-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kimsecikler yok buralarda herkes elini ayağını çekti buralardan )

Nasılsınız kızlar biz geceleri uyumuyoruz sabah da emzirmek için uyandirmada zorluk cekiyoruz

Siz de durumlar nedir

Hakkaten herkes çekilmiş Burdan. MutluBulut_ naaptı acaba

Aynen bünye ile alakalı.. benim normalde yaram zor iyileşir zaten. Koca kesi ile uğraşımı düşün....
O balgam bende de vardı öksürmemek için ne uğraşlar verdim

Ayy canim çok gecmis olsun içim bi tuhaf oldu simdi Bi an kendi acilarimi unuttum

Bebişine de maşallah bizde 4 günlük olduk bugün
Masallah size de:) Bugun 1 haftalık olduk daha iyiyim sana da gecmiş olsun cok. Inş. Agrıların azalmıştır.

Allah bağışlasın :)
Doğumdan önce göğüs ucunda sıkıntı var mıydı?
Şimdi merak ettim. Bu göğüs ucu çıkartıcı dışında kelebek şeklinde ki göğüs ucu koruyucularda işe yarıyormuş diye okudum,inşallah sorun hal olur.

Mrb arkadaşlar dun gece 22:30 kizimi kucagima aldim. Sezeryan dogum yaptim. Kizim 2800gr 48cm minnak bisiy. Sezeryan korktuğum gibi olmadi hersey yolunda ve guzel gecti. Bu gecede hastanedeyiz. Yarin insallah evimize gecicez. Rabbim bekleyen herkese hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin.Bu zamana kadar verdiğiniz her türlü destek ve fikir için tesekkurler :)

Masallah size de:) Bugun 1 haftalık olduk daha iyiyim sana da gecmiş olsun cok. Inş. Agrıların azalmıştır.

Bugün daha iyiyim her geçen gün iyileşiyorum sanırım

Canım Allah bagislasin geçmiş olsunn

Ben o kelebekten kullanıyorum emzirmek işkence olmaktan bi nebze de olsa azaldı

Canım çok geçmiş olsun herkes doğurdu galiba maşallah bebişine de

Canim saglikla buyusun kizin insallah, tebrik ederim :)

Gözün aydın canım çok sevindim
Allah analı babalı büyütsün bebeğini inş.

Ama acayip kıskandım yaaaa
Bugün 5. Günümüz ve ben hala iyi değilim. Dikişim iltihap olmuş dün gece de hastanedeydik o yüzden
Bi sabah kalkıp şükür bugün iyiyim desem akşama kesin bişey oluyor.

Aaaaa o uç çıkarıcı acayip işe yarıyor canım. Hatta biz başka bir alanda bile kullanıyoruz onu :)
Ama meme ucuna kelebek uç alabilirsin canım.
Bizimki ağzına alıyor ama çekmiyor
Kızımı 3 gün hiç emziremediğim için kelebek uçla emmiyor normal ucu da almıyor. biberonla besliyoruz. Elbette memeyi de tutturmaya uğraşıyoruz hiç pes etmedik ama zorlayacak gibi kızım....

Maşallah kızına
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inş.

Kızlar benim de dün den beri sancim var dün hastaneye gittik 4 dk 1 sancı var ama açıklık yok suyum nisanim da gelmedi bekliyoruz bakalım ama sancılarımin şiddeti artmiyor

Slm canım bende 28 gün önce sezaryen doğum yaptım Bebeğimi kucağıma almadan kuveze koydular 10 gün kuvezde kaldı şimdi yanımda çok şükür hersey yolunda: ) sen nasılsın son durum ne sende?

Bende sezeryan oldum canım bugün 13.gün oldu evet gerçekten hamileyken girenlerden girmeyenler var ne durumdalar acaba

Slm canım gözün aydın allah analı babalı buyutsun inşallah ya sende sezaryen olmuşsun spinal mi yoksa genel anestezi mi ve suan nasılsın beni 1 ay olucak hala ağrım var sende durum nasıl?

Kızlar ben fenalardayımmm Biz hastanedeyken büyük kızımın hastalığı ilerlemiş, öksürük, burun akıntısı, kusma. Hiç bişey yemiyor, ilaçlarını içmiyor. Bunun üstüne birde kardeş gelince eve hepten huyu suyu değişti.

Benim göğüsler pert durumda, uçları çok kalın, tam ağzına alamıyor kahverengi bölgeyi. Öyle oluncada ucundan çeke çeke çok kötü yara yaptı. Silikon uçla emzirmeye çalışıyorum ama o da fayda etmiyor, hiç rahatlatmıyor. Ağlaya ağlaya emzirmeye çalışıyorum. Tam boşaltamadıkça göğüslerim taş gibi oldu, sıcak duşa giriyorum, makineyle sağıyorum ama çokta fayda etmiyor sanki. Bir defa toplanmış süt açılmıyor bir türlü.

24 saat bi büyük kızıma bak ateşi çıkmışmı, kustumu, yedimi. Bi küçük kızımı ağlaya ağlaya emzir. Ne emzirmekten fırsat kalıp krem sürebiliyorum, ne yatıp dinlenebiliyorum.

10 kere sezeryan olsam bu kadat etkilemez beni, ameliyatı gözüm zerre kadar görmüyor. Şuan daha berbat haldeyim.

Çok geçmiş olsun gözünuz aydın allah analı babalı buyutsun

MutluBulut_ çok sevindim gözünuz aydın canım allah analı babalı buyutsun inş normal olmuş ne guzel más size
B BirAnneBirEvlat canım çok geçmiş olsun pes etme sağma ya devam et benimde dogumdan sonra baya kötüydü göğüslerimde süt birikti ama damarlar tikaliymis sagmaya başlayınca anladım o ara uçları bildiğin ayrıldı kabuk tuttu yarım saat sagip 10 ml süt geliyordu düşün inş. Geçer seninkilerde

Canım benim ilk kızımda da böyle olmuştu, aylarca çektim, bi ağız tadıyla emziremedim yavrumu. Bunda durumumu bildiğim için önceden bütün kremleri yazdırdım doktoruma, doğum öncesi sürmeye başladım. Hastane çantamda ayrı bir çanta yaptım, göğüs kalkanım, silikon uçlarım, pompam, kremlerim ne varsa koydum hepsini. Ama yine fayda etmedi. Pes etmiyorum, sağdığım sütleri biberonla verince beni emmeyi bırakır ona alışır diye silikonu bile bıraktım. Silikonsuz emzirmeye zorluyorum ki memeye alışsın unutmasın diye. Ama yok böyle bi acı ya, resmen çocuğun gözünün içine içine bakıyorum emzirme saati gelecek uyanacak diye. Az daha uyusun nolur diye yalvarıyorum. Dün hastanede sağım yaptılar ordaki makineyle, dünden beri evde devamlı sağıyorum, duş alıyorum ama dediğin gibi çok çıkmıyor, bi defa birikmiş süt tıkanmış heralde. Rahatlayamıyorum.

Allah yar ve yardımcın olsun canım
Yanında kalabilecek birileri yok mu?

Bu meme ucu ağrısına ne etki eder ah bilsem de söylesem
Anneme sordum şimdi karbonatlı suyla silsin her emzirmeden önce dedi
İnş şifa verir

Canım nette de karbonatlı suyu hiç önermiyor. Çok etkiliymiş, yara olan deriyi soyup daha kötü yapıyormuş.

Annem yanımda canım ama kızım hasta olunca bana yapışıyo resmen. Bide şimdi kardeş geldi, hiç benden ayrılmak istemiyo. Ne anane, ne dede, ne baba, kimseyi istemiyor. Bende yanımdan uzaklaştırmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…