- 8 Ekim 2012
- 16.938
- 9.114
- 448
Ben gectimiz sali gunu gittim ozman almadi cati muaynesi yapti. Bide 14unde gidicem bakalim nts yapcakmi
Hadi gozun aydin erkenci olmazsa minigin gunun belli artik :))Kızlarrrrrr doktorum bana sezeryan tarihi verdi 19 ekim 2016 Çarşamba günü Doğum olacak Allah'ın izniyle son 11 gün kaldı darısı başınıza
Dimi sanirim ondan yoksa onca zaman gelmeyip simdi gelmek istemeleri tuhaf :)birazda merakından geliyolar canım sanki son zamanda
ben öyle düşünüyorum senin son durumuna bakmak bebeğe yaptığın hazırlıklar :)Benide cati muaynesi etmedi daha. Pazartesi yapacak olsa soylermiydi acaba :/
Hadi gozun aydin erkenci olmazsa minigin gunun belli artik :))
Dimi sanirim ondan yoksa onca zaman gelmeyip simdi gelmek istemeleri tuhaf :)
Selen_Ay gecmis olsun canim.
Bu kadronun dogurmaya niyetide yokcidden herkes dogurunca umutlarim azaldi sanki hic doguramayacakmisiz gibi
solmez Allah anali babali buyutsun canim. Sezeryandan hrp cok korkuyorum ya sezeryan derse diye ama sen boyle yazinca bir rahatladim. Insallah normal olur ama kismet iste :/
Selen_Ay yaa bende alintiliyorum yada yaziyorum sonra hata veriyo telefon pat sayfa kapaniyo sinir oluyorum :/
Kizlar biliomusunuz ben hic ntsye girmedim daha. Siz kendinizmi istediniz ?
Kızlarrrrrr doktorum bana sezeryan tarihi verdi 19 ekim 2016 Çarşamba günü Doğum olacak Allah'ın izniyle son 11 gün kaldı darısı başınıza
Canm sağlık ocagindaki ebenin bi ara sor istersen evet hamileyken ara ara süt geliyor diyorlar ama sağanak kadar süt indiğini senden duydum öyleyse de en azından sagip saklarsin boşa gitmemis olur hemde rahatlarsın hmm bi de sıcak havlu ısıtip koyduğunda da sütü indiriyormus mastitse onuda deneyebilirsin degildir inş. Çok da oynama hem dogumu tetiklemesin hem de daha fazla yara olmasın geçmiş olsunGünaydın canlar
Biz kaldık biz : )
Bişi dicem kızlar size
Şimdi benim sol göğsümden özellikle de son günlerde daha fazla olmak kaydıyla az az süt geliyor. Dikkat ediyordum sağ göğsümden gelmiyordu... Bikaç haftadır da bakıyorum tam bu süt gelen uç var ya orada beyaz uçlu sivilce olmuş duruyor öyle.
Dün akşam kafama takıldı netten bakayım dedim süt kanalı tıkanmasımıydı bişey işte.... Resimleri de gördüm aynı bende olan gibi. Sıkın uç açılsın filan denmiş ve sürekli sağılması gerektiği yazılmış yoksa mastite çevirir filan ki ben sağamamama ucunu sıktım.
Şimdi ucu yara oldu gibi... Ya şimdi sağ göğsümden süt gelmezse nolcak
Çokta oynamak istemiyorum Doğum sancılarına yol açar diye korkuyorum
Sağol canım
Benim aslında Bi iş bahane oluyor kalkmak zorunda kalıyorum pc başından. Kapatınca gidiyor
Ve biz hakkaten doğuramıcaz
Yok canım direk hoca haftaya gel NST ye git dedi. Muayene faslımız bitti çünkü bizim... İşin garibi ben de çatı muayenesi olmadım.
Bu NST de bile hoca akşam sabah sancın gelir, su gelir hemen doğumhaneye geliyorsun ve beni arıyorsun dedi...
Hayırlısı olsun canım da bence sen o tarihe de kalmıcan gibi : )
Dogru :))ben öyle düşünüyorum senin son durumuna bakmak bebeğe yaptığın hazırlıklar :)
Benimde 2 gogsumde beyaz kurumus kabuk gibi biseyler var sanki sut kurumus gibi. Ama dokunmayin diyr okumustum bi keresindr :/ ilk sutun bebrgin icmesi daha iyi degilmi hem sagdikcada grlir surekli sagman gerekir dokunma bence :/Günaydın canlar
Bişi dicem kızlar size
Şimdi benim sol göğsümden özellikle de son günlerde daha fazla olmak kaydıyla az az süt geliyor. Dikkat ediyordum sağ göğsümden gelmiyordu... Bikaç haftadır da bakıyorum tam bu süt gelen uç var ya orada beyaz uçlu sivilce olmuş duruyor öyle.
Dün akşam kafama takıldı netten bakayım dedim süt kanalı tıkanmasımıydı bişey işte.... Resimleri de gördüm aynı bende olan gibi. Sıkın uç açılsın filan denmiş ve sürekli sağılması gerektiği yazılmış yoksa mastite çevirir filan ki ben sağamamama ucunu sıktım.
Sağol canım
Benim aslında Bi iş bahane oluyor kalkmak zorunda kalıyorum pc başından. Kapatınca gidiyor
Yok canım direk hoca haftaya gel NST ye git dedi. Muayene faslımız bitti çünkü bizim... İşin garibi ben de çatı muayenesi olmadım.
Bu NST de bile hoca akşam sabah sancın gelir, su gelir hemen doğumhaneye geliyorsun ve beni arıyorsun dedi...
Canm sağlık ocagindaki ebenin bi ara sor istersen evet hamileyken ara ara süt geliyor diyorlar ama sağanak kadar süt indiğini senden duydum öyleyse de en azından sagip saklarsin boşa gitmemis olur hemde rahatlarsın hmm bi de sıcak havlu ısıtip koyduğunda da sütü indiriyormus mastitse onuda deneyebilirsin degildir inş. Çok da oynama hem dogumu tetiklemesin hem de daha fazla yara olmasın geçmiş olsun
Dogru :))
Benimde 2 gogsumde beyaz kurumus kabuk gibi biseyler var sanki sut kurumus gibi. Ama dokunmayin diyr okumustum bi keresindr :/ ilk sutun bebrgin icmesi daha iyi degilmi hem sagdikcada grlir surekli sagman gerekir dokunma bence :/
Günaydın canlar
Bişi dicem kızlar size
Sağol canım
Merhabalar bende 38+1 hamileyim muhtemel doguma 13 günümüz var. İlk bebegim ve çok heyecanliyim. Hem kasilma falan olunca korkuyorum hemde olmayonca sezeryan olcam doguramicam diye korkuyorum duygularim karma karışık. Kendimi nasil rahatlaticami bilemiyorum
dgsvnn cnm eğer ağrı eşiyin yüksekse alma derim, zaten ona doğum sırasında karar veriyorsun. Dayanamıcak gibi geliyorsa al ki enerjin kalsın doğuma. Ben pek sportiv birisi değilim, karın kaslarım güclü değil, ondan da zorlanmış olabilirim. Bendr yan etkisi olmadı şükür, çok iyiydi anestezi uzmanı.
Selen_Ay cnm göğüsn taş gibi mi? Yoksa her zamanki gibi yumşak?
Canım ya ben cok kurcalamamanı öneririm internette cok faydali bilgiler oldugu gb laf kalabaligida cok fazla var. Gogus kremi sursen daha iyi olmazmi yara olduysa hem kapatir gibi.
Banada hic nts demiyor anlamadimki
Kızlarrrrrr doktorum bana sezeryan tarihi verdi 19 ekim 2016 Çarşamba günü Doğum olacak Allah'ın izniyle son 11 gün kaldı darısı başınıza
sekerli_seker kendisi gönderdi canım son iki kontrolde bu kontrolünde de istemezse sen söyle istersen
Evet 14unde gidecegim ozman soylim bi en azinda. Nedenini sorarim.
@Quixx gözün aydın tarih belli olunca daha bi heyecanla bekliyor insan gerçi ben ya önce gelmek isterse diye hala kasilmalarimda acaba diyorum ama :)) aramızda 4 gün var :))
hayır
lı olsun canım darısı bize bende epidural sezeryan düşünüyorum.
Yok canım Allahtan sertlik yok, her zamanki gibi...
Dün o sivilceyi sıkınca sıvı geldi ucundan şükür ama şimdi biraz yara gibi, işte çokta oynamaya korkuyorum...
Canım ben kaç aydır göğüs kremi sürüyorum zaten. Hergün değil ama uçlarını kuru gibi gördüğüm her an....
İşte bi tek sıktım daha da bişey yapmıyorum yapamıyorum korkudan. Doğumu tetiklemesin ya da başka bişey olmasın yanlış bişey yapmayım diye...
Gözünaydın Can'ım tarih netleşmiş birgün öncesi çok heyecanlı oluyorKızlarrrrrr doktorum bana sezeryan tarihi verdi 19 ekim 2016 Çarşamba günü Doğum olacak Allah'ın izniyle son 11 gün kaldı darısı başınıza
Aslinda doktoruna sorsan yardimci olamazmi belki önerebilir biseyler yada saglik ocagina gidip gostersen pazartesi
solmez tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün
Selen_Ay benimde sağdakinde sivilce gibi bişey çıkmıştı sonra lansinoh sürdüm yaraya dönüştü o aralar bendede birkaç damla süt geliyordu ama hiç elimi sürmedim doğumu hızlandırır diyorlar hep maşallah sütün geliyor bebişin hemen emer bence kötüyü düşünme tıkanmaz kanallar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?