-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Anlafim canim hani sen hic elleme diye dedim :)

evet gerçekten de öyle ne yaşayacağını bilince... bebekte o kadar aşağıya indi ki bekler mi bilmiyorum

Benim de kasılmalarım var cnm önce her kasılmada başladı mı acaba diyorum senin benden sonra mı önce mi hazırlıklar ne alemde

Gözünaydın Can'ım tarih netleşmiş birgün öncesi çok heyecanlı oluyor
Tarih belli olunca iyice heyecan başladı bi de korkularım azaldı kızıma kavuşma isteğim daha da arttı korku falan kalmadı neredeyse inşallah ameliyata da bu moralle girerim sen nasılsın toparladın mı

Benim de kasılmalarım var cnm önce her kasılmada başladı mı acaba diyorum senin benden sonra mı önce mi hazırlıklar ne alemde
Ayın 15 inde canım benimde sezeryan hazırlıklar tamam bebişimiz ne zaman isterse gelebilir :))

Cnm mastit olmazsın merak etme. Südün hemen çoğalmıyor. Mastit olması için südünün bol olup, göğsünü yakmalı ve taş gibi olması gerekiyor. Elini dokdumdurduğumda çok acıması gerekiyor. Hiç bir şey yapma krem sür yeter. O memeler artık senin değil, o yüzden rahat bırak onları

Kızlar göğüs yarasına yeni bişey öğrendim gorumcemde çok faydalı olmuş ayva çekirdeğini suyla jel kıvamına getirip sürmüş hiç yara olmamış aklımızda olsun
Hepinize göğüs ucu almağı öneririm, o zaman göğüs ucu yara olmuyor, olsa da pek acıtmıyor. Benim bir göğüs ucum yok, o yüzden kullandım ama öbürü de yara olmaya başlayınca here ikisnde göğüs ucu kullandım. Rahat emziriyorsun yoksa canını çok yakıyor. Çok pahalı almağa da gerek yok, eczanede satılan bebedor aldı eşim, sorun da olmadı

Cnm tebrik ederim, Allah korusun bebişini de seni de

kızlar sanırım 22 -25 i gibi doğum olacak 2. sezaryen ama endişeliyim

Canım hani neler yaşayacağını biliyorsun o yüzden korkuyorsun ama aklından atmaya çalış bebişini de stres etme

Anlafim canim hani sen hic elleme diye dedim :)

Yok canım daha ellemiyom

Hmmm aman bişey olmasın canım

Zaten daha bıraktım bişi yapmıyom korkudan

Bir göğüsten süt geliyorsa öbüründen de gelecek demek değil. Merak etme. Doğumdan sonra ilk 2 gün süt geldiyini sanıyorsun ama 3. Gün gerçek süt geldiğinde anlıyorsun her şeyi. Göğüsün bi sızlıyor sıcaklıl geliyor, süt olduğu için taş gibi oluyor. Bebiş de ilk günler boşaltamıyor, çeneleri yoruluyor tırtılların,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…