? Bizede doktor gaz icin ilac verdi 2 defa kullandim faydasi olmadi bende biraktim.Mrb arkadaşlarMutluBulut_ senin adina çok sevindim kuzum saglikla kavusmussun kızına çok şükür
Bende bir haftadir gaz sancisyla ugrasiyorum. Denemedigim şey kalmadi rezene-anason vs... yavrum iki gram kilo aldi onuda aglayarak veriyor..
En son bu çözümü buldum ihtiyac duyanlar için paylaşmak istedim.
Bir çay kaşığı kimyonu bir bardak suda bir taşım kaynatin. İçine biraz şeker atin. Ilik bir sekilde 3-4 cay kasigi icirin. Kalaninida siz icin.Allahin izniyle geçiyor. Ben kizimi bu sekilde rahatlattim iki gündür keyfi yerinde çok şükür. Bu arada saracoglu veriyor bu tarifi intertten bakabilirbilirsiniz.
Kizlar grup kurulunca buraya girmez oldunuz :/ dogal olarak tabi
Cok sukur iyiyiz canim :) hepimizde oldugu gibi uykusuz her gece :) siz nasilsinizEh doğal olarak ordan iletişim daha rahat ve kolay oluyor :)
Sen nasılsın kızın nasıl
Cok sukur iyiyiz canim :) hepimizde oldugu gibi uykusuz her gece :) siz nasilsiniz
dimiBuralar eskiden hep dutluktu vay anasını be ne günlerimiş
Ah canim ben napcam bilmiyorum hic uykumuz yok iki gundur hic hic yok hala uyumadik gecede uymadi 15 saat mi oldu artik hesaplayamiyorum yok yok yokGaz ilk günler vardı... Çok şükür şimdi yok..
Biz de iyiyiz artık.. ne de olsa iki buçuk aylık oldu kızım :)
Geçen süre size nasıl yaradı
Ah canim ben napcam bilmiyorum hic uykumuz yok iki gundur hic hic yok hala uyumadik gecede uymadi 15 saat mi oldu artik hesaplayamiyorum yok yok yok
Herhangi Bi sıkıntı var mı canım? Yoksa bu kadar uyumaması normal değil... Doktora götürdün mü?
Böylesi durumda ben anason filan içiyorum sütten çocuğa geçsin filan diye... ya da çok durmadığında 1-2 kaşık ağzına döküyorumama hiç bu kadar uyumadığı olmadı
Herhangi Bi sıkıntı var mı canım? Yoksa bu kadar uyumaması normal değil... Doktora götürdün mü?
Böylesi durumda ben anason filan içiyorum sütten çocuğa geçsin filan diye... ya da çok durmadığında 1-2 kaşık ağzına döküyorumama hiç bu kadar uyumadığı olmadı
Anason falan hic fayda etmiyo canim. Reflu var dediler asiri kusuyo ama sut alerjoso olabilir mi diyorum kendimce sut urunleri yiyince daha cok cikariyo ne yicegimi bilmiyorum artik
3 günden fazla sürerse doktora görünmek gerekiyormuş. Bizimki de ishal olmuştu da doktor bol bol emzir dedi. Çok gerekli değilse ilaç önerilmiyor zaten bebeklerde :)Kızlar bebeğim ishal ne yapayım bi akıl verin
2.günü yarın kontrolü var ekmek istemiyorum 3 aylığız şu veriyorum biraz geçeydi saolun3 günden fazla sürerse doktora görünmek gerekiyormuş. Bizimki de ishal olmuştu da doktor bol bol emzir dedi. Çok gerekli değilse ilaç önerilmiyor zaten bebeklerde :)
Geçer inşallahh2.günü yarın kontrolü var ekmek istemiyorum 3 aylığız şu veriyorum biraz geçeydi saolun
Ilac verdilwr bir kac gun kullandim biraktim canim ise yaramadi icimede sinmiyor zaten gittigik.doktorlardan biri asla kullanma demisti :/Reflü için ilaç kullanıyormusun canım?
İlaç kullanırken hafiflemesi lazım...
Ilac verdilwr bir kac gun kullandim biraktim canim ise yaramadi icimede sinmiyor zaten gittigik.doktorlardan biri asla kullanma demisti :/
Gazini cikarmaya calisirken daha cok kusuyor canim yani kizimin kusmasi oyle boyle degil :/Allah Allah ilaç kullananların kusmada azalma olduğunu duymuştum
acaba gazı mı tam çıkmıyor canım??
İldenizin de böyle sürekli kumaları vardı.. reflü sanıyordum ben de.. bir ara hastanede yattım ben..ordaki hemşireler gazının tam çıkmadığını söylediler.. uykudan mızmız kalktığında da gazını çıkartmaya başladım ve kusmaları geçti... her ne kadar doyduktan sonra gazlarını çıkarttığımızı sansak da bazen yeterli olmuyor..
inş çabucak iyileşir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?