-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Dimi en fena donem birde tam ustune dogum olur yavruma gecer korkusu uyy. Hasta olmadan moda girdim ama iste. Esimede aman diyorum hasta olmayalim sanki elimizfe gibi

Hasta olmamak elde değil canım ama tedbir alabilirsin. Ben bebişede geçer korkusu yaşamıyom, o hastalık arası nasıl doğururum diye düşünüyorum doğum enerji isteyen bişey sonuçta
Eşim kaç gün hasta yattı bak. Ben bol meyvemi yedim. Eşime meyve çayı yaptım ben de içtim, bi de üstüne üşütmemeye çalıştım kendimi bakalım şimdilik bişey yok. Ki benim yanımda biri hapşursun, ertesi gün nezle olurum.

2 gündür fena dışarlarda sürtüyom yakında çıkamıcam nasılsa diye

Depent aldım sonunda. Kızıma da çok tatlı rock tişörtü aldım h&m den
5 tl ye 10 tl ye ne güzel tişörtler vardı. 7 tlye de alttan çıtçıtlı badiler

Normal sezon reyonunda da kız çocuklar için altı taytlı üstü tişörtlü 2li bir takım vardı 40 tl çok hoşuma gitti ama tabisiii almadım yaz gelsin yeni kreasyonlara öyle bakarız

Selen_Ay canim gule gule kullanin bende surekli geziyorum evde tek kalmak istemiyorum aksamlari zaten esim evde tek degilim

Selen_Ay canim gule gule kullanin bende surekli geziyorum evde tek kalmak istemiyorum aksamlari zaten esim evde tek degilim

Sağol canım
Ben de evde kalmak istemiyorum yaa bunaldım artık

Zaten kış boyu yeterince hapis kalıcaz. Çokta yoruluyorum dermanım kalmıyor ama ileriyi düşünüce öyle ya da böyle gidiyorum.

Güle güle giyin minikin canım :)

Günaydın annişler

Rüyadam bayan bi doktor muayene ederken suyumu patlatıyordu yanlışlıkla.... Sonra diyor ki hemen sezeryana alıyoruz bebek riskte. Masadan kalkıp kadının ellerine ayaklarına sarıldım yalvarıyordum noolur sezeryana almayın, bekleyemezmiyiz? olmaz mı? Kadın acil diyor. Ben hala 2. 3. çocuğuma normal doğma şansı verin diye yalvarıyordum yaaa
Nasıl bir psikolojideysem artık

Güle güle giyin minikin canım :)

Sağol canım. Böyle kendime gelince bi resim atarım...

Bu arada kızlar havalar çok soğudu. Kızımın nevresimine yorganını geçircem. Soğuuk soğuuk

Yeni aldiklarinida gulr gule giydir canim. Iyi bari yakalanmadan atlatmissin :)

Kızlaarr saat 1 de acil sezeryana alınıyorum bebeğimin hiç suyu kalmamış nolur dua edin büyük ihtimal spinal olcak

Kızlaarr saat 1 de acil sezeryana alınıyorum bebeğimin hiç suyu kalmamış nolur dua edin büyük ihtimal spinal olcak
hayirlisiyla kucagina al bebegini canim dua larimiz seninle cok sasirdim bu arada en korktugum sey kontrolee gidip suyun kalmamis demeleri sanki bi gun bana da oyle derler gibi geliyor

Bende bu aksam gidicem doktora bakalim ne diyecek cati muaynesi yapacak mi :/

@Qıxv
Tarih belli olunca iyice heyecan başladı bi de korkularım azaldı kızıma kavuşma isteğim daha da arttı korku falan kalmadı neredeyse inşallah ameliyata da bu moralle girerim sen nasılsın toparladın mı
evt Can'ım son Zaman'lar korku azalıyor inş.moralin hep yüksek olur bende daha iyiyim bu aralar girmemişsin doğum oldu mu yoksa

Kızlar geçen gün belediyeden geldi bir bayan elinde Bebek için hediyeler Bebek çantası losyonu şampuanı ıslak mendili kimliği çıktıya ordan aldılar heralde bilgileri süt parasına başvuran oldu mu gitmek gerekir mi biryerlerde doğum parasına başvurduk ama süt parasını tam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…