Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Kızımda 12 kilo almıştım totalde . Şimdi baştan beri 12-13 aldım . Daha 7-8 hafta var . Ama dert etmiyorum yeterki sağlıkla doğsunlar . Kilo zaten gidiyor bunların çoğu ödem . Hiç düşünmeyin kızlar . Ama sağlıklı beslenmek de önemli karbonhidrat çok tüketmemek lazım hem kendi sağlığımız hem bebek için .

Neden yapamıyorlar? Perinatologlar yapar canım.
doktor resmen inatlaştı yapmıyacam da yapmayacam başından beri takip olduğum doktor da aynı şekilde. Sezeryana ciddi anlamda yasak geldi sanırım doktorlar yapmaya da korkuyor mu artık ben anlamadım kendi kendime bu yorumu çıkardım. Özelde devam etme kararı aldım zaten bugün gittiğim doktor daha yapıcı konuştu zaten Sezeryan gerekirse yaparız sen merak etme dedi .inanın ki çocuğumu kaybetmekten korktum anneyi de bebeği de yok Sayan bi sistem var şu an

Hayatımın hiç bir döneminde çok kilolu olmadım üniversite zamanı bir iki sene balık etli olduk diyebilirim zaten profesyonel sporcu değilim ama 10 yıldır falan ağırlık sporu yapıyorum ama öyle çok aşırı kaslı iri bir insan değilim minnak biseydim hamile kalmadan önce 1.60 boy 52 kilo Max. Oda şimdi 65 hayatımda gördüğüm en fazla kilo 56 olmuştu o yüzden şimdi 65 olmak zoruma gidiyor bide diyorum ya cidden benimkisi normal değil kilo takıntısı yani hamileligim boyunca rahat rahat aman hamileyim deyip ağız tadıyla bişey yiyemedim 😀
Evet sen fazla takıntı yapıyorsun ama zaten gelip geçici o kadar takma bende bi ara 60 kg olmuştum hayatımda aldığım en çok kilo oydu 1.68 boyum sonra diyetle 55/53 arası oldum çok iyi hissediyordum kendimi şu an 71.7 yim düşün yani 60 la hamile kaldım çok zor 😂 bende yiyemedim zaten o daha çok üzüyor yesem kilo alsam neyse onu da yapamadım😂

Kızlar zaten çok az kilo almışsınız neyi problem ediyorsunuz inanamıyorum bu yazdıklarınıza 🙈🙈🙈🙈 7-8 kilo alıp rahatsız olmak da şov bence 😅😅😅
Ben iki hafta öncesine kadar 10 kilo almıştım iştahımda çok açık tartılmıyorum saldım yani yapacak bişe yok🙈🙈🙈🙈

Düzleştirdikten sonra tavsiye az uzaktan sprey sık yada sabitleyici kullan yoksa saçlarından hiç bir şey kalmıyor :) sanki uykudan kalkmış gibi oluyor yaşandı o yüzden bu sefer önlemimi bende baştan alacağım kurdum şimdiden kendimi odaya gelince direk bakım çantasını alıp kendime bakacağım diğer doğum fotolarım da savaştan çıkmış gibiydim odada hehehehe
bu sefer tecrubemi daha guzel konularda kullanacagim diyorsun, cok mantikli🤗🥰

Kızlar zaten çok az kilo almışsınız neyi problem ediyorsunuz inanamıyorum bu yazdıklarınıza 🙈🙈🙈🙈 7-8 kilo alıp rahatsız olmak da şov bence 😅😅😅
Ben iki hafta öncesine kadar 10 kilo almıştım iştahımda çok açık tartılmıyorum saldım yani yapacak bişe yok🙈🙈🙈🙈
Kız 11 kilo aldım ben keşke 7/8 olsa neyse 😂😂 bende saldım zaten artık yapacak bir şey yok 😂

Bugun perinatalog kontrolum vardi. Suyum ust sinirdaydi. Abartan biri degilim ama ekstra dikkat ettim diyetime. Saglikli beslendim. Meyveyi baya azalttim, cikolatayi azalttim. Yedigim de bir parcacikti da neyse 😁 suyum normallesmis. 2 haftalik diyetle normale doner genelde dedi doktor. Su fazlasi olan arkadaslar icin paylasmak istedim🤗

Hayatımın hiç bir döneminde çok kilolu olmadım üniversite zamanı bir iki sene balık etli olduk diyebilirim zaten profesyonel sporcu değilim ama 10 yıldır falan ağırlık sporu yapıyorum ama öyle çok aşırı kaslı iri bir insan değilim minnak biseydim hamile kalmadan önce 1.60 boy 52 kilo Max. Oda şimdi 65 hayatımda gördüğüm en fazla kilo 56 olmuştu o yüzden şimdi 65 olmak zoruma gidiyor bide diyorum ya cidden benimkisi normal değil kilo takıntısı yani hamileligim boyunca rahat rahat aman hamileyim deyip ağız tadıyla bişey yiyemedim 😀
Ben sizi cok iyi anliyorum. Ben de oyleyim. Son bir aydir suyum da fazla olunca en iyisi iyice saglikli besleneyim dedim, kilo almadim bu sekilde de cidden uzerimden yuk kalkti. Verecegimi biliyorum ama kafama takiyorum iste. Emzirirken de cok abartilmazsa kilo verilir, cidden veriliyor🤗 ama oyle abarta abarta beslenmeden.

bu sefer tecrubemi daha guzel konularda kullanacagim diyorsun, cok mantikli🤗🥰
Gerçekten bu konuda kendimi gazlıyorum inşallah sorunsuz atlatırım çünkü eski fotolara bakınca kızmıştım kendime zaten dogum sonrası şişlik oluyor koca burun filan🤣😂🤣 dedim bu sefer odaya gelince kendime bakcam giyincem filan 🤲 inşallah uygularım

Kızlar dün 3 doktor dolaştık herkes Sezeryan olman lazım ama ben yapamam diyo ne yaşadık size anlatamam bugün başka bi doktora gitcez dua edin bana nolur artık karşımıza iyi insanlar çıksın rezil ettiler gebeliğimi ya 😢
Canım benimde riskli gebelik kesinlikle normal doğum yapamam plasenta previa var çünkü senin durumun nedir ? Devlet hastanesi de bana sezeryan dedi mecbur sen nereye gittin özele mi ?
Ankaradan İstanbula geçiyorum şimdi hiçbir aşamada rapor istenmedi ama karnım çok büyük değil onu da göz önünde bulundurmak lazım.
Benimde aşırı büyük değil inşallah bana da sormazlar 🤭☺️ çok sevindim rahat gitmenize

doktor resmen inatlaştı yapmıyacam da yapmayacam başından beri takip olduğum doktor da aynı şekilde. Sezeryana ciddi anlamda yasak geldi sanırım doktorlar yapmaya da korkuyor mu artık ben anlamadım kendi kendime bu yorumu çıkardım. Özelde devam etme kararı aldım zaten bugün gittiğim doktor daha yapıcı konuştu zaten Sezeryan gerekirse yaparız sen merak etme dedi .inanın ki çocuğumu kaybetmekten korktum anneyi de bebeği de yok Sayan bi sistem var şu an
Devlette böyle oldu demek ki canım. En güzeli o zaman özel hastane ile devam etmen olacak. Sonucta bebekler için hangi doğum en iyisi olucak ise o olmalı.
Bebeğin nasıl canım? Kaçınci hafta doğum düşünüyor doktorun? Benim ki erken gelmez ise 37. Hafta gibi düşünüyor.

Kızlar bebeklere emziği me zaman vermek lazım? Doğar doğmaz mı verliyor ya da 2 ay sonra falan mı? Bebeğin emzik tutmasını çok istiyorum geç kalmak istemiyorum

Kızlar bebeklere emziği me zaman vermek lazım? Doğar doğmaz mı verliyor ya da 2 ay sonra falan mı? Bebeğin emzik tutmasını çok istiyorum geç kalmak istemiyorum
Valla benim genel duyduğum hastanede verilirse hemen alışırmış falan ben emzik çok seviyorum bebeklerde alıştırmak istiyorum bide tabi durması için de büyük olanakmis hastanede hemşireler kiziyous vermeyin diye ama bebe benim benim bebem 😀 ben vermek istiyorum kizarsalar kizsinlar 😀

Back
X