-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Canım ya benimde sol göğsüm aynı olmuştu gelmesi de sagmaya devam ettim bi de Wytinyagiyla.masaj yapiyodum yaralar içinde benim meşhur krem var bi çok şey denememe rağmen tek iyi gelen krem oldu istersen atim adını

MutluBulut_ tebrik ederim canim saglikla büyüt insallah yavrunu...
Ne zaman dogum yaptigini kacirmisim ben malum kendi telasimiz yetti.
Beni tebrik eden deliceee Kezbosss ve diger arkadaslarimada ayri ayri teşekkür ediyorum hepiniz sagolun. Rabbim evlatlarimizi saglikla büyütmeyi nasip etsin.
Bekleyenlerede rabbim hayirlisiyla kolay dogumlar nasip etsin.

Daha oncedende yazmistiniz ama arkadaslar bu meme ucu icin hangi kremi tavsiye diyordunuz. Emzirirken cok sızlıyor uçları..

Coresatin diye bir krem aldım şimdi, o biraz sızısını hafifletti gibi

Kizlar guzel mesajlariniz icin tesekkur ederim :) yazamadim tekrar. Selen_Ay canim normal dogum inan tahmin ettigimden katlarca zormus. Bir daha yapmam diyorum ilerisi ne gosterir bilemez insan ama.
Yaa ama ne guzel dimi iki sekilde dogum sonucunda da yavrunun kucaginda olmasi. Rabbim isteyen herkese yasatsin insallah. Allah yavrularimiza uzun saglikli omur versin

Specta mom phyto bana çok iyi geldi canım

arkadaşlarıma doktorların en çok önerdiği
önce kaynatmadan gerçek sızma zeytinyağını ısıtın içinde ki suyu buharlaştırın sonra bir şişieye koyup göğüs uçlarınızı hep bunu sürün ,en etkili şey bu demiş.Bilmiyorum daha deneme aşamasına gelmedim beklemedeyim...
sağ bacağım kalçadan başlayarak çoooook feci ağrıyor....

Arkadaşlar reli tarihine 6 gun var innovita test yaptım coooook silik 2.çizgi belirdi hamileliğin yardım edin bana eğer hamile değilsem 2.çizgi neden çıkar??

Kızlar bende 3 saat önce normal dogumla kızımı kucağıma aldım ama çok zor oldu kurtulduk şükür
Allah analı babalı büyütsün.

Benimde saat 2 den beri aralıksız kasılma ve sancım var. Yalancı sancı sanırım ama şiddeti çok fazla. Bebek çok geriliyor kasıklarım feci halde ağrıyor. Hayırlısı olsun. Nişan su falan da yok

Amin canım.

Sen ikinciyi düşünüyormuşsun ben artık onu bile düşünmüyorum
Hala yataktayım 1 hafta oldu

Zeytinyağı elbet şifadır canım.
İnş. birannebirevlat a da şifa olur

İnş canım sen de hayırlarla kurtulursun

[Kizlar cok ama cok kotuyum. Bugun kontrole goturduk kizimi.. Ben sabaha karsi farkettim atesi var dedim annemle esim alakasi yok normal dediler.Yavrum benim besleneememis birde 39 derece atesi varmis. Hep agladi zaten titredi.. Kuveze aldilar. Atesi dusmus bazi kan tahlileri yapilmis yapilacaklar varmis 1 haftaya sonuclanacakmis. Dusunrbiliyomusunuz en az 1 hafta yok yavrum. Ya bisey olursa ona cok kotuyum cok ozledim napiyodur simdi bensiz orada cildiricam 2 dk gosterdiler sadece yarinda ayni olacakmis kollarima alamicam yavrumu, ne olur dua edin ne olur

Canım benimm çok zor biliyorum inş. En kısa zamanda düzelir yavrun ben de yaşamıştır böyle bi sorun hatırlarsan çok zor çok iyi anlıyorum seni ama düzelecek inan neden 1 hafta suruyomus ki ya ( allah yardimcin olsun yavruna da en kisa zamanda sağlık sıhhat versin allahım esirgesin minigi dualarim sizinle

Cnm çok geçmiş olsun, Allah korusun yavrunu, inşallah en kısa zamanda toparlar. Dualarımız seninle.

Canım canım lütfen sakin ol
Elbet bebeğine bişey olmayacak.
Elbet şu an kızının kollarında olmaması çok kötü... Yaşadığın ızdırabı ancak tahmin edebilirim ama bebeğin ordan iyileşip gelecek lütfen öyle düşün

Allah yar ve yardımcınız olsun
Bebeğine acil şifalar versin inş.

Slm canım gözün aydın allah analı babalı buyutsun inşallah ya sende sezaryen olmuşsun spinal mi yoksa genel anestezi mi ve suan nasılsın beni 1 ay olucak hala ağrım var sende durum nasıl?
Genel anestezi canım ağrım yok bir haftada atlattım sürekli yürüdüm canım

Geçmiş olsun canım dualarım seninle güzel şeyler düşün canım hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına stres yapma sütün kesilmesin tamam duam seninle

MutluBulut_ Canim bebegin hastanedeymis cok üzüldüm kisa zamanda sagligina kavusmasini diliyorum. Allah yardimcin olsun. Kendini üzme bircok bebek sarilik oluyor tehlikeli bir durum inanki degil.

Can'ım dualarım seninle inş çabucak atlatırsınız sen içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…