Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    43
Bugün kontrole gittim ama heyecandan kaç haftalik olduğunu sormayı unuttum doktorda söylemedi söylediyse de kalp atışi dinlemekten heyecandan duymadım son regl tarihim 28 Şubat uygulamaya göre 8+4 ama ultrasonda yazmıyor galiba ben bulamadım haftasını
canım hayırlı olsun ultrason kağıdında yazar kaç haftalık olduğu başka görüntü varsa elinde CRL yazan bir ibare olur onun altında genellikle yazar haftası yada usg görüntüsünün üstünde

Kızlar günaydın. Kontrole gideceklere mutlu haberler almalarını diliyorum. Size çok kendimce önemli bir sorum var. Benim evde lazer cihazım vardı. Yüzüme kendim ayda bir yapıyordum. İyi de geliyordu. Hamile kaldıktan sonra bıraktım doğal olarak. Ve sabah ayna da fark ettim. İnanılmaz tüylenmiş yüzüm ve sanırım hormonlardan da iyice yoğunlaşmış,uzamış tüyler. Ne yapabilirim ? Bana bir çözüm sunacak olan var mı?

Kızlar günaydın🥰♥️ kendi doktoruma cts gidicem ama bazı sebeplerden bugun burdaki hastaneye gittim hsbdjdjd pimpiriklik diyincede ben shdjdjd 🤣 buda bebişimm🥹♥️ cok hareketliydi ya hsjdjd keremde böyleydi erkek gibi hissettm dhdnd

Eklentiler

• E0EBE1E3-A695-4D51-B0B0-D253746F93D2.webp
    E0EBE1E3-A695-4D51-B0B0-D253746F93D2.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar günaydın. Kontrole gideceklere mutlu haberler almalarını diliyorum. Size çok kendimce önemli bir sorum var. Benim evde lazer cihazım vardı. Yüzüme kendim ayda bir yapıyordum. İyi de geliyordu. Hamile kaldıktan sonra bıraktım doğal olarak. Ve sabah ayna da fark ettim. İnanılmaz tüylenmiş yüzüm ve sanırım hormonlardan da iyice yoğunlaşmış,uzamış tüyler. Ne yapabilirim ? Bana bir çözüm sunacak olan var mı?
Canım yüze jilet öneremeyeceğim için tek yol ağda sanirim baska bid çözm yok gibi🥲🥲🥲🥲🥲 oda acır ama

Kızlarr fetal dna sonucum geldi :) çok şükür sağlıklı bir oğluşum oluyor 🥹🥹
canımm tebrik ediyorum sağlıkla gelsin oğluşun 🧿🌸 ne güzel haberler yaa erkek bebişkolarımız çoğaldıııı

Kızlar birşey danışmak istiyorum açıkçası çok derin araştırmadım. Yarın doktora gideceğim muhtemelen artık o da soracak.
Çoğunuz fetal testi yaptırdınız.
Ben bireysel olarak bir rahatsızlık durumu var isede gebeliğimi devam ettirmek isterim kürtaj yaptırmam o yüzden fetal testi yaptırmamaya daha yakınım. Bir olumsuzluk durumunda gebeliğimin kalan kısmını da stresli geçirmek istemediğimden böylesi daha yakın geldi.
Sizi test yaptırmaya nasıl karar verdiniz, karar verme sebepleri bana yatkın gelirse yaptırmaya da okeyim bununla ilgili görüşlerinizi merak ediyorum.
canım ben bundan önceki gebeliğimde yaptırdım bunda yaptırmadım ama tüp bebek olduğu için embriyo aşamasında genetiğine bakıldığı için yaptırmadım. Herkesin görüşü farklı tabii ama ben kesinlikle çok önemli olduğunu düşünüyorum sonuçta dünyaya bir can getiriyoruz ve herkes sağlıklı olmak ister bir ihtimal bile varsa bunu öğrenip önlem almak o çocuğun da geleceği için çok kıymetli diye düşünüyorum ille de doğsun ne olursa olsun diye düşünmek bana nacizane çok yanlış geliyor. Ancak herkesin de fikrine saygı duyarım 🙏 ben 3 defa opu yaptırdım sonuncusunda sağlıklı embriyoyu buldum %50 şansı olan iki tane trizomi 22 iki tane mozaik embriyomu imha ettirdim çünkü benim onun sağlıklı yaşam hakkını olasılık bile olsa elinden almaya hakkımın olmadığnı düşünüyorum. Sonuç olarak tercih ailenin tabiiki 🤗

Yaaaaa 🥰 benim göbeğim bundan daha büyük ama kabızlıktan ve şişlikten ahahhahha😅 2 gündür tuvalete gitmiyorum maalesef
canım bende kabızlık sorunumu kefir ve kuru erik ile çözdüm çok iyi geliyor tavsiye ederim akşam 22.30 gibi tüketiyorum güzel yumuşatıyor duphaston içtim çok tatlıydı bıraktım erik ve kefir ile devam ediyorum düzene girdi

Kızlar bu 12. Haftada başladığım ocean mummy denen takviye benim cildimi mahvetti alnım çenem sivilce içinde. Aynı durumu yaşayan var mı? Siz hangi takviyeleri kullanıyorsunuz
canımm ben elenatal 2 kullanıyorum ve hiçbir yan etkisi olmadı araştırabilirsin çok kapsamlı

kızlar ben bilkent şehir hastanesinde pazartesi günü 2'li tarama yaptırdm kan sonucu bugün baktığımda çıkmış 2 gün olmadı. Bu doğru olabilir mi, bu kadar kısa sürede mümkün mü? PAPP-A ve FREE BETA HCG VAR. rapor ektedir diyor ama gözükmüyor. sadece bu iki sonuç mu geliyor

kızlar ben bilkent şehir hastanesinde pazartesi günü 2'li tarama yaptırdm kan sonucu bugün baktığımda çıkmış 2 gün olmadı. Bu doğru olabilir mi, bu kadar kısa sürede mümkün mü? PAPP-A ve FREE BETA HCG VAR. rapor ektedir diyor ama gözükmüyor. sadece bu iki sonuç mu geliyor
Çok başka bir şey soracağım, kaç saat sürdü işlemler? Bilkent’e gidesim var ama gözümde büyüyor. Kaçta çıkabildiniz?

Veet in yüz için özel ağda bantları varmış. Şimdi baktım da. Mecbur ondan yapıcam artık. Ya yüzümde normal tüy vardı. Gebelikten sonra inanılmaz coştu hormonların etkisiyle 😬 neyse Allah beterinden korusun. Çözeceğiz artık 🙄

Veet in yüz için özel ağda bantları varmış. Şimdi baktım da. Mecbur ondan yapıcam artık. Ya yüzümde normal tüy vardı. Gebelikten sonra inanılmaz coştu hormonların etkisiyle 😬 neyse Allah beterinden korusun. Çözeceğiz artık 🙄
Geçen burda Simay Braun yüz epilatörü önerdi ben de onu aldım bi bakın isterseniz işinize yarayabilir

Kızlar günaydın🥰♥️ kendi doktoruma cts gidicem ama bazı sebeplerden bugun burdaki hastaneye gittim hsbdjdjd pimpiriklik diyincede ben shdjdjd 🤣 buda bebişimm🥹♥️ cok hareketliydi ya hsjdjd keremde böyleydi erkek gibi hissettm dhdnd
Günaydın kızlar🌸 herkesten güzel haberler, bol fotilerin olduğu gün olsun
Ben de erkek gibi hissettim sağlıkla gelsin

Çok başka bir şey soracağım, kaç saat sürdü işlemler? Bilkent’e gidesim var ama gözümde büyüyor. Kaçta çıkabildiniz?
randevu aldım ama ben perinatolojiden aldım daha iyi ilgilenirler diye oradaki giren hastalar çok uzun süürüyor hiç gerek yokmş, sadece kadın doğumdan randevu almanız yeterli ultrasonu hemen yaptılar kanda 2 gün sonra çıktı ama 2 gün sonra çıkmasıda normal deil sanki hiç duymadım 2 günde çıkan :(

Günaydın herkese 🌺 sağlıklı günlerimiz olsun inş 🙏
Benim lekelenme tam bitti derken yine az az başladı? Hala lekelenen var mı ? Ama cinsel ilişki sonrası falan değil, böyle sebepsizce??
Allahtan dr kontrolüm var bugün bebişimi göreyim de rahatlıyatım 🦋

randevu aldım ama ben perinatolojiden aldım daha iyi ilgilenirler diye oradaki giren hastalar çok uzun süürüyor hiç gerek yokmş, sadece kadın doğumdan randevu almanız yeterli ultrasonu hemen yaptılar kanda 2 gün sonra çıktı ama 2 gün sonra çıkmasıda normal deil sanki hiç duymadım 2 günde çıkan :(
Canım abdominal ultrason ile bakılıyor değil mi

Perinatoloji çok ilgisiz bence orada.
Internette 1-2 gün içinde çıkabilir yazıyor. Bir sıkıntı yok bence :) stres olmayın boşuna

Merhabalar bende de aynı problem var ağdayla alıyorum acıtıyor ama en azından inceltiyor

Kızlar günaydın🥰♥️ kendi doktoruma cts gidicem ama bazı sebeplerden bugun burdaki hastaneye gittim hsbdjdjd pimpiriklik diyincede ben shdjdjd 🤣 buda bebişimm🥹♥️ cok hareketliydi ya hsjdjd keremde böyleydi erkek gibi
masallah bebise ne guzel cikmis fotosu 😍 kac haftalik? tahmini biseyler soylemedimi

Back
X