Kimsecikler yok buralarda herkes elini ayağını çekti buralardan)
Nasılsınız kızlar biz geceleri uyumuyoruz sabah da emzirmek için uyandirmada zorluk cekiyoruz
Siz de durumlar nedir
Amin canım sezeryan zormus gercekten ama bünye ile alakalı da olabilir. Benimle aynı odada aynı gun sezeryan olan biri vardı, ben kıvranırken o yataga rahatca oturup kalkıyo geziniyodu. Bi de bende bir oksuruk oldu ameliyattan sonra, mahvoldum dikişlerin acısından, ameliyatta hortum sokuyolarmış ciğerlere ondan balgam olmuş. Günlerce bitmedi.Şimdi çok şükür iyiyim.
Masallah size de:) Bugun 1 haftalık olduk daha iyiyim sana da gecmiş olsun cok. Inş. Agrıların azalmıştır.Ayy canim çok gecmis olsun içim bi tuhaf oldu simdiBi an kendi acilarimi unuttum
Bebişine de maşallah bizde 4 günlük olduk bugün
Masallah size de:) Bugun 1 haftalık olduk daha iyiyim sana da gecmiş olsun cok. Inş. Agrıların azalmıştır.
Canım Allah bagislasin geçmiş olsunn
Allah bağışlasın :)
Doğumdan önce göğüs ucunda sıkıntı var mıydı?
Şimdi merak ettim. Bu göğüs ucu çıkartıcı dışında kelebek şeklinde ki göğüs ucu koruyucularda işe yarıyormuş diye okudum,inşallah sorun hal olur.
Canım çok geçmiş olsun herkes doğurdu galiba maşallah bebişine deMrb arkadaşlar dun gece 22:30 kizimi kucagima aldim. Sezeryan dogum yaptim. Kizim 2800gr 48cm minnak bisiy. Sezeryan korktuğum gibi olmadi hersey yolunda ve guzel gecti. Bu gecede hastanedeyiz. Yarin insallah evimize gecicez. Rabbim bekleyen herkese hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin.Bu zamana kadar verdiğiniz her türlü destek ve fikir için tesekkurler :)
Mrb arkadaşlar dun gece 22:30 kizimi kucagima aldim. Sezeryan dogum yaptim. Kizim 2800gr 48cm minnak bisiy. Sezeryan korktuğum gibi olmadi hersey yolunda ve guzel gecti. Bu gecede hastanedeyiz. Yarin insallah evimize gecicez. Rabbim bekleyen herkese hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin.Bu zamana kadar verdiğiniz her türlü destek ve fikir için tesekkurler :)
Slm canım bende 28 gün önce sezaryen doğum yaptım Bebeğimi kucağıma almadan kuveze koydular 10 gün kuvezde kaldı şimdi yanımda çok şükür hersey yolunda: ) sen nasılsın son durum ne sende?daisy5 sekerli_seker AGRA @tugder sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker
Listede birsürü hamilemiz vardı, çok azından haber aldık, kimler doğurdu, kimler beklemede, nasılsınız kızlar ???
Bende sezeryan oldum canım bugün 13.gün oldu evet gerçekten hamileyken girenlerden girmeyenler var ne durumdalar acaba
Can'ım hayırlı olsun maşallah
Çok geçmiş olsun gözünuz aydın allah analı babalı buyutsunBen de mecburi sezeryanla olan dogum hikayemi yazayım kızlar yeni kendime geliyorum :)
Cok eglenceli bir dogum degildi açıkcası. 39+3 te rutin kontrole gittik esim ve annemle, kasılmalarım her zamanki gibi var ama agrım yok. Nstye girdim bence hersey yolundaydı, hemsire sonuca bakıp "hmm guZel degil bu sonuc hocaya gosterelim" dedi. Bisey yemedin mi ac mısın dedi oysa yemistim. Hocaya gosterip geldi, dogumun baslamış olabilir diyip beni dogumhaneye aldi. Ben panikledim, hic beklemiyoruz cantamız bile yanımıZda degil. O panikle benim sancılar nstde 180-200 ü vurmaya basladı ama acılma yok. Bir anda bana oksijen ve serum bagladılar, sezeryana alcaz dedi uzman drlar. Kendi dr. İle gorusmeden sezeryanı kabul etmem dedim hoca yanıma geldi. Her kasılma cok siddetliydi ama kasılma anında bebegin kalp atışları gecikiyormuş ve acılma yok dogum daha uzak dedi. Acılma 10 cmye gelene kadar cok vakit gececek bebek buna dayanamayacak gibi gozukuyor diye beni ikna etti. O andan sonra bir anda etrafım sarıldı, "cok acil cok acil nst kotulesti" nidalarıyla ameliyathaneye ucuruldum. Ailemle bile gorusmeme izin vermediler. Spinal istedim vaktimiz yok dediler, neye ugradıgımı şaşırdım. Sonda taktılar kan aldılar, bu arada masanın ustunde ayna gibi bisey var ordan seyrediyorum kendimiBiseyler dokuyolar karnıma, sonra anesteziyi veriyorum dedi doktor. Bir anda nefesim kesildi heryer karardı.
Uyandıgımda keskin acı hissettim ilk sozum cok agrıyo oldu. Sonra odaya goturduler, acı agrı derken bebisim bugun 6 gunluk oldu bile:) Hikayem olumlu olmasa da bu yavru icin deger diyorum simdi ve gunden gune iyilesiyorum
MutluBulut_ çok sevindim gözünuz aydın canım allah analı babalı buyutsun inş normal olmuş ne guzel más size
B BirAnneBirEvlat canım çok geçmiş olsun pes etme sağma ya devam et benimde dogumdan sonra baya kötüydü göğüslerimde süt birikti ama damarlar tikaliymis sagmaya başlayınca anladım o ara uçları bildiğin ayrıldı kabuk tuttu yarım saat sagip 10 ml süt geliyordu düşün inş. Geçer seninkilerde
Kızlar ben fenalardayımmmBiz hastanedeyken büyük kızımın hastalığı ilerlemiş, öksürük, burun akıntısı, kusma. Hiç bişey yemiyor, ilaçlarını içmiyor. Bunun üstüne birde kardeş gelince eve hepten huyu suyu değişti.
Benim göğüsler pert durumda, uçları çok kalın, tam ağzına alamıyor kahverengi bölgeyi. Öyle oluncada ucundan çeke çeke çok kötü yara yaptı. Silikon uçla emzirmeye çalışıyorum ama o da fayda etmiyor, hiç rahatlatmıyor. Ağlaya ağlaya emzirmeye çalışıyorum. Tam boşaltamadıkça göğüslerim taş gibi oldu, sıcak duşa giriyorum, makineyle sağıyorum ama çokta fayda etmiyor sanki. Bir defa toplanmış süt açılmıyor bir türlü.
24 saat bi büyük kızıma bak ateşi çıkmışmı, kustumu, yedimi. Bi küçük kızımı ağlaya ağlaya emzir. Ne emzirmekten fırsat kalıp krem sürebiliyorum, ne yatıp dinlenebiliyorum.
10 kere sezeryan olsam bu kadat etkilemez beni, ameliyatı gözüm zerre kadar görmüyor. Şuan daha berbat haldeyim.
Allah yar ve yardımcın olsun canım
Yanında kalabilecek birileri yok mu?
Bu meme ucu ağrısına ne etki eder ah bilsem de söylesem
Anneme sordum şimdi karbonatlı suyla silsin her emzirmeden önce dedi
İnş şifa verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?