- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Benimki epidural sezeryandı Can'ım bilincim açıktı Bebek doğar doğmaz gördüm ağlıyordu yanıma getirdiler sustu çok duygusal anlar oluyor
Annem diyince kiskaniyorum seni. Benim annemde gelecek ama 1hafta sonra falan.Günaydın kızlar iki gündür giremiyorum annem geldi çok mutluyum yalnız son 3 gündür fena bi ishalim var su içiyorum bol bol muz leblebi yiyorum ama geçmiyor mümkün değil. Bugün randevum var gideceğim umarım bebeğin suyu iyidir hepinizi çok özledim cidden çok alışmışım size ya dünden beri aklım sizde kızlar ne yaptı doğuran var mı diye. Hepinizi öpüyorum kızlar
Masallah Derya cok guzel kızınKızlar merhaba teşekkürler yorumlarınız için benden sonra Doğum yapan olmadı sanırım Harika bir duygu ama benim canım çok acıdı sonda taktılar ameliyata giderken sonda mahvetti beni normal sezeryan oldum gözümü açtığım da ilk sorum bebeğim nerde oldu ve karnımda dikişten dolayı ağrı vardı kızım 3410 kilo 51 cm doğdu hemşireler 2 saatte bir emzirin dedi süt gelmese de emzirin süt anesteziden dolayı 2 gün gelmez dediler ben yine de emzirdim çok şükür hemen kavradı memeyi bugünde sütüm geldi sütünüz gelmediği için bebeğe mama veriyorsunuz korkmayın memeyi almazsa diye şuanda ben dün öğlen taburcu oldum mememi alıyor mamayı aramıyor yani bebekten şeker ölçümü yapıldı iyi dediler çocuk doktoru baktı herşey normal görünüyor dedi işitme doktora da herşey normal dedi şimdi pazartesi çocuk doktoruna götürecez sağlık ocağına ordan da annelik çok farklı birşey Rabbim herkese yaşatsın Doğum yapacak arkadaşlarda bir avazda kurtulmayı nasip etsin bir arkadaş sarıp sarmalamazsın demiş bir de ameliyattan çıktığı ilk anı atıyım
Bu kadronun dogurmaya niyetide yokAnnem diyince kiskaniyorum seni. Benim annemde gelecek ama 1hafta sonra falan.
Ayni kadro hala dogurmadı
Bu kadronun dogurmaya niyetide yokcidden herkes dogurunca umutlarim azaldi sanki hic doguramayacakmisiz gibi
solmez Allah anali babali buyutsun canim. Sezeryandan hrp cok korkuyorum ya sezeryan derse diye ama sen boyle yazinca bir rahatladim. Insallah normal olur ama kismet iste :/
Selen_Ay yaa bende alintiliyorum yada yaziyorum sonra hata veriyo telefon pat sayfa kapaniyo sinir oluyorum :/
Kizlar biliomusunuz ben hic ntsye girmedim daha. Siz kendinizmi istediniz ?
Kesin ondan canim biz birde ay sonuyuz hep iyice beklicez galibaDogum yapanlar olmasaydi bukadar heves etmezdik belkide dogumlarda oldukca iice icimiz kiprasti
Sitede sorun var canim galiba bendede oluyor cunku.
Kesin ondan canim biz birde ay sonuyuz hep iyice beklicez galibason gunler daha zor geliyo birde ben ilk kez bugun dogumdan korktum cok drgil ama azicik.
Hadi ya sinir bozucu ama :/ gerci benim instagramda hata verip kapaniyo
Ben gectimiz sali gunu gittim ozman almadi cati muaynesi yapti. Bide 14unde gidicem bakalim nts yapcakmiYok canim doktor soyledi. Gecen hafta cumartesi girdim ben ilk olarak. Birde pazartesi giricem. Sen ne zaman gideceksin kontrole artik girersin
doktorun kendi gonderiyor canim beni her kontrolden sonra gonderiyor son iki kontrolde hem ekg hem nst istedi haftaya cuma da cati muayeni yapalim dediKizlar biliomusunuz ben hic ntsye girmedim daha. Siz kendinizmi istediniz ?
Bizim dogumlar son gunu bulacak sanirim
Insanlar anlayissiz cidden :/
Dimi :/
Sezeryan tarihi belli diye dimi canim uzaktan mi gelmislerdi ?
Kuzum baska biri olsa bende diyemezdim ama bu kisiler daha once gelicez diyip tum hazirliktan sonra gelmeyen, ustune aylardir hatta hamileliktrn once bile surekli sana gelicez haftaya diyip sonra ses cikmayanlarsimdi su zamana gelmisiz kalkmis bana yarin gelicez diyo buyrun beklerim diyecegimi saniyodu tabi ama ben oyle demedim vallahi iyi ettim
Yakin olunca daha kolay tabi canim :) iyi gelmistit o zaman sanada
lı olsun canım darısı bize bende epidural sezeryan düşünüyorum.Canim sonrasinda bir yanetkisi varmi ?
Doğum esnasinda agri hissettinmi hic anlamadinmi nasildi biraz anlatabilir misin ?
Doktorunmu önerdi sen mi istedin can~m epidural sezeryanı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?