-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
merhaba canım, kaç zamandı aklımda sen varsın, acaba nasıl oldu deye. Geçmiş olsun cnm, gaz sorunu çok zor grupta da var gazlı kolik bebekler ama onların sorunları bitti. İnşallah sizinkide en ksıa zamanda biter. grup dağılmadı aslında vvatsapda grupumuz var, ordan daha kolay olur.

İnşallah biter canım çok şey söylediler ama geçmedi ben artık 6. ayı bekliyorum :) neler kaçırmışım neler herkes var mı grupta

Kızlar bebeği diş çıkaran var mı????

İnşallah biter canım çok şey söylediler ama geçmedi ben artık 6. ayı bekliyorum :) neler kaçırmışım neler herkes var mı grupta
9kişi var, eskilerden de sonra gelmelerden de :)) sen napıyosun? Çalışmıyosum demi? Ben artık işe çıktım :/

9kişi var, eskilerden de sonra gelmelerden de :)) sen napıyosun? Çalışmıyosum demi? Ben artık işe çıktım :/
Ne güzel devam etmişsiniz konuşmaya ben fırsat buldukça bakayım yazayım dedim ama kimse uğramıyo galiba
Ben işten ayrıldım bu beyefendiyi bırakamadım :) en az bir yıl çalışmayayım diyorum bakalım idare ettiğimiz yere kadar artık

bazen uğruyoruz, bi haber aldığımızda :) öyle daha kolay 9 bebiş beraber büyüdü biliyormusun :) sen müsait olunca uğra da haber alalım senden, aktiflerden bir sen yoksun

bazen uğruyoruz, bi haber aldığımızda :) öyle daha kolay 9 bebiş beraber büyüdü biliyormusun :) sen müsait olunca uğra da haber alalım senden, aktiflerden bir sen yoksun
Valla ne güzel canım ya inşallah bundan sonra tekrar dönetim sahalara eee grubu kim kurdu benide alın 10 bebiş olsun :)

Beni unutmussun bile bende yokum borakup gittinoz

unuturmuyuz seni hiç, hep ismin geçiyor grupta, sen gelemedin ama bilmem fark ettinmi sen yazdığında uğruyoruz buraya bebğin nasıl? inşallah iidir,
Oyy canimm :) hep yazayim ben o zaman :) iyi cok sukur uyutnaya calisiyorum. Senin minigin nasil :)

herkese çok çok selamlar,duygulandım yaaa hamile kaldık onun heyecanı yok doğum telaşı derken hepimiz sağlıkla doğurduk,bebelerin dişlerinden konuşuluyor,hepinizi çok özledim ara ara bakıyordum bir şey yok what upp grubu ne zaman kurdunuz,benim bebek hiç yatmadığından bir de çalışmaya başladım hiç giremez oldum,kızım maşallah çok iyi gaz maz sorunuda yok ama yatmıyor tam düzene gircek gibi oldu şimdi diş sorunumuz var kaşınıyor kabardı huysuz,buraya en son doğum hikayemi yazmıştım :) ne günlerdi ama :)

Selamm nasilsin :) benim kizimda ayni bastan beri en buyuk sorunumuz gaz ve uykuydu gaz gitti cok sukur uyku sorununuz hala bizimle :/ sukurler olsun ya :)

Slm kızlar Nasılsıniz bebekler nasıl ek gıdaya gectinizmi neyle başladınız neler veriyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…