihtimalle 3. Sezeryan olacak

Kızlar bebeklere emziği me zaman vermek lazım? Doğar doğmaz mı verliyor ya da 2 ay sonra falan mı? Bebeğin emzik tutmasını çok istiyorum geç kalmak istemiyorum
Valla bizim istememizle olmuyor o 😁😁 tamamen bebişle alakalı görümcem 6 7tane farklı emzik aldı kızı asla hiçbirini almadı Oğlumda annem hemşireler yokken bir iki defa verdi alır gibi yaptı attı derken alıştı hemşireler kızıyor ama dikkatli olun 😁😂

Ben ince uzun kollu uzun paçalı tulum giydirmeyi düşünüyorum. O şekilde aldım. Yani içine kısa kollu zıbın, üstüne uzun kollu tulum. Bence yeterli gelir.

Genelde 2. Çocuk hemen oluyor ya 1. De zor olsa bile. Ben tedavi vs görmedim ama 10. Ayımızda nasip oldu öyle hemen olmadı. Ama 2. De hemen oluyor diyorlar. Biz korunacağız öyle üst üste çocık çok zor . Tabi sizin tercihiniz
Ay yaramdır bu konu. İlk çocuğum bize sürpriz geldi korunduğum halde. Ama 2.si için 3 yıl korunmadım ve sonuç 3 yılın sonunda tamam artık olmuyor deyip bıraktığımda oldu. Çok istedim birlikte büyüsünler ama istediğimiz yerlerden sınanıyoruz sanırım kısmet bu zamanaymış oğlum 5 yaşına girmeden kardeşi dünyaya gelecek nasipse. Nacizane tavsiyem çalışmayan ve kardeş düşünen hanımlar 1yıldan fazla korunmayın 🌸

Cnm şimdiye kadar hep devlete gittim şehir hastanesine onlar beni 32. Haftamda üniversite hastanesine gönderdi orada da kesinlikle yapmam Sezeryan dedi doktor böyle net tavırla özle gittik özeldeki doktor da gerekli
Bir durum olursa yaparız Sezeryan öyle şey mi olur dedi ama şimdilik normal doğuma yönlendirdi beni kimse yapmak istemiyor ortada kaldık

Devlette böyle oldu demek ki canım. En güzeli o zaman özel hastane ile devam etmen olacak. Sonucta bebekler için hangi doğum en iyisi olucak ise o olmalı.
Bebeğin nasıl canım? Kaçınci hafta doğum düşünüyor doktorun? Benim ki erken gelmez ise 37. Hafta gibi düşünüyor.
Bebek gerden geliyor 3 hafta olmuş gerlik suyum az 37 yi görmeyebilirsin dedi net birşey demedi

Genelde 2. Çocuk hemen oluyor ya 1. De zor olsa bile. Ben tedavi vs görmedim ama 10. Ayımızda nasip oldu öyle hemen olmadı. Ama 2. De hemen oluyor diyorlar. Biz korunacağız öyle üst üste çocık çok zor . Tabi sizin tercihiniz
Ikinci bizim nasil oldu ben hala cozemedim 😁 o donem ben sehir disindaydim, öncesinde oglum hastaydi zorunlu engeller vardi aramizda.. bir baktim regl olmadim allah allah derken is nerelere geldi 🙈 kac senedir birlikteyiz hic korunmada hata yapmamistik 😁 ben aslinda tuplerimi baglatmak istiyorum ama esim sicak bakmiyor, doktor da bu yasta baglamam vs dedi.

Ücretler nasıl? Arkadaşım daha yeni biriyle anlaştı. 39 bin liraya geliyor sigorta ve yol parasıyla.
Benim ogluma bakan abla 45 e geliyor yaklasik, sigorta istemiyor, eski kres ogretmeni iyi profilde biri. Calistigi saate gore aliyor. Yabanci kadin olursa genelde 1000 usd diye biliyorum onlar da yatili oluyor.

Back
X