Dimi en fena donem birde tam ustune dogum olur yavruma gecer korkusu uyy. Hasta olmadan moda girdim ama iste. Esimede aman diyorum hasta olmayalim sanki elimizfe gibi
Selen_Ay canim gule gule kullanin bende surekli geziyorum evde tek kalmak istemiyorum aksamlari zaten esim evde tek degilim
Güle güle giyin minikin canım :)Hasta olmamak elde değil canım ama tedbir alabilirsin. Ben bebişede geçer korkusu yaşamıyom, o hastalık arası nasıl doğururum diye düşünüyorumdoğum enerji isteyen bişey sonuçta
Eşim kaç gün hasta yattı bak. Ben bol meyvemi yedim. Eşime meyve çayı yaptım ben de içtim, bi de üstüne üşütmemeye çalıştım kendimi bakalım şimdilik bişey yok. Ki benim yanımda biri hapşursun, ertesi gün nezle olurum.
2 gündür fena dışarlarda sürtüyomyakında çıkamıcam nasılsa diye
Depent aldım sonunda. Kızıma da çok tatlı rock tişörtü aldım h&m den
5 tl ye 10 tl ye ne güzel tişörtler vardı. 7 tlye de alttan çıtçıtlı badiler
Normal sezon reyonunda da kız çocuklar için altı taytlı üstü tişörtlü 2li bir takım vardı 40 tlçok hoşuma gitti ama tabisiii almadım yaz gelsin yeni kreasyonlara öyle bakarız
Güle güle giyin minikin canım :)
Yeni aldiklarinida gulr gule giydir canim. Iyi bari yakalanmadan atlatmissin :)Hasta olmamak elde değil canım ama tedbir alabilirsin. Ben bebişede geçer korkusu yaşamıyom, o hastalık arası nasıl doğururum diye düşünüyorumdoğum enerji isteyen bişey sonuçta
Eşim kaç gün hasta yattı bak. Ben bol meyvemi yedim. Eşime meyve çayı yaptım ben de içtim, bi de üstüne üşütmemeye çalıştım kendimi bakalım şimdilik bişey yok. Ki benim yanımda biri hapşursun, ertesi gün nezle olurum.
2 gündür fena dışarlarda sürtüyomyakında çıkamıcam nasılsa diye
Depent aldım sonunda. Kızıma da çok tatlı rock tişörtü aldım h&m den
5 tl ye 10 tl ye ne güzel tişörtler vardı. 7 tlye de alttan çıtçıtlı badiler
Normal sezon reyonunda da kız çocuklar için altı taytlı üstü tişörtlü 2li bir takım vardı 40 tlçok hoşuma gitti ama tabisiii almadım yaz gelsin yeni kreasyonlara öyle bakarız
Teşekkür ederim cidden burda herkesten bişey öğreniyorum.@ouixx
Merhaba canim, hosgeldin aramiza..
Konusmalarimizi okumanin seni rahatlatacagini dusunuyorum :))
Akisina birak ne olacak nasil olacak diye dusunme. Sen ve bebegin icin saglikli olan ne ise o olsun insallah.
Günaydın kızlaaaar biz son kontrole gidiyoruzz dua edin bana
Delice alah yardımcın olsun dualarimiz seninleKızlaarr saat 1 de acil sezeryana alınıyorum bebeğimin hiç suyu kalmamış nolur dua edin büyük ihtimal spinal olcak
hayirlisiyla kucagina al bebegini canim dua larimiz seninle cok sasirdim bu arada en korktugum sey kontrolee gidip suyun kalmamis demeleri sanki bi gun bana da oyle derler gibi geliyorKızlaarr saat 1 de acil sezeryana alınıyorum bebeğimin hiç suyu kalmamış nolur dua edin büyük ihtimal spinal olcak
Canim saglikla kucagina al yavrunuKızlaarr saat 1 de acil sezeryana alınıyorum bebeğimin hiç suyu kalmamış nolur dua edin büyük ihtimal spinal olcak
Kızlaarr saat 1 de acil sezeryana alınıyorum bebeğimin hiç suyu kalmamış nolur dua edin büyük ihtimal spinal olcak
Bende bu aksam gidicem doktora bakalim ne diyecek cati muaynesi yapacak mi :/
Dualarımız seninle Can'ım inş. hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlaarr saat 1 de acil sezeryana alınıyorum bebeğimin hiç suyu kalmamış nolur dua edin büyük ihtimal spinal olcak
evt Can'ım son Zaman'lar korku azalıyor inş.moralin hep yüksek olur bende daha iyiyim bu aralar girmemişsin doğum oldu mu yoksaTarih belli olunca iyice heyecan başladı bi de korkularım azaldı kızıma kavuşma isteğim daha da arttı korku falan kalmadı neredeyse inşallah ameliyata da bu moralle girerim sen nasılsın toparladın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?