-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Ben gectimiz sali gunu gittim ozman almadi cati muaynesi yapti. Bide 14unde gidicem bakalim nts yapcakmi

Benide cati muaynesi etmedi daha. Pazartesi yapacak olsa soylermiydi acaba :/
Kızlarrrrrr doktorum bana sezeryan tarihi verdi 19 ekim 2016 Çarşamba günü Doğum olacak Allah'ın izniyle son 11 gün kaldı darısı başınıza
Hadi gozun aydin erkenci olmazsa minigin gunun belli artik :))

birazda merakından geliyolar canım sanki son zamanda
Dimi sanirim ondan yoksa onca zaman gelmeyip simdi gelmek istemeleri tuhaf :)

Benide cati muaynesi etmedi daha. Pazartesi yapacak olsa soylermiydi acaba :/

Hadi gozun aydin erkenci olmazsa minigin gunun belli artik :))

Dimi sanirim ondan yoksa onca zaman gelmeyip simdi gelmek istemeleri tuhaf :)
ben öyle düşünüyorum senin son durumuna bakmak bebeğe yaptığın hazırlıklar :)

Günaydın canlar
Biz kaldık biz : )

Bişi dicem kızlar size
Şimdi benim sol göğsümden özellikle de son günlerde daha fazla olmak kaydıyla az az süt geliyor. Dikkat ediyordum sağ göğsümden gelmiyordu... Bikaç haftadır da bakıyorum tam bu süt gelen uç var ya orada beyaz uçlu sivilce olmuş duruyor öyle.
Dün akşam kafama takıldı netten bakayım dedim süt kanalı tıkanmasımıydı bişey işte.... Resimleri de gördüm aynı bende olan gibi. Sıkın uç açılsın filan denmiş ve sürekli sağılması gerektiği yazılmış yoksa mastite çevirir filan ki ben sağamam ama ucunu sıktım.
Şimdi ucu yara oldu gibi... Ya şimdi sağ göğsümden süt gelmezse nolcak
Çokta oynamak istemiyorum Doğum sancılarına yol açar diye korkuyorum

Sağol canım

Benim aslında Bi iş bahane oluyor kalkmak zorunda kalıyorum pc başından. Kapatınca gidiyor

Ve biz hakkaten doğuramıcaz

Kizlar biliomusunuz ben hic ntsye girmedim daha. Siz kendinizmi istediniz ?

Yok canım direk hoca haftaya gel NST ye git dedi. Muayene faslımız bitti çünkü bizim... İşin garibi ben de çatı muayenesi olmadım.
Bu NST de bile hoca akşam sabah sancın gelir, su gelir hemen doğumhaneye geliyorsun ve beni arıyorsun dedi...

Kızlarrrrrr doktorum bana sezeryan tarihi verdi 19 ekim 2016 Çarşamba günü Doğum olacak Allah'ın izniyle son 11 gün kaldı darısı başınıza

Hayırlısı olsun canım da bence sen o tarihe de kalmıcan gibi : )

Canm sağlık ocagindaki ebenin bi ara sor istersen evet hamileyken ara ara süt geliyor diyorlar ama sağanak kadar süt indiğini senden duydum öyleyse de en azından sagip saklarsin boşa gitmemis olur hemde rahatlarsın hmm bi de sıcak havlu ısıtip koyduğunda da sütü indiriyormus mastitse onuda deneyebilirsin degildir inş. Çok da oynama hem dogumu tetiklemesin hem de daha fazla yara olmasın geçmiş olsun

ben öyle düşünüyorum senin son durumuna bakmak bebeğe yaptığın hazırlıklar :)
Dogru :))

Benimde 2 gogsumde beyaz kurumus kabuk gibi biseyler var sanki sut kurumus gibi. Ama dokunmayin diyr okumustum bi keresindr :/ ilk sutun bebrgin icmesi daha iyi degilmi hem sagdikcada grlir surekli sagman gerekir dokunma bence :/

Sağnak halinde değil gelen süt canım.Tam damla şeklinde de değil. Ama devamlı olarak sol göğsümden iniyor süt....
Sağdan hiç inmiyo işte. Olmadı hafta içi dermatoloğa mı gitsem. Sağ sürekli de diyemez ki....
İnş. tıkanmaz yaaaa

Selen_Ay şimdi bi yerde denk geldi havlu koymayın. Diyorlar ılık duş daha iyi olabilir

Son bir aydır hergün duş alıyordum diyemicem ama bundan sonra hergün giricem duşa. Öncesinde görmemenin sebebi sıcak diye sürekli duşa giriyordum ya ondandı belkide......

Dogru :))

Benimde 2 gogsumde beyaz kurumus kabuk gibi biseyler var sanki sut kurumus gibi. Ama dokunmayin diyr okumustum bi keresindr :/ ilk sutun bebrgin icmesi daha iyi degilmi hem sagdikcada grlir surekli sagman gerekir dokunma bence :/

İlk sütü bebeğin içmesi tabiki iyi canım da geliyor işte buna yapabileceğim bişey yok ki.....
İnş kızıma da kalır yani sonuçta bebekli anneninki kadar gelmiyor süt...

Tek sıkıntım sağ göğsüm tıkanmaz inş............

dgsvnn cnm eğer ağrı eşiyin yüksekse alma derim, zaten ona doğum sırasında karar veriyorsun. Dayanamıcak gibi geliyorsa al ki enerjin kalsın doğuma. Ben pek sportiv birisi değilim, karın kaslarım güclü değil, ondan da zorlanmış olabilirim. Bendr yan etkisi olmadı şükür, çok iyiydi anestezi uzmanı.
Selen_Ay cnm göğüsn taş gibi mi? Yoksa her zamanki gibi yumşak?

Canım ya ben cok kurcalamamanı öneririm internette cok faydali bilgiler oldugu gb laf kalabaligida cok fazla var. Gogus kremi sursen daha iyi olmazmi yara olduysa hem kapatir gibi.
Banada hic nts demiyor anlamadimki

@ouixx

Merhaba canim, hosgeldin aramiza..
Konusmalarimizi okumanin seni rahatlatacagini dusunuyorum :))
Akisina birak ne olacak nasil olacak diye dusunme. Sen ve bebegin icin saglikli olan ne ise o olsun insallah.

Yok canım Allahtan sertlik yok, her zamanki gibi...
Dün o sivilceyi sıkınca sıvı geldi ucundan şükür ama şimdi biraz yara gibi, işte çokta oynamaya korkuyorum...

Canım ya ben cok kurcalamamanı öneririm internette cok faydali bilgiler oldugu gb laf kalabaligida cok fazla var. Gogus kremi sursen daha iyi olmazmi yara olduysa hem kapatir gibi.
Banada hic nts demiyor anlamadimki

Canım ben kaç aydır göğüs kremi sürüyorum zaten. Hergün değil ama uçlarını kuru gibi gördüğüm her an....
İşte bi tek sıktım daha da bişey yapmıyorum yapamıyorum korkudan. Doğumu tetiklemesin ya da başka bişey olmasın yanlış bişey yapmayım diye...

Gözünaydın canim, sagsaglim gelsin bebegin

hayır

lı olsun canım darısı bize bende epidural sezeryan düşünüyorum.

Senin bilgin var mi peki canim epidural sezeryan hakkinda.

Aslinda doktoruna sorsan yardimci olamazmi belki önerebilir biseyler yada saglik ocagina gidip gostersen pazartesi

Kızlar göğüs yarasına yeni bişey öğrendim gorumcemde çok faydalı olmuş ayva çekirdeğini suyla jel kıvamına getirip sürmüş hiç yara olmamış aklımızda olsun

Selam kızlar

Epidural sezeryanı sormuşsunuz benim ağrı eşiğim düşük heralde yeni yeni ayaklandım ben bazıları 2 günde kendine gelirmiş doğumun başında anestezi uzmanı geliyor sırtının aşağısına soğuk birşey sürüyor sonra iğneyi vuruyor o esnada ağrı oluyor sonra yatırıyorlar uyuşmayı bekliyorlar 20 dakika sonra uyuştum o ara sonda takıldı en korktuğum şeylerden biriydi birşey hissetmedim sonra başladı 2 dakika sonra kızımın sesini duydum ondan sonra dikiş işlemleri başladı ben acı değil ağrı hissettim oda çok değil işte sonrası 8 saat sonra falan ayağa kaldırıp yürüttüler bu kısım sıkıntılıydı sonra alışıyorsun zaten umarım normal doğum yapabilirsiniz daha çabuk ayağa kalkarsınız

Gözünaydın Can'ım tarih netleşmiş birgün öncesi çok heyecanlı oluyor

solmez tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün
Selen_Ay benimde sağdakinde sivilce gibi bişey çıkmıştı sonra lansinoh sürdüm yaraya dönüştü o aralar bendede birkaç damla süt geliyordu ama hiç elimi sürmedim doğumu hızlandırır diyorlar hep maşallah sütün geliyor bebişin hemen emer bence kötüyü düşünme tıkanmaz kanallar

Aslinda doktoruna sorsan yardimci olamazmi belki önerebilir biseyler yada saglik ocagina gidip gostersen pazartesi

Önce sağlık ocağına gideyim olmadı dermatoloğa giderim artık. Şimdi acıyor da...

O sivilce çıkan yerden hiç gelmiyor süt canım ondan şüphelenip bakınmıştım ben de zaten. Başlarda dokunmadım ama dün meraklanıp araştırınca sıktım.
Zaten lansinoh u da sürüyorum ben, sürekli yumuşak tutmaya çalışıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…